Kojení x UM - pro a proti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
25.2.12 00:19
atominnka píše:
poučená píše:
Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.
Já jsem třeba kojička:-) ale agresivní jsem taky :* A proč by to 16ti letá dcera nemohla mamce říkat?

Naprostý souhlas,dcera mi to taky říká aha vlastně byla nekojená tak tady je ten zakopanej pes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
Anonymní píše:
Holky, jak to tak čtu, tak se vyse.u na veškrou hygienu malého. :lol: :lol: Myslím, že jak nepotřebuje kozu a stejně si všechno strká do pusy, tak snad přestanu i žehlit. :lol:

Já nežehlím, žehlila jsem snad jen měsíc, max 6týdnů… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
Anonymní píše:
Holky, jak to tak čtu, tak se vyse.u na veškrou hygienu malého. :lol: :lol: Myslím, že jak nepotřebuje kozu a stejně si všechno strká do pusy, tak snad přestanu i žehlit. :lol:

Já nežehlím už dávno!! a světe div se..žijeme!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
25.2.12 00:20
poučená píše:
Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.

Nezlob se, ale Tvoje názory jsou vážně přehnané. Holky, mě tu asi ukamenují, protože jsem malého kojila do jeho 14 měsíců a co víc jsem laktační poradkyně. Přesto s Tvými názory vážně nesouhlasím. Kojení je kojení a láska je láska. To přeci nemůžeš míchat. I když jsem LP, tak nechápu tu mediální masáž, která chudákům těhulím akorát valí díry do hlavy, že kojit může KAŽDÁ žena a která nekojí je ŠPATNÁ matka. Tak to nebylo, není a nikdy nebude. Špatnou mámou není ta, co nekojí a ani každou kojící matku to nedělá automaticky správnou!!! Být máma a být dobrá máma je přeci o něčem jiným a ne, že „jasně, já kojím, já miluji, já mám splněno.“ Co je to za blbost… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 00:21

tak už tady na to serinkám :twisted: jdu hajánkovat taky, doufám, že budu mít krásně sníčky a zítra se na ty moje pacientíčky tak těším. Miluji sovjí pracičku :dance:

Pááá :*

peggy- ty se v tý hospodě zase nezasekni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
:mrgreen: :mrgreen:
bodlinka34 píše:
atominnka píše:
poučená píše:
Já jsem třeba kojička:-) ale agresivní jsem taky :* A proč by to 16ti letá dcera nemohla mamce říkat?
Naprostý souhlas,dcera mi to taky říká aha vlastně byla nekojená tak tady je ten zakopanej pes

Tak to vidíš, máme nemilovaný děti!! V životě jsem neviděla nikoho kdo by se s těma ,,hadama,, tak mazal jako já! A ona napíše, že je nemám ráda. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
Violet83 píše:
poučená píše:
Nezlob se, ale Tvoje názory jsou vážně přehnané. Holky, mě tu asi ukamenují, protože jsem malého kojila do jeho 14 měsíců a co víc jsem laktační poradkyně. Přesto s Tvými názory vážně nesouhlasím. Kojení je kojení a láska je láska. To přeci nemůžeš míchat. I když jsem LP, tak nechápu tu mediální masáž, která chudákům těhulím akorát valí díry do hlavy, že kojit může KAŽDÁ žena a která nekojí je ŠPATNÁ matka. Tak to nebylo, není a nikdy nebude. Špatnou mámou není ta, co nekojí a ani každou kojící matku to nedělá automaticky správnou!!! Být máma a být dobrá máma je přeci o něčem jiným a ne, že „jasně, já kojím, já miluji, já mám splněno.“ Co je to za blbost… :roll:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:22

Přidávám se o řady nežehliček,ale to je asi proto ze chvememí tčas na ty karamádky a sedeět na perde.i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:23
verenika píše:
tak už tady na to serinkám :twisted: jdu hajánkovat taky, doufám, že budu mít krásně sníčky a zítra se na ty moje pacientíčky tak těším. Miluji sovjí pracičku :dance:

Pááá :*

peggy- ty se v tý hospodě zase nezasekni :P
Žádný strachy, ponocování není dobré, mohlo by mi zkysnout mlíko… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.2.12 00:24
poučená píše:

A když jsem dvě děti kojila dohromady 16měsíců, tak je to málo a jsem nekojička? Páč já jsem taky agresivní. A alergická na všechny přemoudřelé pipky, které snědli šalamounův exkrement.
Ještě jednou píšu, ze žvance dělat lásku je ubohé. Já na svoje děti nemám čas jen při kojení. Na svoje děti mám čas vždycky, tep mého srdce a vůni mého těla můžou plně ocenit nošené v šátku, případně když spolu ležíme v posteli, když chtějí.
A vyznat někomu lásku, protože ji cítím, je taky špatně? Možná je to jen tvůj blok, kdy za vyznání lásky očekáváš automatickou odpověď „já tebe taky“. Ale láska se dá vyznat taky proto, že jí člověk cítí tolik, že kdyby to neřekl nahlas, tak má pocit, že praskne. A neočekává za to odpověď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.2.12 00:25

Jsem ráda, že jsem vás vespolek pobavila a vaši diskuzi pozvedla k všeobecnému souznění :P Jen tak dál!!! Vy nepotřebujete znát jiné názory, protože vy to všechno víte nejlíp :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.2.12 00:27
poučená píše:
Jsem ráda, že jsem vás vespolek pobavila a vaši diskuzi pozvedla k všeobecnému souznění :P Jen tak dál!!! Vy nepotřebujete znát jiné názory, protože vy to všechno víte nejlíp :mavam:

No mě spíš přijde, že nejlíp víš všechno ty :roll: Popravdě na nějaké děti u tebe nevěřím. Já třeba piju kravské mléko, myslíš, že miluju nějakou krávu? Zatím jsem teda k žádné nezahořela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.12 00:27
poučená píše:
Jsem ráda, že jsem vás vespolek pobavila a vaši diskuzi pozvedla k všeobecnému souznění :P Jen tak dál!!! Vy nepotřebujete znát jiné názory, protože vy to všechno víte nejlíp :mavam:

tak tak, děkujeme za pobavení. dobrou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:28
poučená píše:

Amen… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:28
poučená píše:

Promin on je názor a názor ale to co tu předvádíš ty až se i odborník diví a mmj.jsem momentálně kojmatka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová