Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hodaka píše:ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
https://www.emimino.cz/…masa-100785/tady to mátese tlemím jak debil, i jsem kousek přečetla manželovi
možná mi sem zakáže chodit
Prasata??
To je ale opravdu silňoučké slovíčko pro ty malé paňárky… ![]()
verenika píše:
peggy- koupím nám jí do auta jo
No jasně, vožralej řidič, veselej vrah… ![]()
to je fakt, k nam se pristupovalo jinak a alergii a podobnych sr..ek nebylo tolik. Pozor ja jsem kojici fanaticka, takze sbal deti a hura s nimi do klokanku
(delam si srandu
)
peggy.sl píše:Hodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
https://www.emimino.cz/…masa-100785/tady to mátese tlemím jak debil, i jsem kousek přečetla manželovi
To je ale opravdu silňoučké slovíčko pro ty malé paňárky…
jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškové ![]()
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!
![]()
peggy.sl píše:verenika píše:No jasně, vožralej řidič, veselej vrah…
peggy- koupím nám jí do auta jo
to je jasný
Však to roztočíme ![]()
bodlinka34 píše:ivana-domca píše:Ty a víš že v naší skupině je taky mamina co to malý dávala a měla Patogenní Coli,mi měli zase CampylobacteraHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
hlavne ze jsou nejlepsi ne. Malej mel potom takovy problemy, ze jsem mela chut nekam od nej utect ![]()
verenika píše:peggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
A nosí bombičkové tuničky a smrkají nudličky… ![]()
peggy.sl píše:
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
se mi to bude trošku motat
![]()
peggy.sl píše:verenika píše:A nosí bombičkové tuničky a smrkají nudličky…peggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
Ale jedině nextíčkové tuničky a kaťátka ![]()
verenika píše:peggy.sl píše:se mi to bude trošku motat
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
No já vím, aspoň si procvičíš mezimozek… ![]()
Se tu fakt směju nahlas
manžel se mi vrátil a ťuká si na čelo ![]()
peggy.sl píše:
já jsaem kojila, můžu taky??? ![]()
verenika píše:peggy.sl píše:Ale jedině nextíčkové tuničky a kaťátkaverenika píše:A nosí bombičkové tuničky a smrkají nudličky…peggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
Jedině nextíčkový, jiný bych jim ani nenavlíkla. ![]()