Kolik dárků k Vánocům pro děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11586
15.12.20 23:05
@Svistice píše:
@Almondea Ono stačí, když dítě vymákne jako první ten top dárek a na zbytek večera se zaparkuje u něj.

To je pravda. proto se ty TOP dárky musí dát někde dolů a dozadu. :mrgreen:
U nás to bude letos tablet a mobil. Mám v plánu je strčit až někde dospodu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
15.12.20 23:06
@Almondea píše:
To je pravda. proto se ty TOP dárky musí dát někde dolů a dozadu. :mrgreen:
U nás to bude letos tablet a mobil. Mám v plánu je strčit až někde dospodu. :think:

Já to strkám jakože za stromek. Máme ho vždycky u zdi nebo v rohu, tak do toho místa co je nejdál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
15.12.20 23:07

Ano, taky top dárky dávám až někam zza strom. Ovšem letos už dítě hlásí, že si všimo, že to nejlepší je vždycky vzadu, takže letos jde na jistotu rovnou tam :mrgreen: Změním strategii. Protože jestli jako prní vybalí to megalego, bude si ho potřebovat hned postavit, což je práce možná na pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.12.20 23:12
@Nicol6373 píše:
Já dávám manželovi 2
Dceri 8 let 32 dárku s tím, ze to nejsou nějaké kraviny ale třeba tiskárna atd dohromady tam má asi 4 hračky
A syn 11 měs. 5 dárku
Jak to mate vy

manzelovi 2, detem cca 3 kazdemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11586
15.12.20 23:12

U nás bude možná chvíli pauza, když si rozbalí tu novou Nerfku. Nutně se bude muset vyzkoušet a nejspíš se tu budou i s tatínkem vzájemně ostřelovat. Minule trefovali hodiny na dveřma. Holt 4 chlapi no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.12.20 23:18

Nelibi se mi, ze je takovy rozdil mezi detmi-jeden 32 a druhy 5 darku a moc nechapu, proc deti takto,,rozlisujete,,. My mame dvouleteho cjlapecka a dostane dohromady kolem 35 darku, ale pocitam tam darky od nas a od obouch prarodicu. Nic z toho neni kravina a uznavam, ze pro nekoho to hodne byt muze, nam to ale prijde akorat :-) s rodinou a pritelem si davame cca 5 darku kazdemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.12.20 23:41

Zakladatelka už se neozvala, tak bych diskuzi nebrala vážně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.12.20 00:56
@Mamradasvedeti píše:
Podle me je lepsi dat diteti tak 3 darky
S tim, ze jeden bude vetsi.
Pak si toho bude vazit a bude si s tim hrat a nezahodi to jen tak.

U nás si dítě hraje se vším, co dostane. Nějak si nevybavím, že by něco zahodil a už na to nesáhl :nevim: a to dostává těch dárků celkem dost

• Citovat
  • Upravit
lucenka
16.12.20 01:13

Ještě to nemám zabalený, ale odhaduju, že dítě bude mít pod stromečkem do 17 balíčků. Nic z toho není blbost, kromě jedný věci, ale to si zase přál.

• Citovat
  • Upravit
22793
16.12.20 01:39
@Almondea píše:
U nás bude možná chvíli pauza, když si rozbalí tu novou Nerfku. Nutně se bude muset vyzkoušet a nejspíš se tu budou i s tatínkem vzájemně ostřelovat. Minule trefovali hodiny na dveřma. Holt 4 chlapi no. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tohle mě strašně rozesmálo, díky - není nad vánoční pohodu :mrgreen: (u nás čekám společný zásek tatínka a dcerky minimálně u jednoho dárku 8) naštěstí bez střílení :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.20 02:08

