Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka002 dávám 15,–. Jezdí ke mně ale min 3× týdně
platím vždycky kartou a nikam to nevynáší (bydlíme v RD), takže jen to vyloží z auta hodí mi to ke dveřím, co je cca 10 metrů ![]()
@Zuzka101 záleží, jaké jsi zyvklá kupovat potraviny a v jakých obchodech. Tohle se nedá říct. Já nakupuji v Tescu a nebo na Košíku. V obou případech je pro mě obrovským plus úspora času a že nakoupím přesně to, co potřebuji. Odpadá brouzdání mezi regály a přihazování dalšího zboží. Jinak při porovnání obou mnou uvedených obchodů nakoupím levněji v Tescu. Košík má ale jiný sortiment
@Zuzka101 píše:
Máte nějakou zkušenost, že se to vyplatí a nákup není dražší než z obchodu? Co nakupujete nejvíc?
pokud ti jde o peníze, tak nákup přes tyhle platformy není úplně ideální. Jsou spíš o úspoře času než peněz. I když někdy mívají dobré akce třeba na pleny, tak se to sveze. Na druhou stranu, neutratím tam tolik co v obchodě už jen proto, že mně nezlákají regálové akce (najednou zjistím, že Davidoff kávu nutně potřebuji, nebo, že by bylo fajn koupit 6 balení toaleťáku do zásoby
). Pro mně absolutně největší plus je ten komfort… že si nákup objednám ráno z postele třeba a za dvě nebo 4 hodinky to mám u dveří
A u Rohlíku mě baví hlavně sortiment M&S, nabídka farmářských produktů + klasika, takže vlastně vše z mých preferencí
Tesco totálně zaspalo dobu, nákup až druhý den je těžký přežitek ![]()