Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
bodlinka34 píše:verenika píše:Nn,to určo dáš bo naše názory jsou divný nezapomeňpeggy.sl píše:se mi to bude trošku motat
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
My už máme jednu uzavřenou, Sebranka uzoufaných magorek. trošku podobný ![]()
peggy.sl píše:atominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
Holky až nám to tu zavřou, tak zakládám novou uzavřenou skupinu s názvem ,,Sebranka nekojících magorek,, doufám, že se zapojíte!!![]()
![]()
Ne, v savu ne:-D v persilu už od narození
![]()
Hodaka píše:verenika píše:další věc co nesnáším, to bych vždyckypeggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
https://www.emimino.cz/…masa-100785/tady to mátese tlemím jak debil, i jsem kousek přečetla manželovi
možná mi sem zakáže chodit
To je ale opravdu silňoučké slovíčko pro ty malé paňárky…
ale ja mam doma mimiska
![]()
Hodaka píše:verenika píše:bombičkové nextíčkové tuničky a kaťátka pro malého frájupeggy.sl píše:Ale jedině nextíčkové tuničky a kaťátkaverenika píše:A nosí bombičkové tuničky a smrkají nudličky…peggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
https://www.emimino.cz/…masa-100785/tady to mátese tlemím jak debil, i jsem kousek přečetla manželovi
![]()
Jsou jenom lehce šíslý a na kolínku šouplý, ale parádu ještě určo udělají!
![]()
Hodaka píše:verenika píše:bombičkové nextíčkové tuničky a kaťátka pro malého frájupeggy.sl píše:Ale jedině nextíčkové tuničky a kaťátkaverenika píše:A nosí bombičkové tuničky a smrkají nudličky…peggy.sl píše:jsou to smráďátka, nauč se to už. Papinkají lžičičkami králíčka s brambůrkama, děljí malinké bobánky do plíneček a jsou ti prostě miláškovéHodaka píše:Prasata??ivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
![]()
To se jako taky dá někde najít ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:v savu peru mop, to vadí?atominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
To se ještě toleruje, můžeš k nám do skupinečky… ![]()
atominnka píše:peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
Ty nepreš v Lovele?
![]()
Proč by to tu měli zavírat, já myslím, že už dávno všichni, kdo se vyjadřovali k původnímu tématu, vycouvali, takže můžete zvesela pařit ![]()
verenika píše:
Hodako- jsem mysela, že už spíš
ne ale už mě posílá
ho asi ruším
nebo by se chtěl tulíkovat a mazlíkovat ![]()
peggy.sl píše:ivana-domca píše:Ty nevíš, že si děti musí trénovat jemnou motoriku a procvičovat prstíčky? Někdo hňácá modelínu, někdo holt dělá koule z masa!bodlinka34 píše:hlavne ze jsou nejlepsi ne. Malej mel potom takovy problemy, ze jsem mela chut nekam od nej utectivana-domca píše:Ty a víš že v naší skupině je taky mamina co to malý dávala a měla Patogenní Coli,mi měli zase CampylobacteraHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
Hodaka píše:tak predpokladam, ze to bylo starsi ditko, jinak si neumim predstavit, jak by se dostalo k syrovemu masuivana-domca píše:no já nevím, ale zakladatelka ani nenapsala kolik holce je.Nenechám v syrovém mase patlat dítě které ještě strká všechno do pusy, děti jsou prasata.A taky holce mohlo být třeba 6, a to už by byl úletHodaka píše:tak k smichu to opravdu je, ale e-coli je svinstvo. Malej s ni mel problemy ve trech mesicich a dr. mi nedokaze rict, kde k tomu mohl prijit a kdyz jsme volali na hygienu, tak to pry mohl mit z tech slavnych predrazenych probiotickych kapekverenika píše:děkuju
atominnka píše:peggy.sl píše:Ne, v savu ne:-D v persilu už od narozeníatominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
![]()
Tak to je v pořádku… ![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:To se ještě toleruje, můžeš k nám do skupinečky…peggy.sl píše:v savu peru mop, to vadí?atominnka píše:Jestli nepereš hadry v Savu, tak můžeš…peggy.sl píše:já jsaem kojila, můžu taky???
![]()
v savu peru mop, to vadí?