Koho budete volit - říjen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5893
14.11.25 12:37
@rmot píše: Více

Nestalo v mém okolí, v mé bublině, to jsem psala pak ince, jak to bylo myšleno. Tak lépe číst vše, než hloupě reagovat a dělat různé narážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8158
14.11.25 12:52
@Sandra277 píše: Více

No jasně :D Víš o tom, že ta diskuse jde číst i zpětně, kdo co napsal? :D Ty na emiminu celou dobu komunikuješ stylem, jako by šlo o slovní diskusi, kdy můžeš začít vykřikovat, že „to jsem vůbec neřekla, to si špatně pamatuješ“, ale tady je to vše písemně a jde si to znovu slovo od slova přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:03

Inka se mě zeptala, já ji odpověděla jasně, že v mé bublině se lék nikomu nesháněl. naopak tu pořád je otázka v čem jsem neempatická a to potěš koště a v čem jsem se mýlila. Něco vytáhnout a pak zalézt. No, taky taktika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
14.11.25 13:05

O bublině jsi nic nepsala. Ty si to nepamatuješ?
Tvrdila jsi, že se nestalo, že by nebyl lék ani náhrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:08

A ulehcim ti to, důkaz, že neumíš číst a nemáš se svými obviněními pravdu. Sám píšeš, vše se dá dohledat, tak proč si následně vymýšlíš, že píšu, že měli lék všichni? Strana 496, jasně tam píšu o mojí bublině a kdo neměl z ostatních lék, tak to řešil. Fakt mi přijde, že vás x vos, co se na mě slétlo jen neumíte pořádně číst. Jen urazit a napadnout a slovíčkařit. To by vám šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:09
@aiwwa píše: Více

Haha, strana 496, tak se polepši. Kdo neměl lék, řešil to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8158
14.11.25 13:13

Já si pořád nejsem jistý, jestli je sandra skutečně tak inteligenčně ostýchavá, jak to vypadá v diskusích, nebo jestli je to nějaký provokatér, co se baví našimi reakcemi nad jejími často naprosto nesmyslnými komentáři. Protože slohem a pravopisem to zase na nějakou absenci inteligence nevypadá. Ale obsah zpráv prostě stojí za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:14
Četl jsi tu stránku, nebo se raději zase spojíte a jako srabi do mě budete inteligentně kopat? Nejde normálně komunikovat, zeptat se, jak to tedy vidím, že jsi se spletl, teda. Raději další uražka, jako nějaký srab.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8158
14.11.25 13:17

Tady v tom, na co jsem reagoval, nebylo o bublině ani slovo. To, že potom začneš vše překrucovat, když se ukáže, že kecáš, je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
14.11.25 13:17

Tos psala až potom, o bubline. Ale tvé příspěvky o tom, že nic nechybělo byly dřív.
Nebo tos nepsala ty?
Nemám ráda lháře a vlastně jen kvůli tomu jsem to dohledala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
14.11.25 13:19

:mrgreen: :mrgreen: mno, koukám, že nejsem jediná, komu to utkvělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
14.11.25 13:29

Já se třeba s nikým „spojovat“ nechci. Dokonce mám pocit, že jsme s rmotem politicky každý jinde.
Já jsem tu za sebe a reaguju na tebe jen proto, že tu píšeš nesmysly. Sama jsi psala, že žádný lék neberes a vlastní zkušenost nemáš a šmahem tu zpochybňuješ že nikdo nemohl mít problém. A když ti tu napíšeme v klidu konkrétní léky, tak najednou píšeš o své bublině?
Přitom stačilo napsat že ses spletla. Místo toho napíšeš „vždyť nikdo neumřel“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:41

No,.nekecám,.když jsem psala, že píšu o mém okolí, že. Já neziju život deseti milionů lidí, neboj. Jak jsem psala, kdo neměl lék, řešil to. Chápu, že někde nebyl k sehnání, vždyť o tom ten problém byl, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
14.11.25 13:43

Jo, o bublině, tak proč je asi blbost dělat, že mluvím za deset milionů ostatních lidí. Ne, píšu za sebe. Tak vidíš. :roll: a v čem se mýlím tu nikdo nedokázal ani napsat, v čem jsem neempatická taky ne, nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116642
14.11.25 13:46

Já ti to psala už nejmíň dvakrát, nemůžu za to, že to nechápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová