Kojení x UM - pro a proti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
3.4.12 19:48
@martulkasloník píše:
no to taky, já jsem jednou na netu poznala holku co kojila pětileté dítko a netajila se tím že mu nedává jogurty pribináčky nebo mlíko, prostě ho jen kojí, takže ráno žádný cornflakes do mlíka ale pěkně prsíčko a fakt věřila že dělá to nejlepší a my co dáváme jogurt děckám tak dáváme jedy :cert:

taky mě některé příběhy dostávají do kolen 8o ,hold někdo kojí,někdo kojí dlouho,někdo nekojí,nechce nebo nemůže,na lásce k dítěti to přece nic nemění :) tak je to snad sakra každýho věc ne?! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 20:21

jasně že dáváme, já dávám bebu, teda od šestého měsíce a myslela jsem si, že je to jogurt pro míma a už jsem se dozvěděla, že je to jed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
3.4.12 20:23

Mně by to mlíčko ještě až tak moc nevadilo, ale jednou jsem tady v nějaké příspěvku četla ,,porůdek,, a to jsem teda měla záchvat smíchu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 20:23

jo a nejvíc mě sere, že ty co kojí, tak na ty co nekojí, ty nekojíš? jsi špatná matka. každá může kojit, no nemůže. Já ych možná i kojila, ale měla jsem už v těhu horečky měsíc, mudr říkal, že je to normál a z porodnice mě pouštěli s teplotu 38.5 a ať si zajdu za obvodním lékařem, že mi to vyléčí. Jo dostala jsem antibiotika na které se kojit nesmělo. dal by mi nějaké jiné,a le nemohl, protože prostě nevěděl co mi je a potřeboval srazit teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
3.4.12 20:28

@peggy.sl
a já si koupila knížku pro nastávající maminky a psal to chlap a napsal tam, že porod je tou nejhezčí věcí pro ženu, až s porodem žena ví, jak je pro svět důležitá a konečně se cítí šťastna a naplněna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.4.12 20:37

a mě as štve když hážete všechny do jednoho pytle :roll: já třeba kojim, ale rozhodně nikomu neříkám a ty nekojíš? :D jelikož je mi to uplně putna …at´si každej dělá co chce pokud tim neubližuje ostatním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
3.4.12 21:04

taky jsem to měla přesně tak jak popisuješ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
3.4.12 22:41

Taky kojím a ráda, ale rozhodně by mě nenapadalo mít na někoho narážky a kecy za to že nekojí a kojit nechce. Je to každýho věc. A určitě si nemyslím, že délka kojení ovlivňuje lásku k dítěti.
Je to fakt každýho věc. Jo a jinak vůbec „zdrobělinky“ mě většinou vždy lezou na nervy, viz. kojeníčko, mlíčko atd. a nedej Bože když je doprovázený slovama tipu- "už sedíme, chodíme, lezeme atd.. No, to je po mě.. :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
13.4.12 09:08

Ahoj,
já tedy rozhodně do Tobe nepůjdu :D
Já taky nejsem žádná fanatička do kojení. Malýmu teď budou zanedlouho 2 měsíce a kojím, ale už jsem začala s UM. Cítila jsem, že má hlad. Sice se říká, že si vezme, co potřebuje, ale po kojení (každé dvě hoďky) byl pořád neklidný a ani se nevyspal (a já taky ne) a toto jsem i konzultovala s odbornicí, která má dlouholetou praxi a ta také říkala, že základem dobrého spánku, který je potřeba, je plné bříško. Chci kojit minimálně půl roku, protože možná na tom něco bude, že MM je jedinečné, ale po půl roce už asi MM utnu. Jednak se říká, že tato doba je základ a pak už kojení nemá takový význam a pak i kvůli volnosti (přítel pohlídá, já se můžu vzdálit na víc než 3 hodiny, jít si někam sednout, nakoupit atd.) A mně se zdá malej teď i více spokojenej.
Tak kojení zdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna