Kolik dárků k Vánocům pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4225
15.12.20 22:03

Osmiletá dcera a čtyřletý syn budou mít dva dárky dohromady (kuchyňku a Hatchimals-dvojčata), pak dcera bude mít pět dárků, z toho čtyři oblečení (ale jedno je oblek Harry Potter :mrgreen: ) a syn bude mít taky pět dárků, z toho dva s oblečením. 32 dárků, to nevím, kde bych je vzala. Nevlastní dcera dostane náramek Pandora (originál) a přívěsky na to (neoriginál), tak to možná, kdybych zabalila každý přívěsek/korálek zvlášť, tak se dopočtu nějaké dvacítky, ale 32 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.20 22:06

Dávám 5 dárků a dostane ještě od svého otce, tety, babičky, prababičky a od mého muže.
Bude toho opět hrozně moc a to jsem se snažila ubrat…
Jen otec dítěte mi napsal, že má pro dceru 15. Dárků fakt blázen…
Budou to samé kraviny levné je mi to úplně jasný… :roll:
Jako vždy. Já radši koupím míň a kvalitních než hodně a levný krámy nepotřebný. Prosím anonym ať se v tom nepozná :lol:

• Citovat
  • Upravit
30323
15.12.20 22:08

Tak kdyby dceři zabalila věci na tvoření každou extra, tak toho má taky dost. Letos měla seznam na dvě A4, ale vesměs barevné papíry, drátky, knoty na svíčky atd. :-) 32 dárků by byl dobrý masakr. To asi nemáme pod stromkem, ani s dárky pro nás a pro prarodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
15.12.20 22:12

Jsem si vzpomněla na Dudleyho v Harry Potterovi - ale loni jich bylo 33!!! :mrgreen:
Jsem to teď schválně spočetla a osmileté dítě pět (dva větší, tři drobnosti), dvouleté čtyři (jeden větší, tři drobnosti) a doufám, že to velké nebude mít potřebu to počítat, neb tam má vše, co stálo v dopise pro Ježíška, a ještě něco navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.12.20 22:13

Já to nikdy až tak nepočítám, holky si píšou dopisy Ježíškovi, kde bývá tak 10 věcí, snažím se větší polovinu splnit ;) plus dodat knížku (páč ta tam spolehlivě nebývá-mrchy nečtoucí, mobiloidní 8) ) a nějaké oblečení (většinou už dle jejich vkusu a s jejich „hvězdami“), přidám nějakou kosmetiku a deskovku.. hlavní dárek je většinou elektronika.. víc jak 10 dárků určitě každá nemá (a to počítám i balíček se spodním prádlem a ponožkama :mrgreen: ), to si myslím je až až.. já tolik jako dítě určitě nedostávala.. u mě to každoročně jistí parfém, něco do domácnosti co zrovna chci/potřebuji a nějaká dekorace (obraz, lustr, koberec - jsem na to úchylná :mrgreen: a často tyhle věci měním…), manželovi jeden hlavní dárek (letos chtěl pro sebe kvalitní kancelářské křeslo a dal tipy :lol: ) a k tomu cca pět drobnějších (knížka, kosmetika, mikina, dobrá láhev..)…
nechápu lidi, co zahrnou děti desítkama dárků, že ani nejde vidět stromek..
to snad i ztrácí pak tu pointu těšení se a stane se z toho jen materiální byznys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11576
15.12.20 22:22

32 dárků jednomu dítěti je úlet. 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11576
15.12.20 22:24

U nás každé dítě 10 dárků plus 2 společné (společenské hry). A jsou v tom i drobnosti typu kalendář a pak knížky. Ostatní je to, co si napsali Ježíškovi. U příbuzných dostanou ještě každý cca 3 dárky. Je toho ažaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.12.20 22:36
@Nicol6373 píše:
Já dávám manželovi 2
Dceri 8 let 32 dárku s tím, ze to nejsou nějaké kraviny ale třeba tiskárna atd dohromady tam má asi 4 hračky
A syn 11 měs. 5 dárku
Jak to mate vy

32? A můžeš napsat co všechno to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
15.12.20 22:37

@Almondea jj, máme to stejně, myslím, že je i tak je to celkem bohatý koncept :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.12.20 22:39
@Almondea píše:
32 dárků jednomu dítěti je úlet. 8o :zed:

Nejstarší jich jednou dostala dohromady 20 :zed: Zvládla jich rozbalit tak půlku, pak ji to přestalo bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11576
15.12.20 22:43
@Netopirek píše:
Nejstarší jich jednou dostala dohromady 20 :zed: Zvládla jich rozbalit tak půlku, pak ji to přestalo bavit

No vždyť jo, to by nebavilo ani dospělého, natož dítě, které má dost po půl hodině. :nevim: :nevim:

U nás teda každý dítko těch cca 10 dárků, i tak je to dost. Ale to je dáno tím, že se neumím ovládat. :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11576
15.12.20 22:44
@Lucy75 píše:
@Almondea jj, máme to stejně, myslím, že je i tak je to celkem bohatý koncept :mavam: ;)

Taky myslím, že nebudou ošizené. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ti naši mají radost z kdejaké blbinky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
15.12.20 22:56

@Almondea Ono stačí, když dítě vymákne jako první ten top dárek a na zbytek večera se zaparkuje u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.20 23:00

Podle me je lepsi dat diteti tak 3 darky
S tim, ze jeden bude vetsi.
Pak si toho bude vazit a bude si s tim hrat a nezahodi to jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.12.20 23:05

@Svistice my top dárky schováváme dozadu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie