Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
verenika píše:peggy.sl píše:Já se teda zamyslímverenika píše:Jako Veru,
Peggy- v květnu mi platíš pivo
ty se nad sebou už fakt zamysli!! Ty ještě k tomu ffffšemu chlastáš???![]()
A nic, prostě chci něco dobrého do hrdélka
Mám tady medovinu a červené víno, pro Emi i rumíka… ![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:Jak bys taky mohla něco vidět, když ještě nejsi ,,dospělá,,!!!peggy.sl píše:Hodaka píše:Naštěstí spí jenom ty malý děti, ta největší je na tahu, takže ve dvě ráno to vezmu přes benzinku ,,osobně,,peggy.sl píše:já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes dolyverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
![]()
Vrať ty děti! Vždyť jim dáváš nepěkný příklad!!![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
tak to jo
audik píše: úsměvná, možná spíš smutná diskuze „údajně dospělých“ osobjá nic smutného nevidím![]()
jdu vyndat hovězí na guláš, a zítra se rozkojím, mám dělat ještě něco?
Jediný co nechci, chlastat jako ty a Verenika
mě je pak blbě ![]()
peggy.sl píše:bodlinka34 píše:Nesmíš u toho tolik pít!
Tssssssssss ten![]()
![]()
vůbec nepslouchá chjoo kde jsem asi udělala chybu
Jj,prostě už se mi to smíchem všechno plete,no ale ještě že jsem děti ![]()
verenika píše:
martulkasloník- mě včera dostala ta diskuze jak vyprat oblečení dítěti, které umazalo čerstvým masem
Hodaka píše:peggy.sl píše:jdu vyndat hovězí na guláš, a zítra se rozkojím, mám dělat ještě něco?Hodaka píše:Jak bys taky mohla něco vidět, když ještě nejsi ,,dospělá,,!!!peggy.sl píše:Hodaka píše:Naštěstí spí jenom ty malý děti, ta největší je na tahu, takže ve dvě ráno to vezmu přes benzinku ,,osobně,,peggy.sl píše:já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes dolyverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
tak to jo
audik píše: úsměvná, možná spíš smutná diskuze „údajně dospělých“ osobjá nic smutného nevidím![]()
Jediný co nechci, chlastat jako ty a Verenikamě je pak blbě
Musíš chlastat s Mírou
![]()
atominnka píše:verenika píše:
martulkasloník- mě včera dostala ta diskuze jak vyprat oblečení dítěti, které umazalo čerstvým masemjj, ta byla výborná
No konečně někdo ví o co go ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:jdu vyndat hovězí na guláš, a zítra se rozkojím, mám dělat ještě něco?Hodaka píše:Jak bys taky mohla něco vidět, když ještě nejsi ,,dospělá,,!!!peggy.sl píše:Hodaka píše:Naštěstí spí jenom ty malý děti, ta největší je na tahu, takže ve dvě ráno to vezmu přes benzinku ,,osobně,,peggy.sl píše:já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes dolyverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
tak to jo
Až rozpižláš to maso, tak všechno co budeš mít na sobě vyhoď do hermeticky uzavřeného koše…a vůbec..možná bude nejlepší když podpálíš celou kuchyň, protože baktéééérie jsou sffffině…
![]()
verenika píše:Hodaka píše:Musíš chlastat s Míroupeggy.sl píše:jdu vyndat hovězí na guláš, a zítra se rozkojím, mám dělat ještě něco?Hodaka píše:Jak bys taky mohla něco vidět, když ještě nejsi ,,dospělá,,!!!peggy.sl píše:Hodaka píše:Naštěstí spí jenom ty malý děti, ta největší je na tahu, takže ve dvě ráno to vezmu přes benzinku ,,osobně,,peggy.sl píše:já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes dolyverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
tak to jo
![]()
no a kde ho mám teď asi vzít, vyběhnout ven? ![]()
![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
tak to jo
tak pozor aby nebyl moc kořeněný,jo a taky prosím nenechávej s masem hrát děti ![]()
Peggy vařit bude manžel, je na dietě a to ho uspokojuje, je blázen
mám vyhodit i jeho? jako pro jistotu
![]()
Hodako- to už není náš problém, že Peggy
nebo to zkus jenom s mírou aby ti nebylo blbě ![]()
holky já z vás nemůžu
kde jste byli celý můj život? já už si přišla jak ufo mezi těma kojoekobiofanatičkama ![]()
Hodaka píše:
Peggy vařit bude manžel, je na dietě a to ho uspokojuje, je blázenmám vyhodit i jeho? jako pro jistotu
![]()
jistota je jistota ![]()