Má tohle soutěžení, kdo dá víc, a za kolik, smysl? Podle mě moc ne. Mám sedmiletého jedináčka, a také jsem dříve měla problém nastavit optimální množství dárků. Kupovala jsem toho zbytečně moc a za vysoké částky, i když je fakt, že moje dítě si se vším vyhraje nadstandardně. Má určitý druh postižení, které nesouvisí s intelektem, takže tráví vlivem těchto potíží většinu času doma. Finančně nestrádáme, v průběhu roku si kupujeme to, co je zrovna potřeba, i věci jen tak pro radost. Po Vánocích mám v plánu dokoupit tři věci, které potřebuji pro dítě v rámci výuky. Teď je kupovat nechci kvůli přetížení dopravců. Letošní Vánoce dám za dítě cca čtyři a půl tisíce. Neuznávám měkké dárky, nikomu je nedávám. Je to dohromady cca sedm dárků. Víc opravdu nepotřebuje. Před pár dny dostal kreativní věc za pětistovku jen tak, není to nic výjimečného. Přijde mi smysluplnější dostávat věci podle potřeby.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.20 02:12
@lucenka píše:
Ještě to nemám zabalený, ale odhaduju, že dítě bude mít pod stromečkem do 17 balíčků. Nic z toho není blbost, kromě jedný věci, ale to si zase přál.

Přijde mi to hodně. Myslím, že máš taky jedináčka, a jak píšu, sama jsem měla problém rozumné množství vybalancovat. Vzpomínám si na jedny narozeniny, kdy bylo dítě opravdu otravené z toho nekonečného rozbalování. Ale jestli máš puboše a jsou v tom i módní hadry nebo sportovní vybavení, tak by se to ještě dalo pochopit.

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
16.12.20 02:15
@Martha03 píše:
My s manželem si nic nedáváme, letos byly jiné výdaje a hlavně co jsme potřebovali, to jsme si koupili. Dcera dostane jen asi 6 dárků. Na narozky dostala čtyři, zasekla se u prvního a zbytek ji nezajímal. Jsou jí dva.
32 dárků pro jedno dítě je podle mě extrém, který hraničí s tím, že dítě si nebude ničeho vážit. Vidim to v okolí, jedni to tu mají stejně a děcka jsou rozmazlený, chlubí se počtem mezi vrstevníky, ale vlastně si ani nepamatují co dostali. Přijde mi to dost smutné…

U menších dětí bych se bála toho, že bude dítě přepodnětované a spíš mu tím takový rodič zadělá do budoucna na vleklé psychické obtíže, ale to je každého zodpovědnost.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
16.12.20 02:16
@Anonymní píše:
Přijde mi to hodně. Myslím, že máš taky jedináčka, a jak píšu, sama jsem měla problém rozumné množství vybalancovat. Vzpomínám si na jedny narozeniny, kdy bylo dítě opravdu otravené z toho nekonečného rozbalování. Ale jestli máš puboše a jsou v tom i módní hadry nebo sportovní vybavení, tak by se to ještě dalo pochopit.

Mám jedináčka. Ale z rozbalování otrávený nikdy nebyl. Ale my zase nekupujeme dražší věci jen tak během roku. A popravdě moc netuším, o co bych mu to měla pokrátit.

• Citovat
  • Upravit
1950
16.12.20 06:09

Dvě děti 8 a 5 let. Každé dostane dostane 20 dárků. Syn tam bude mít hlavně hodně knížek, protože rád čte. Dcera zase oblečky na baby born. Dáváme i měkké, ale jen vysněné věci jako plyšové pyžamo, minecraft oblečení atd. Balíme vše zvlášť. Moc rádi rozbalují. Nikdy se nestalo, že by si s něčím nehráli nebo že by je rozbalování přestalo bavit a byly unavené. Ani mi nepřijdou rozmazlené. Dražší dárky dostávají jen k narozeninám, jinak během roku spíš od babiček. K tomu nepočítám dárky od babiček a příbuzných, dáváme si i mezi dvěma přáteli. Ale jsou to věci, které si děti přejí, vždy se domluvíme, aby to nebyly kraviny. Syn se nechlubí, kolik dostal dárků, protože ho to absolutně nezajímá a nepočítá to. Spíš pak nosí některé hračky, knížky ukázat kamarádům a společně si hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí