Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucka_ova píše:
Určitě to bude stačit, my měli 3.5kg pro 13 lidí a kus ho zůstal a někteří ještě křičeli, ať jim nedávám tolikJinak u nás krásný a chuťově výborný dort stojí 550Kč/kg, jsem ho loni kupovala ještě za 350, ale paní cukrařka se stala slavnou, tak to trošku zvedla, ale dorty má fakt úžasné
Jenom letos už si budu muset díky té ceně nechat zajít chuť…
550kč za kg tak to je fakt síla. ![]()
@berushkacz Taky se mi protočily panenky, když jsem letos chtěla zase objednat dort pro syna…si letos Kvapníka uhňácám sama ![]()
@Lucka_ova píše:
@berushkacz Taky se mi protočily panenky, když jsem letos chtěla zase objednat dort pro syna…si letos Kvapníka uhňácám sama
550 je opravdu hodne odkud jste?
Kdyby jste byla blizko me nabidla bych vam
@Lucka_ova píše:
@berushkacz Taky se mi protočily panenky, když jsem letos chtěla zase objednat dort pro syna…si letos Kvapníka uhňácám sama
No vidím holky, že jste obě (ty i zakladatelka) z Ovy, tam bych spíše řekla, že to bude levnější. Já jsem ze Zlína, tady je to samý podnikatel a už těch 800kč co já dávám za 3kg dort některým kamarádkám přijde drahé. Za 550kč, to snad nikdo nebude kupovat, 1650kč bych za dort fakt nedala a když jsem loni chtěla pro syna, který slaví narozeniny před vánoci malý dort cca tak 2kg, tak mi paní řekla, že to nemá smysl dělat, že by byl buď moc malý průměr, nebo moc tenký a nešel by ani promazat krémem. ![]()
Příspěvek upraven 28.04.14 v 21:38
Tak my měli dort cca 4 kg za 1000 kč, pro 12 lidí a fakt nám stačila větší pulka, ještě jsme rozdali. Takže podle mě to stačit bude ![]()
@Melody 4 píše:
Tak my měli dort cca 4 kg za 1000 kč, pro 12 lidí a fakt nám stačila větší pulka, ještě jsme rozdali. Takže podle mě to stačit bude
jee to je taky nádherný dortík:))
@zuzameduza Dívám se, že z úplně opačného konce, z Ostravy;-)
@berushkacz no ta paní má prý skoro plné termíny několik měsíců dopředu…a pak že tu nejsou peníze ![]()
Zalezi jakej dort budes mit. Ja ted pekla 3kg dort a ten by pro 16lidi stacil v pohode. Zalezi jaky tvar, co uvnitr, jestli potahovanej… a jinak 300kc za kilo je cajk ![]()
@Lucka_ova píše:
@zuzameduza Dívám se, že z úplně opačného konce, z Ostravy;-)
Ale jinak jsou tu u nas take drahe a chutove nic moc. Me cekaji d a svatebni marcipanem potazene zdobene tri patra pocitam tak pet kilo urcite nechavam za 1000.