Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontario7 píše:
jo v prvních deseti letech ano![]()
![]()
nemyslím si, že by to mělo být časem perveznější…
pak si člověk uvědomuje jen díky životním trablím uplně jiný věci
myslím, že i při trablích by se nemělo skončit se sexem-milováním, dokud to jde, je to krásné ![]()
@ontario7 píše:![]()
třeba včera
![]()
dokumenty jsou u kolegůůů
![]()
Tak sup sup, jiste se rad pochlubis a napravis si reputaci ![]()
@Bůča píše:
soustam s chlapem kteryho miluju. a bavi me to a mam s nim nej sex svyho zivota a kdyz by to neumel jak to umi, tezko rict, jestli bych s nim byla. kdybych se s nim rozesla, byla bych dost narocna. nastavil pro potencionalni budouci milence latku kuwa mega vysoko.
krome toho je milujici, hezkej, hodnej, trpelivej, tolerantni, klidnej, vyrovnanej, ochotnej, vtipnej, umi varit, vypere, vytre, nakoupi, je pracovitej, nepije, nekouri a vicemene me nosi na rukou i pres srac.ky, ktery byly a porad jsou v maly mire mezi nama. ma na me nervy a ze ja jsem kuwa na zabiti, drzel me nad vodou. a v kine me chytne za rukujo a videl muj bobek a ustal to
a ja jsem mrcha, ktera ma rada jeho pero. spokojenej? tak to je a tecka. libit se ti to nemusi.
tak naopak, poprvé jsi napsala něco lidskýho
takže to bude zřejmě fajn týpek ![]()
@ontario7 píše:![]()
třeba včera
![]()
dokumenty jsou u kolegůůů
![]()
Ja si myslim, ze od doby, kdy nas kolega Vladim obdaril real fotem sve „chlouby“, uz tu nikoho nic neprekvapi.
Ale teda videjko s tebou nahym na lambadu…hele nechej to na Silvestra.
@free333 píše:
asi nikdo to moc nechápe
to neřeš, ale chápe, jen tu jsme na jiným tématu ![]()
@Bůča píše:
soustam s chlapem kteryho miluju. a bavi me to a mam s nim nej sex svyho zivota a kdyz by to neumel jak to umi, tezko rict, jestli bych s nim byla. kdybych se s nim rozesla, byla bych dost narocna. nastavil pro potencionalni budouci milence latku kuwa mega vysoko.
krome toho je milujici, hezkej, hodnej, trpelivej, tolerantni, klidnej, vyrovnanej, ochotnej, vtipnej, umi varit, vypere, vytre, nakoupi, je pracovitej, nepije, nekouri a vicemene me nosi na rukou i pres srac.ky, ktery byly a porad jsou v maly mire mezi nama. ma na me nervy a ze ja jsem kuwa na zabiti, drzel me nad vodou. a v kine me chytne za rukujo a videl muj bobek a ustal to
a ja jsem mrcha, ktera ma rada jeho pero. spokojenej? tak to je a tecka. libit se ti to nemusi.
po tom popisu teda nejak nechapu v cem mate problem? ten je tedy jen na tve strane?
@free333 píše:
myslím, že i při trablích by se nemělo skončit se sexem-milováním, dokud to jde, je to krásné
http://smileys.cz/…s-cz-129.gif
tak tak
@vonajebohyne píše:
Ja si myslim, ze od doby, kdy nas kolega Vladim obdaril real fotem sve „chlouby“, uz tu nikoho nic neprekvapi.
Jooo
tak to jsem neco prosvihla teda ![]()
@Bůča píše:
myslím, že přítel je fajn a má Tě moc rád ![]()
a prosím veselého smajlíka ![]()
@Venetia píše:
po tom popisu teda nejak nechapu v cem mate problem? ten je tedy jen na tve strane?
minulost.dost jsme si ublizili navzajem a moje povaha.
@ontario7 píše:
jo v prvních deseti letech ano![]()
![]()
nemyslím si, že by to mělo být časem perveznější…
pak si člověk uvědomuje jen díky životním trablím uplně jiný věci
kazdy treba nema takove trable, aby o tom dusevnu tak meditoval
@vonajebohyne píše:
to já nemůžu, byl jsem tam jako funkce
budeš utoho jíst popcorn ju?
![]()
@misi11 píše:
Joootak to jsem neco prosvihla teda
Rekla bych, ze ani ne.
Jooo to percconte blahe pameneti nebo mixeruv zadek ![]()
@ontario7 píše:
to já nemůžu, byl jsem tam jako funkce![]()
budeš utoho jíst popcorn ju?
![]()
Ne ne, budu liznuta, lambada miula i me, starou jako hnedy uhli.
@vonajebohyne píše: