Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Lenkaamimi píše:ivana-domca píše:mě to veselý nepřišlo, napsala jsem co si myslím a někdo mi napsal, že to jsou okopírovaný plky. tak jsem se urazila a je mi to líto, dost jsem si s tím příspěvkem dala práci. tak dobrou.Lenkaamimi píše:ale je tu veselo
teeda tady je to dnes opravdu nehezkýjsem byla straaasne moc unavena a nejak jsem se touhle diskuzi probrala
ja jsem kojici fanaticka a stejne se tomu smeju Beru to s rezervou ![]()
Hodaka píše:Anonymní píše:Víš proč si to nepamatuješ? protože tě kojila jen chvíly, kdyby tě kojila déle tak si to pamatuješpoučená píše:Ach, to sladké kojení…
Mám děti 4. Kojit jsem chtěla, ale u prvního jsem neměla zkušenosti, a tak to pro mě bylo hodně náročné. Ale povedlo se! Kojila jsem vcelku sečteno skoro 5 let. A tak mám právo k úvodnímu textu tématu připojit snad to nejdůležitější ANO pro kojení, to, které tam vůbec nebylo zmíněno. Kojením dáváte dítěti to nejcennější do života, co potřebuje: vaši LÁSKU. Při kojení dítě chováte, máte na něj čas a soustředění, vnímáte ho a ono vás, dotýká se vašeho teplého a měkkého těla, slyší tlukot vašeho srdce a váš hlas, kterým k němu něžně promlouváte. A když se pak uspokojeno na vás šťastně a láskyplně usměje - na to nejde nikdy zapomenout!Když matka v této době myslí víc na sebe než na dítě, kdo dítě naučí lásce? A kam myslíte, že vede výchova bez vzájemné lásky?![]()
![]()
Ty myslíš, že já mu tu lásku nedávám tím, že mu strčím flašku, co?Jsi na omylu. Ty si pamatuješ, když tě máma kojila? Já ne. A to mě kojila krátce. Víš jaký máme vztah? Naprosto skvělý! - Můžu jí říct všechno, úplně všechno a miluju jí!
Myslíš, že to bude kojením? To asi těžko…
Moje mamka je pro mě znamená strašně moc a rozhodně se na tom nepodepsalo (ne)kojení. Jsi, troufám si říct, asi trošku mimo…
A to si ani nedokážu představit, že bych ji měla ještě raději!
![]()
peggy.sl píše:eviliska píše:Tak já ti je pošlu…peggy.sl píše:mi zase šmakujou právě ty červenýverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
![]()
Vrať ty děti! Vždyť jim dáváš nepěkný příklad!!![]()
![]()
![]()
peggy.sl píše:verenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
Si člověk odskočí na cígo a dvě stránkyVereniko, jaká diskůz s masem? já nestíhám no, nemám dovču
![]()
![]()
![]()
já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes doly
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:já maso vůbec, žerem jen BIO mrkev a brokolicimartulkasloník píše:Já teda když dělám maso, tak mám děti zamčené v pokoji aby se k těm ,,baktériím,, nedostaly. natož aby na to sahaly…verenika píše:Hodaka píše:
maminka s dcerkou připravovali maso a dceruška si asi umazal tričenko. Tak jí zajímalo na kkolik ho má vyprat aby ho zbavila choroboplodných zárodků
Holky jí tam radily savo, spálit a podobný hity![]()
no já bych to triko rovnou vzala , samozřejmě bych si na to zvala rukavice, zabalila do pytle a rychle spálila
![]()
Jako jak vůbec?? Masénko přece musí být v jídelníčku dětiček šestkrát týdně!! Ty jsi VEGETARIÁN?? To je sprosté slovo…
![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:já maso vůbec, žerem jen BIO mrkev a brokolicimartulkasloník píše:Já teda když dělám maso, tak mám děti zamčené v pokoji aby se k těm ,,baktériím,, nedostaly. natož aby na to sahaly…verenika píše:Hodaka píše:
maminka s dcerkou připravovali maso a dceruška si asi umazal tričenko. Tak jí zajímalo na kkolik ho má vyprat aby ho zbavila choroboplodných zárodků
no já bych to triko rovnou vzala , samozřejmě bych si na to zvala rukavice, zabalila do pytle a rychle spálila
![]()
Pozor na prdíky
jo vlastně ty jsi ta špatná matka nekojička pardon ![]()
![]()
co koj fanatyčka - biofanatyčka ![]()
holky to je sranda
![]()
eviliska píše:peggy.sl píše:mi zase šmakujou právě ty červenýverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
ty mě taky škrábou v krčku ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:já vždycky posílám kluka, a kdyby nebyl doma, šla bych sama přes hory, přes dolyverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
co budeš dělat ráno
kafe a cigáro
Naštěstí spí jenom ty malý děti, ta největší je na tahu, takže ve dvě ráno to vezmu přes benzinku ,,osobně,, ![]()
peggy.sl píše:Hodaka píše:Jako jak vůbec?? Masénko přece musí být v jídelníčku dětiček šestkrát týdně!! Ty jsi VEGETARIÁN?? To je sprosté slovo…peggy.sl píše:já maso vůbec, žerem jen BIO mrkev a brokolicimartulkasloník píše:Já teda když dělám maso, tak mám děti zamčené v pokoji aby se k těm ,,baktériím,, nedostaly. natož aby na to sahaly…verenika píše:Hodaka píše:
![]()
![]()
se na to fakt vykadím
zase dělám všechno špatně
já myslela že když dávám BIO že to stačí ![]()
verenika píše:
holky to je sranda![]()
eviliska píše:ty mě taky škrábou v krčkupeggy.sl píše:mi zase šmakujou právě ty červenýverenika píše:Já dneska nehulím vůbec, protože mi můj milovaný manžel místo lehkých dlouhých Marlborek koupil těžký červený dlouhý Marlboro a ty já tuze nerada - škrábou mi v krčku..A jelikož děti už spí a nemá mi kdo skočit na benzinku, tak mám dohuleno…peggy.sl píše:taky bych šla na cígo. Ty jim snad hulíš doma?Hodaka píše:Ty hulíš???
![]()
![]()
![]()
Si vykloktej Peroxidem a ono tě to škrábat přestane…
![]()
audik píše: úsměvná, možná spíš smutná diskuze „údajně dospělých“ osob
musíš brát život s hůmorem ![]()
A té co je jí smutno, že jsem jí pohanilo příspěvek- sorry ![]()
Hodaka píše:peggy.sl píše:se na to fakt vykadímHodaka píše:Jako jak vůbec?? Masénko přece musí být v jídelníčku dětiček šestkrát týdně!! Ty jsi VEGETARIÁN?? To je sprosté slovo…peggy.sl píše:já maso vůbec, žerem jen BIO mrkev a brokolicimartulkasloník píše:Já teda když dělám maso, tak mám děti zamčené v pokoji aby se k těm ,,baktériím,, nedostaly. natož aby na to sahaly…verenika píše:Hodaka píše:
![]()
![]()
zase dělám všechno špatně
já myslela že když dávám BIO že to stačí
Jedině by to mohlo zachránit BIO kuřátko… ![]()
já maso vůbec, žerem jen BIO mrkev a brokolici