Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@yummymummy píše:
@Burj Chalifa je k zamyšlení, že máš potřebu dokazovat si svou inteligenci na serveru pro maminky, kde se řeší péče o dítě, problémy s těhotenstvím apod. a honit si své ego zde a nikoli v erudovaných Tobě evidentně blízkých kruzích![]()
![]()
Mýlíš se, o porodu, kojení, nemocech i výchově vím na vlastní kůži své. ![]()
Teda já nechápu, jak se může taková diskuse zvrhnout v takové urážky
.
@Burj Chalifa Nezlob se, alespoň já považuji za opradvdu inteligentního člověka toho, který si může o druhém myslet cokoli, ale dokáže mluvit i s podprůměrně inteligentním člověkem, aniž by ho urážel. Lidi jako ty mohou být chytří, ale jejich sociální cit je v… Doplň si co chceš
.
@Genovesa píše:
Teda já nechápu, jak se může taková diskuse zvrhnout v takové urážky![]()
.
@Burj Chalifa Nezlob se, alespoň já považuji za opradvdu inteligentního člověka toho, který si může o druhém myslet cokoli, ale dokáže mluvit i s podprůměrně inteligentním člověkem, aniž by ho urážel. Lidi jako ty mohou být chytří, ale jejich sociální cit je v… Doplň si co chceš.
Váš názor, můj názor, neprožívám to
.
@Burj Chalifa píše:
Váš názor, můj názor, neprožívám to.
myslím, že tady stál každý jen o názor na kojení na veřejnosti, nechápu, proč považuješ za nutnost urážet tady druhé, to mi inteligentní taky moc nepřijde
@Genovesa píše:
Teda já nechápu, jak se může taková diskuse zvrhnout v takové urážky![]()
.
@Burj Chalifa Nezlob se, alespoň já považuji za opradvdu inteligentního člověka toho, který si může o druhém myslet cokoli, ale dokáže mluvit i s podprůměrně inteligentním člověkem, aniž by ho urážel. Lidi jako ty mohou být chytří, ale jejich sociální cit je v… Doplň si co chceš.
Podle mě charifo nemáš žádné děti, protože urážet kvůli mému „názoru“ o kojení je docela
Kdyby jsi děti měla, tak víš, že když dostanou hlad a nejsi doma, tak prostě musíš někam zalézt či tak a ten cecek mu dát ať jsou tam 3 lidi nebo 50 lidí…A lidi „normální“ v tom určitě nebudou vidět problém když nakojím na „veřejnosti“ ![]()
@tlustoch píše:
Podle mě charifo nemáš žádné děti, protože urážet kvůli mému „názoru“ o kojení je docela![]()
Kdyby jsi děti měla, tak víš, že když dostanou hlad a nejsi doma, tak prostě musíš někam zalézt či tak a ten cecek mu dát ať jsou tam 3 lidi nebo 50 lidí…A lidi „normální“ v tom určitě nebudou vidět problém když nakojím na „veřejnosti“
Asi Tě zklamu nebo potěším, děti mám, ale názory na kojení na veřejnosti odlišné. Neumím a nechci být ve stádu veřejně kojících matek, umím si to zařídit jinak.
@Burj Chalifa píše:
Asi Tě zklamu nebo potěším, děti mám, ale názory na kojení na veřejnosti odlišné. Neumím a nechci být ve stádu veřejně kojících matek, umím si to zařídit jinak.
To jsme na tom podobne. Moje deti jsou 33, 32 a 27. Taky bych verejne nekojila, k nasi generaci se to nehodi.
@Pudloslava píše:
Vystoupit a pockat na dalsi vlak, jak jako jinak, ne?
takzet i trebas v pripade, ze dvouletak moc zlobi a je hlucny.
To může taky jet několik dní ![]()
@Burj Chalifa píše:
Platí to i o slavnostní recepci na počest inaugurace prezidenta? Pokud odpovíš ano, pak je zjevné, že nemáš cit pro vhodnost situace.Ono totiž hodně záleží nejen na činnosti takové, ale kontextu. Jenže to zde mnohým uniká, jdou jen po prvoplánové přímce jídlo - jídlo.Příspěvek upraven 12.10.13 v 09:41
Na takové akce se chodí s dětma? ![]()