Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji. ![]()
poučená píše:
Jsem ráda, že jsem vás vespolek pobavila a vaši diskuzi pozvedla k všeobecnému souzněníJen tak dál!!! Vy nepotřebujete znát jiné názory, protože vy to všechno víte nejlíp
Howg ![]()
Anonymní píše:
Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji.
Tady byla náhodou velká legrajda! ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Tady byla náhodou velká legrajda!
Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji.
Jj až jsem zapomněla že už jsem dávno chtěla jít chrnět
peggy.sl píše:Anonymní píše:Tady byla náhodou velká legrajda!
Já vím a tím líp. Naštěstí žádná krutá bitva mezi koj a nekoj- matkami neproběhla. Pobavila jsem se, ale málem jsem nestačila číst. ![]()
bodlinka34 píše:peggy.sl píše:Jj až jsem zapomněla že už jsem dávno chtěla jít chrnětAnonymní píše:Tady byla náhodou velká legrajda!
Já taky ![]()
atominnka píše:bodlinka34 píše:Já takypeggy.sl píše:Jj až jsem zapomněla že už jsem dávno chtěla jít chrnětAnonymní píše:Tady byla náhodou velká legrajda!
Joj to bude ráno ![]()
Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy.
Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky! ![]()
Přečetla jsem celou diskuzi. Děkuji všem za vesele strávenou část noci a výborné zpracování rizikového tématu. Fakt jsem se bavila.
![]()
Srdečně Vás zdraví
nekojící a přesto milující matka dvojčat Špageta
P.S. Asi se nad sebou budu muset zamyslet
Anonymní píše:
Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy.Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky!
Anonymní,
doufám, že se přidáš do naší uzavřený skupiny.. ![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Anonymní,
Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy.Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky!
doufám, že se přidáš do naší uzavřený skupiny..
Velice ráda se přidám, když teda budu vědět, která to je…
![]()
peggy.sl píše:Anonymní píše:Anonymní,
Už je založená ![]()
bodlinka34 píše:peggy.sl píše:Už je založenáAnonymní píše:Anonymní,
Jdu si dát tu jednu červenou škrábavou, potom si loknu a založím jí! ![]()
peggy.sl píše:bodlinka34 píše:Jdu si dát tu jednu červenou škrábavou, potom si loknu a založím jí!peggy.sl píše:Už je založenáAnonymní píše:Anonymní,
Jj kdo chve dlohý život míti musí kolaloku píti ![]()