Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hodaka píše:
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
maminka s dcerkou připravovali maso a dceruška si asi umazal tričenko. Tak jí zajímalo na kkolik ho má vyprat aby ho zbavila choroboplodných zárodků ![]()
Holky jí tam radily savo, spálit a podobný hity ![]()
Lenkaamimi píše:
teeda tady je to dnes opravdu nehezký
Takovej ježivot nejni opořád růžovej ![]()
brumdinka píše:
no já tedy nevim jaký si měla problém, ale chápu že některé matky třeba nemají mléko - já teda nejsem žádná koj matkajelikož nic se nemá přehánět, ale kojim (prvního syna sem kojila 20.měs., druhého uvidíme)
a ted´pro a proti …hm když nad tim přemýšlím tak žádný proti nevidim
1.)můžu jíst uplně všechno co chci akorát nejim hodně pálivé a kořeněná jídla a luštěniny (i když hrachovku si klidně dám) .ale to já nejim normálně takže žádná změna
no tak já nevim, ale přijde mi, že když se chce všechno jde a když se nechce tak to holt nejde ......
2.)nekouřim, sekla sem s tim při zjištění těhotenství u prvního syna, k pití - dvojku vína nebo malý pivo si dám uplně normálně, to neni nic proti ničemu, zvlůášt né jednou za čas …nesmí to být dennodenně
3.) existujou odsávačky, takže mi dítě může pohlídat kdo kdy a jak dlouho je třeba navíc když už někam jdu tak beru děti ssebou, popř. jdu stejně až když spí a do půlnoci sem stejně většinou doma mnohem dřív než se vzbudí na kojení
4.) a tom by se dalo diskutovat, ale když vezmu svoje okolí, tak náš JIřík oproti dětem na UM měl nemocnost minimální
5.) sorry ale vytáhnout prs a nacpat ho dítěti do pusy je mnohem snadnější a rychlejší než ohřívat vodu, pak čekat až má optimální teplotu, pak míchat nějaký sušený mlíko,k protřepávat flašku atd …nehledě na to, že nemusim zvednout zadek
6.) když je správná technika kojení a matka v pohodě, tak nejsou
7.) to má mnohem více spojenost s mozkem než kozamakdyž to tam někdo nemá v pořádku tak je to holt těžký
8.) to je jen o lidech a o přístupu, když si budeš říkat že to nezvládneš a že to je problém tak to bude obr problém, pokud k tomu budeš přistupovat pozitivně zvládneš uplně všechno na světě
9.) sorry ale tohle při sexu opravdu neřešíme, tam se soustředim na partnera, na rozkoš a na orgasmus nikoli na mlíko
10.) rozhodně to nedrhne, vlhkost optimální a když není existujou třeba lubrikanty
Tak teda i s tebou souhlasím, ale např. ten sex, tak už je to tak trošku problém a musí se nějak řešit - např. ty lubrikanty. (Musí se řešit)
Odsávat si mlíko a pak ho dávat přes flašku - taky to bývá problém. Za prvé s tím máš „práci“ a za druhé, ne každé dítě chce flašku. Taky můžeš být ráda, že můžeš jíst téměř vše - to většina kojo-matek nemůže.
peggy.sl píše:Hodaka píše:Ty hulíš???
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
![]()
Vrať ty děti! Vždyť jim dáváš nepěkný příklad!!![]()
![]()
taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma? ![]()
verenika píše:Hodaka píše:
maminka s dcerkou připravovali maso a dceruška si asi umazal tričenko. Tak jí zajímalo na kkolik ho má vyprat aby ho zbavila choroboplodných zárodků
Holky jí tam radily savo, spálit a podobný hity
maminka s dcerkou připravovali maso a dceruška si asi umazal tričenko. Tak jí zajímalo na kkolik ho má vyprat aby ho zbavila choroboplodných zárodků
verenika píše:peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…
![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
já vím
jdu jim sbalit ![]()
já fakt zhebnu
![]()
To jako vážně
![]()
Málem jsem spadla z gauče
ivana-domca píše:Lenkaamimi píše:ale je tu veselo
teeda tady je to dnes opravdu nehezkýjsem byla straaasne moc unavena a nejak jsem se touhle diskuzi probrala
mě to veselý nepřišlo, napsala jsem co si myslím a někdo mi napsal, že to jsou okopírovaný plky. tak jsem se urazila a je mi to líto, dost jsem si s tím příspěvkem dala práci. tak dobrou.
martulkasloník píše:verenika píše:Hodaka píše:
Holky jí tam radily savo, spálit a podobný hity![]()
no já bych to triko rovnou vzala , samozřejmě bych si na to zvala rukavice, zabalila do pytle a rychle spálila
Já teda když dělám maso, tak mám děti zamčené v pokoji aby se k těm ,,baktériím,, nedostaly. natož aby na to sahaly…
![]()
peggy.sl píše:verenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
mi zase šmakujou právě ty červený ![]()
verenika píše:peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
chodím do mužovi pracovny, tam můžou jen ty starší
a kluk hulí taky
debil
teda né před náma, ale nejsem blbá že jo?
Hodaka píše:peggy.sl píše:Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
já vím
jdu jim sbalit
JJ vezmi je do Klokánku ![]()
eviliska píše:peggy.sl píše:mi zase šmakujou právě ty červenýverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
Tak já ti je pošlu… ![]()