Kojení x UM - pro a proti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
25.2.12 00:10
peggy.sl píše:
verenika píše:
peggy- jasně, promineš mi to? myslíš, jako jsem včera ponoukala matičky nekuřačky k fajčení, že jejich dětičky milovaný budou zdravější? Už se to nestane, slibuji.Beru funkci nástěnkářky, ty úroky jsem fakt zblbla.Ještě že tam byla uvědomělá maminka K. a napomenula mě :mrgreen:
Přesně to myslím! Ale úspěch to mělo, když jsi za to dostala titul roku. :mrgreen:

To máš pravdu, jsem MATKOU ROKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 00:11
Gladys píše:
verenika píše:
Gladys píše:
Se omlouvám, že vám tu rušim váš sranda-pokec, ale Poučená by se měla přejmenovat na Zmagořená, mě nad tímto fakt zůstává rozum stát :roll:
Jen vítej :hug:
A to já zase jdu, já prolítla pár stránek zpátky a vy byste se mnou nekamarádili, když mám látkovanýho nošence :P A peru v ekologickým froschi :twisted:

satane odstup :twisted: :mrgreen: Ber nás prosím s rezervou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:12

TAk tedy dobrou s kobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:12
verenika píše:
ještě si jdu vyčistit zoubečky elmex pastičkou a elmex kartáčkem :twisted:hodako- ať tě blešky štípou celou nocičku :mrgreen:

Já tady budu ještě dvě hodinky dřepánkovat, protože musím mojí roztomilounkou dcerušku vyzvednout z hospůdky.
Půjdu si změřit bazalku, zkontrolovat hleník a možná v mezičásku skočím na taťku a uděláme si ještě jednoho mimísenka, abych mohla být lepší maminečka než jsem byla teďky a slibuji vám holčinky moje, že budu kojánkovat až do důchodíku.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.2.12 00:13

Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:

„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 00:14
peggy.sl píše:
verenika píše:
ještě si jdu vyčistit zoubečky elmex pastičkou a elmex kartáčkem :twisted:hodako- ať tě blešky štípou celou nocičku :mrgreen:
Já tady budu ještě dvě hodinky dřepánkovat, protože musím mojí roztomilounkou dcerušku vyzvednout z hospůdky.
Půjdu si změřit bazalku, zkontrolovat hleník a možná v mezičásku skočím na taťku a uděláme si ještě jednoho mimísenka, abych mohla být lepší maminečka než jsem byla teďky a slibuji vám holčinky moje, že budu kojánkovat až do důchodíku.. :mrgreen: :mrgreen:

To mi nemůžeš dělat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jsem se málem udusila zubní pastou :zed: :twisted: Se z tebe vážně poseru :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.12 00:15

Holky, výborně se bavím, ale už musím jít hnípat, jinak ráno budu padat na držku:-) Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
poučená píše:
Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.

Tak to už je vážnš ftip 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
poučená píše:
Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.

Ty poučená z přesvědčení… :mrgreen:
V životě jsi neviděla tak vymazlený dětičky jako mám já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
poučená píše:

Mám 5ti letého syna a ten mi to říká 10× denně hééééč :P A je nekojený :palec:to bude tou frustrací :lol:

Příspěvek upraven 25.02.12 v 00:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 00:16
peggy.sl píše:
poučená píše:
V životě jsi neviděla tak vymazlený dětičky jako mám já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vymazlený nebo rozmazlený z nextíkových topíčků :?: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.2.12 00:16
poučená píše:

Já jsem třeba kojička:-) ale agresivní jsem taky :* A proč by to 16ti letá dcera nemohla mamce říkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:17
verenika píše:
peggy.sl píše:
verenika píše:
Půjdu si změřit bazalku, zkontrolovat hleník a možná v mezičásku skočím na taťku a uděláme si ještě jednoho mimísenka, abych mohla být lepší maminečka než jsem byla teďky a slibuji vám holčinky moje, že budu kojánkovat až do důchodíku.. :mrgreen: :mrgreen:
To mi nemůžeš dělat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jsem se málem udusila zubní pastou :zed: :twisted: Se z tebe vážně poseru :potlesk:

Když už..tak POSERINKÁM!!!
Miluju emiminečko, dalo mi tolik dobrých radeček do živůtku.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 00:17

zakladatelka

Holky, jak to tak čtu, tak se vyse.u na veškrou hygienu malého. :lol: :lol: Myslím, že jak nepotřebuje kozu a stejně si všechno strká do pusy, tak snad přestanu i žehlit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
20557
25.2.12 00:18
verenika píše:
peggy.sl píše:
poučená píše:
V životě jsi neviděla tak vymazlený dětičky jako mám já… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vymazlený nebo rozmazlený z nextíkových topíčků :?: :lol: :lol:

Ty malý z těch hadérků od Nextíčku ještě nemají rozoumek, ale až uvidí svoje fotečky jak jim to slušinkalo a budou z toho ten rozoumek mít, tak se poserinkají, za to ti ručím… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová