Koho budete volit - říjen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66845
2.12.25 18:46
@inkakřivák píše: Více

prehlidla jsi uvozovky, premyslis spravne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 19:45

Jo ironie. Budiž mi omluvou, že je večer. A hledám zájezd. Takže hlava jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
4.12.25 20:56

@inkakřivák… nezaměňovat kampeličku s bankou, obé má rozdílné pravidla pro fungování, což se vlastně ukázalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.25 08:49
@rmot píše: Více

Ten pán, co měl doma 80 mega v hotovosti na mě taky na první pohled působil, jako že neumí do pěti počítat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.25 09:05

Ano, přesně o tom mluvím. Kauza jako prase a naše média o tom ani slovo. Naopak média vytvářejí nesmyslné pseudokauzy, které používají jako fíkový list.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.25 09:09
@Zumpa píše: Více

Kde chybí argumenty, vždy nastupují urážky a dehonestace. Toto je klasický argumentační faul. Kde je nějaký argument, že to tak není?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.25 09:14

Ano, přesně proto Pávek dělá obstrukce. Ale to naštěstí nemůže dělat donekonečna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.25 09:17

Promiň, ale vůbec tomu nerozumíš. Kampelička není to samé jako běžná banka. Tam jsi narozdíl od banky spolupodílnik.

• Citovat
  • Upravit
14010
6.12.25 09:23
@Anonymní píše: Více

K čemu ten anonym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
6.12.25 09:34

Ono to funguje obracene. Nema se dokazovat, ze neco neni. Naopak ten, kdo neco tvrdi, to ma mit podlozeno fakty.
Kdo nema sve tvrzeni polozeno fakty, rika nazor nebo lez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.25 12:40

https://www.seznamzpravy.cz/…fiala-268005
Ze zjištění ČNB: „Podnikatelská družstevní záložna (PDZ) nedodržovala elementární opatření proti praní špinavých peněz. Uvnitř finančního ústavu nefungovaly kontrolní mechanismy. Stejně tak řízení úvěrových rizik. A je třeba připomenout také nedávné zjištění Seznam Zpráv, že se záložnou souvisí i zmizení peněz, za které chtěla Ukrajina nakoupit zbraně pro válku s Rusy.“
Takže to prostě pračka špinavých peněz byla. A investigace Janka Kroupy má pro mě větsi váhu než něčí názor na webu. Ale i tak, jelikož se kauzou korupce na Ukrajině momentálně zabývají americké tajné služby, počkejme si na jejichž výsledky. Určitě je nebudou sdělovat ve chvíli, kdy probíhá vyšetřování.
Apropos, nějak nám těch sebevražd kolem kauz jako Dozimetr a Kampelička přibývá… Za mě jasný bílý kůň.
 https://www.novinky.cz/…zdu-40475445

• Citovat
  • Upravit
80258
6.12.25 13:13

Pokud je to doložené, tak jo, přály se tam špinavé peníze. Fiala byl ve vedení? Pralo se to přes jeho účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
6.12.25 13:15

Ne, netvrdím, že tomu rozumím. Ale pořád nechápu, jak souvisí Fiala s přáním špinavých peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8303
6.12.25 16:33

CNB je potreba vymenit,
prece neni mozne, aby Pan Fiala,
takovy duveryhodny, cestny, slusny, atd, atd,
mel nekdy neco spolecneho s nejakymi smejdy z kampelicky,
to zase nekdo chce poskodit tu kristgalove cistou,
transparentni, kampelicku pana Premiera.
To jen dezolati krici, ale marne,
nas kristalove cisty, sluny, spravedlivy Pan Fiala nemohl nikdy pachat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
6.12.25 17:40

@Pesimistaa je nějaký doklad, že v tom jel? Jinak je to jednoduše jenom JPP. Nemám ráda nesmyslné obviňování bez důkazu. Není nutné vyhazovat ČNB. Prachy se tam praly, dobře, doloženo. Ale že v tom jel Fiala, to ne. Nelíbí se mi, neměla jsem ho jako premiéra ráda, ale tohle je prostě bez důkazu. Kolik tam bylo spolupodilniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová