Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Karleon
veterinář na požádíní z krve kočky zjistí, zda toxu má? Kolik to asi stojí?
@reedik toxo častěji chytíš ze špatné umyté zeleniny než z kočky, mám kočky celý život, doma i kolem sebe, miluju kočky, kocour se mnou spí, pusinkuju ho a toxo nemám a nikdy jsem neměla. toxo chytíš jen když to ta kočka má tu nemoc a ty olízneš její hovína:-))těhotná jsem byla 3×, poprvé jsem kocoura neměla a taky jsem měla ZP v 9 tt, pak jsem si pořídila kočičáka a mám dvě zdravé děcka, můj muž nikdy hovína nevynášel, těhu netěhu, děcka neděcka, kocour tu s náma funguje, běžná péče stylu uklízet, čistit záchodek a umývat si ruce úplně stačí
@reedik neblázni prosím tě a užívej si těhu, určitě tě nervuje okolí a příručky:-)) u mě se taky každý staral do čeho mu nic, dle nich jsem koukla na kočku a chytila nějakou těžkou nemoc:-)) mám dvě kamarádky co toxu měli a ani jedna neměla kočku nikdy. a já a plno kamarádek kočky máme a toxo ne ![]()
Holky, kolik toho mimčo „vydrží“? Kocour mi někdo v noci přejde přes břicho:D resp. jde přes postel a je mu jedno kde co je. Naštěstí, žádné monstrum jen 4kg chlupáč. Reagovala něčí kočka na těho břícho?
Vydrží toho víc, třeba 15 kg sourozence a tak. Byla bych v klidu ![]()
![]()
![]()
To je fakt maminy s dětmi tahají 10-15kg živé váhy co se na ně věší, skáčou, leží a jde to:D
@Raddkka
taky mam doma kocicaka, obcas se snazi lezt nahoru na bricho, protoze ma lepsi vyhled, ale vyhanim ji..tak uz ji to prestava bavit. Bohuzel vubec nevim, co se deje v noci
Ale myslim si, z je to v pohode, 4 kg neni nejaka tezka vaha a kdyz jen projde, tak to zas tak nevadi ![]()
Ja se spis desim, jake to bude po porodu..jestli dojde k nejake zarlivosti atd. ![]()
Buď rada, že jen přejde, ten můj blboun v noci loví, takže me klidně skočí vší silou ![]()
Ale tříleté dítko je horší ![]()
Spala jsem s kockama cely tehotenstvi, lezely kde chtely a pokud mi to bylo pohodlny proc ne. Chodily a skakaly na nas jako jindy. Dite se narodilo zdrave a zive a zadna kocka ho zatim nezalehla, coz jsem taky nekde cetla ze se desej lidi..
@pikola
a jak mimčo kočky přijaly? nežárlily, že mu dáváš extra pozornost? ![]()
@Elleila Náš kocour byl velký žárlivec. Měli jsme i docela drsnou situaci, kdy nás všechny pokousal. Šel na kastraci a vše se uklidnilo samo. Po mě se občas někdy ožene nebo víc kousne. Ale co se týče syna (2 roky), tak naprosto v pořádku. Spíš přes synem utíká a schová se. Už má 8 let, tak je to takový děda, co chce mít klid.
Byla bych v klidu
Sice jsem kočule (mame dvě) nenechavala lézt po břiše schválně, ale když se stalo, nijak jsem to neresila ![]()
@Raddkka Což o tom, myslím, že mimino vydrží docela dost. Mě teda tudle kocour neskutečně sr.al, jelikož jsem měla břicho pár dní nějaké tvrdé vcelku permanentně a nesnesla jsem, ani když mi na něj chlap sáhnul, natože když se mi tam v noci ten chlupatek blboun chtěl usalašit a ještě potrénovat mléčnej krok.
A to si u prvního břicha nevšímal a u druhýho v podstatě taky ne.