Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
verenika píše:peggy.sl píše:Ráno tě prokleju do 5týho kolenaverenika píše:Tak to má být, věřit se musí. A hlavně nepátrat…peggy.sl píše:Já věřím všemu co vymslí nějaký odborník, potažmo mlékařverenika píše:Ty těm olkům snad nevěříš či co? Vždyť to vymysleli odborníci!!Hodaka píše:Viď? Už jsem i hloupáRona píše:já myslím, že tady už je to spíš sranda
Souhlas s Brumdinkou, nemám ráda extremy. Nekojila jsem, neměla jsem mlíko (nebo jsem ho neuměla najít) takže rozhodně nejsem zástupkyně laktační ligy, ale to co tady píše jedna z vás je podle mě hloupý a nenávistný - přesně to co vyčítá kojofanatičkám dělá ona sama.
Ty to dáš, já ti věřím… ![]()
peggy.sl píše:verenika píše:
martulkasloník- mě včera dostala ta diskuze jak vyprat oblečení dítěti, které umazalo čerstvým masem![]()
![]()
to jsem ti včera neřikala? To jsi o dost přišla ![]()
verenika píše:
martulkasloník- mě včera dostala ta diskuze jak vyprat oblečení dítěti, které umazalo čerstvým masem
tu jsem nečetla ale je tu plno jiných „pěkných“ diskuzí:-)
verenika píše:peggy.sl píše:Protože jsme zlýLenkaamimi píše:Proč nehezký?
teeda tady je to dnes opravdu nehezký![]()
Když máš jiný názor, tak jsi automaticky nehezká? ![]()
Lenkaamimi píše:
teeda tady je to dnes opravdu nehezký
ale je tu veselo
jsem byla straaasne moc unavena a nejak jsem se touhle diskuzi probrala ![]()
Prosím berte to ode mně jako hůmornou diskuzi. Takové odlehčení v pozdních hodinách.
peggy.sl píše:verenika píše:Když máš jiný názor, tak jsi automaticky nehezká?peggy.sl píše:Protože jsme zlýLenkaamimi píše:Proč nehezký?
Myslíš jako chlupatý nohy?
![]()
martulkasloník píše:verenika píše:tu jsem nečetla ale je tu plno jiných „pěkných“ diskuzí:-)
martulkasloník- mě včera dostala ta diskuze jak vyprat oblečení dítěti, které umazalo čerstvým masem
jj, posledních pár dní jo ![]()
verenika píše:peggy.sl píše:Myslíš jako chlupatý nohy?verenika píše:Když máš jiný názor, tak jsi automaticky nehezká?peggy.sl píše:Protože jsme zlýLenkaamimi píše:Proč nehezký?
![]()
![]()
![]()
Nééééé…Batikovaný hadry a k tomu vestičku z Nextíčku…
![]()
verenika píše:
Peggy, aby jsme nebyly vyloučené pro rebélii
Já jsem ještě nezačala nadávat, takže nevidím důvod!!
![]()
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránky ![]()
Vereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču ![]()
peggy.sl píše:verenika píše:Nééééé…Batikovaný hadry a k tomu vestičku z Nextíčku…peggy.sl píše:Myslíš jako chlupatý nohy?verenika píše:Když máš jiný názor, tak jsi automaticky nehezká?peggy.sl píše:Protože jsme zlýLenkaamimi píše:Proč nehezký?
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty mi dneska dáváš, se tu směju na celý byt ![]()
peggy.sl píše:verenika píše:Nééééé…Batikovaný hadry a k tomu vestičku z Nextíčku…peggy.sl píše:Myslíš jako chlupatý nohy?verenika píše:Když máš jiný názor, tak jsi automaticky nehezká?peggy.sl píše:Protože jsme zlýLenkaamimi píše:Proč nehezký?
![]()
![]()
![]()
![]()
Hodaka píše:
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
Ty hulíš???
![]()
Vrať ty děti! Vždyť jim dáváš nepěkný příklad!!
![]()