Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My koupili tuhle, http://www.nicnemame.cz/?… Je celkem velká, ale ne zase moc, že by zabírala hodně místa a zase to není jen ta malinká-tu jsme nechtěli, taková je o ničem.
@Libuška To jste asi kupovali na zahradu? Já bych spíš k nim do pokojíku. Tam se to asi nevejde, tak do obýváku. D
Já taky občas něco menšího koupím mimo, nejvíc knížky, dneska zrovna mašinku Tomáše
@claire91 Mašinka Tomáš je syna favorit č.1. I do postele si ho bere ![]()
U nás taky
a pepina. měli jsme Tomáše na baterky, ale moc dlouho to nevydržel ![]()
Ahojky kupovali jste tu modelinu play doh nekdo detem mladsim 3 roky, malymu bude na vanoce skoro 2,5 tak nevim jestli by to zvladnul a bavilo ho to. jinak mame v planu koupit lego, pak ponk s naradim, stan, nejakou vlackodrahu a malej chce chucka. od babicky dostane pocitac, kostky, kreslici tabulku, pokud tatinkovi prijdou premie tak budou stedre vanoce ![]()
@lovelytelle klukovi budou 2 roky v prosinci a dva kelímky modelíny už máme - teď ho baví z ní vykrajovat, takže budeme dokupovat nějakou další sadu.
@lucenka tak ja asi zkusim koupit nejakou malou sadu a uvidime, jen modelinu a protlacuje se to nejakym panackem nebo co ![]()
@lovelytelle píše:
@lucenka tak ja asi zkusim koupit nejakou malou sadu a uvidime, jen modelinu a protlacuje se to nejakym panackem nebo co
toho protlačovacího panáčka máme a jde dost z tuha - takže protlačuju já a on z něj sbírá modelínu
zatím jsou u nás nejlepší vykrajovátka - používáme vyřazená vánoční a pak váleček. A pak máme ještě nějakou neoriginální sadu a tam jsou „razítka“ a to má asi úplně největší úspěch.
Holki nemáte někdo zkušenost s tou myší co chytá ten sýr? nevím jak se to přesně jmenuje, je modrá. stojí to za něco?
@AdaNaty Já jsem o té hře četla pár komentářů od rodičů. Myslím, že tam nikdo nepsal nic negativního. Jen když to koupili menšímu dítku, tak že nepoužíval ten chyták na myš, ale normálně rukama.
http://www.dracik.cz/…-detail.aspx?…
Tady je k tomu video