Kolik mu dát času a jak pak dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40450
17.6.17 20:29
@ontario7 píše:
jo v prvních deseti letech ano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemyslím si, že by to mělo být časem perveznější… ;) pak si člověk uvědomuje jen díky životním trablím uplně jiný věci :kytka:

myslím, že i při trablích by se nemělo skončit se sexem-milováním, dokud to jde, je to krásné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 20:30
@ontario7 píše: :mrgreen: :mrgreen: třeba včera :mrgreen: :mrgreen: dokumenty jsou u kolegůůů :mrgreen: :mrgreen:

Tak sup sup, jiste se rad pochlubis a napravis si reputaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.6.17 20:31
@Bůča píše:
soustam s chlapem kteryho miluju. a bavi me to a mam s nim nej sex svyho zivota a kdyz by to neumel jak to umi, tezko rict, jestli bych s nim byla. kdybych se s nim rozesla, byla bych dost narocna. nastavil pro potencionalni budouci milence latku kuwa mega vysoko.
krome toho je milujici, hezkej, hodnej, trpelivej, tolerantni, klidnej, vyrovnanej, ochotnej, vtipnej, umi varit, vypere, vytre, nakoupi, je pracovitej, nepije, nekouri a vicemene me nosi na rukou i pres srac.ky, ktery byly a porad jsou v maly mire mezi nama. ma na me nervy a ze ja jsem kuwa na zabiti, drzel me nad vodou. a v kine me chytne za ruku :mrgreen: jo a videl muj bobek a ustal to :lol:
a ja jsem mrcha, ktera ma rada jeho pero. spokojenej? tak to je a tecka. libit se ti to nemusi.

tak naopak, poprvé jsi napsala něco lidskýho :kytka: takže to bude zřejmě fajn týpek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.6.17 20:31
@ontario7 píše: :mrgreen: :mrgreen: třeba včera :mrgreen: :mrgreen: dokumenty jsou u kolegůůů :mrgreen: :mrgreen:

Ja si myslim, ze od doby, kdy nas kolega Vladim obdaril real fotem sve „chlouby“, uz tu nikoho nic neprekvapi.
Ale teda videjko s tebou nahym na lambadu…hele nechej to na Silvestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.6.17 20:32
@free333 píše:
asi nikdo to moc nechápe :nevim:

to neřeš, ale chápe, jen tu jsme na jiným tématu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
@Bůča píše:
soustam s chlapem kteryho miluju. a bavi me to a mam s nim nej sex svyho zivota a kdyz by to neumel jak to umi, tezko rict, jestli bych s nim byla. kdybych se s nim rozesla, byla bych dost narocna. nastavil pro potencionalni budouci milence latku kuwa mega vysoko.
krome toho je milujici, hezkej, hodnej, trpelivej, tolerantni, klidnej, vyrovnanej, ochotnej, vtipnej, umi varit, vypere, vytre, nakoupi, je pracovitej, nepije, nekouri a vicemene me nosi na rukou i pres srac.ky, ktery byly a porad jsou v maly mire mezi nama. ma na me nervy a ze ja jsem kuwa na zabiti, drzel me nad vodou. a v kine me chytne za ruku :mrgreen: jo a videl muj bobek a ustal to :lol:
a ja jsem mrcha, ktera ma rada jeho pero. spokojenej? tak to je a tecka. libit se ti to nemusi.

po tom popisu teda nejak nechapu v cem mate problem? ten je tedy jen na tve strane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
@free333 píše:
myslím, že i při trablích by se nemělo skončit se sexem-milováním, dokud to jde, je to krásné :)

http://smileys.cz/…s-cz-129.gif
tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 20:33
@vonajebohyne píše:
Ja si myslim, ze od doby, kdy nas kolega Vladim obdaril real fotem sve „chlouby“, uz tu nikoho nic neprekvapi.

Jooo :mrgreen: tak to jsem neco prosvihla teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40450
17.6.17 20:33
@Bůča píše:

myslím, že přítel je fajn a má Tě moc rád :kytka:
a prosím veselého smajlíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 20:34
@Venetia píše:
po tom popisu teda nejak nechapu v cem mate problem? ten je tedy jen na tve strane?

minulost.dost jsme si ublizili navzajem a moje povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106943
17.6.17 20:34
@ontario7 píše:
jo v prvních deseti letech ano :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemyslím si, že by to mělo být časem perveznější… ;) pak si člověk uvědomuje jen díky životním trablím uplně jiný věci :kytka:

kazdy treba nema takove trable, aby o tom dusevnu tak meditoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
17.6.17 20:35
@vonajebohyne píše:

to já nemůžu, byl jsem tam jako funkce :mrgreen: :mrgreen: budeš utoho jíst popcorn ju? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.6.17 20:35
@misi11 píše:
Jooo :mrgreen: tak to jsem neco prosvihla teda :roll:

Rekla bych, ze ani ne.
Jooo to percconte blahe pameneti nebo mixeruv zadek :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.6.17 20:36
@ontario7 píše:
to já nemůžu, byl jsem tam jako funkce :mrgreen: :mrgreen: budeš utoho jíst popcorn ju? :mrgreen: :mrgreen:

Ne ne, budu liznuta, lambada miula i me, starou jako hnedy uhli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 20:36
@vonajebohyne píše:
:lol: videla jsem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria