Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zumpa píše: Více
Přesně tak. Takový vzdělaný, inteligentní, kultivovaný člověk nemůže v našem politickém hnoji obstát
@adresa píše: Více
koalice si to prohrala sama svymi lzemi. Lidi, co dostali za nic 5000 za kazde dite, zapomneli. Lidi, co makaj a je jim lhano za kolik, nezapomminaji.
@adresa píše: Více
ja jsem citliva na lez. Volila jsem antibabis, bo to fakt nedavam. Pote, co se deje nyni, si radeji uhryzu ruku. Nikdy za tech tricet roku, to nebylo horsi.
@matkabagristy píše: Více
Pořád mě fascinuje, jak vnímáme (my lidí obecně) stejnou situaci úplně jinak.
Přála bych si předčasné volby s jiným výsledkem. Ale vlastně nevím, kdo by měl vládu vést. Není tady nikdo, kdo by měl obojí potřebné - byl slušný, chytrý, čistý a zároveň dost razantní manažer
A jsme na začátku - nebylo koho volit. Pěti koalice zklamala, protože nebyla schopna dodržet své sliby, Babiš taky jen slibuje. Volit někoho jen proto, že je slušný a umí kultivované vystupovat? Když je naivní jak vánoční koledy a v podstatě nebezpecne mánípulovatelny?
@Pesimistaa píše: Více
Ne, žila jsem ve stejném. A za tímhle si stojím. Rozhodně. Ani ten Husák nemohl dát stranou dvě mega ročně.
@matkabagristy současnou. My dvě tohle:
ja jsem citliva na lez. Volila jsem antibabis, bo to fakt nedavam. Pote, co se deje nyni, si radeji uhryzu ruku. Nikdy za tech tricet roku, to nebylo horsi.
Co rikate na Jermaka?:D pro lidi volící spolu to musí být noční můra ;D
@Justin Case nic. O úplatcích na Ukrajině jsem iluze neměla. Myslím si, že dobře polovina financí mizí v kapsách jednotlivců. Zaujal mě třeba případ tě firmy v České republice, Reactive drone. Jednatel je Ukrajinec, vlastník zřejmě taky. Kupovali drobný v Číně, a dvacetkrát dráž je prodávali Ukrajině, která je platí z financí EU a USA.
Přitom by si je mohla Ukrajina koupit v Číně taky, ne? Tak proč? Kolik z těch prepkacenych peněz skončí v kapsách někoho na ministerstvu na Ukrajině?
Příspěvek upraven 30.11.25 v 09:31
@Anonymní píše: Více
Jsem za něj ráda. Doufám, že udělá konečně nějakou trvanlivější a opravdu pravicovou stranu.