Koho budete volit - říjen 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15948
2.12.25 09:30

Chtělo by to něco důvěryhodnějšího, než mentálního kripla okrádajícího důchodce, kterého sledují jen tupci z dezolé scény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
2.12.25 09:38
@Zumpa píše: Více

Není důležitější spíš co říká, než kdo to říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 11:15
@rmot píše: Více

Pokud má dukazy, ať je dá policii, ne? Pokud nemá, nemá vykládat. Taková tvrzení je třeba doložit.
A rozhodně nebudu věřit všemu, co se kde píše a vykládá.
Navíc toho mluvčího vubec neznám. A má hnusný zuby.

Příspěvek upraven 02.12.25 v 11:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15948
2.12.25 11:48

U patologického lháře ani ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
2.12.25 12:09
@inkakřivák píše: Více

Minimálně do doby, než se vymění vláda a policejní ředitel, tak žádná taková podání nemají cenu. Je snad vyšetřovaný STAN, Rakušan a lidé kolem něj? A tam je to vše i s důkazy od soudu. S tím Jermakem je to potvrzené, s kampeličkou a Fialou také, jen právě chybí, aby se toho případu někdo ujal. A to zatím nehrozí. Na tom je krásně vidět, že si tu na právní stát jen hrajeme, ale přitom je náš stát také zkorumpovaný, až to není hezké. Ono stačilo vidět, co dělala a dělá banda kolem Oganesjana a jak jim za účasti policie prochází věci, za které byli jiní sebráni policií a odsouzeni. Prostě v ČR v současnosti funguje právo poněkud selektivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 12:11

Takže je doloženo, že ty peníze vybral Fiala? Záznam na kameře, podepsaný doklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
2.12.25 12:14

Ne, Fiala to fakt nepůjde vybírat osobně :) V tom videu je to popsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.25 12:29

Raichl? 🤣 🤣 🤣…tak to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
2.12.25 12:54
@dumajda píše: Více

Kdyby to četl Hřib nebo Nerudová, změnilo by to obsah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 13:09

Takže není doklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 14:21

@rmot tak jsem si to celé video přečetla. A s Fialou to má společné jen to, že v téhle kampelicce měl Fiala uložen necelý jeden milion. To je všechno. Veškeré ostatní tvrzení jsou pouhé dojmy. Nic víc. Tak to prostě je. Mám peníze v Air Bank, když se tam někomu ztratí peníze, pojedu na tom podíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8148
2.12.25 14:43

V tom videu samozřejmě není vše a dal jsem to sem jen jako zajímavost, nemám v úmyslu se tu se vším vypisovat a snažit se tu nějak agitovat nebo přesvědčovat lidi. Tak jestli tě samotnou nebaví si vše kolem toho dohledat na internetu, tak to ber jako že jsem sem něco nepodstatného hodil a neřeš to. Ono se to možná časem prosákne i do mainstreamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 15:50

Já poukazují jen na to, že tam není jediný doklad, že s tím má Fiala něco společného. Jistě, muže mít, ale taky nemusí.
Uznávám, že je divné, že se takové obchody vedou přes kampelička, ale je fakt, že si každá firma muže vybrat, kde bude mít účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
2.12.25 16:56

Dekuji za trefnou ukazku prace s „fakty“. Uz mi dosel material do medialni vychovy. Hlupci delaji pripravy za me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
2.12.25 18:30

@matkabagristy fakta? Těch je tam sice asi dost. Ale k ničemu nesmeruji. Fiala účet v kampelicce - fakt. Ty finanční toky taky fakt. Kampelička odebrány certifikát či jak se to nazývá - fakt. Ale to propojení? Tam není nic, ani jeden fakt. Jen domněnky.
Ale kdovi, jak s těmi peněžními pohyby - jak se to dá zjistit? Leda by nekdo z banky prozradil, jaké transakce tam proběhly a předpokládám, z3 to je trestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová