Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
@nostress kdo by si líznul jako 21![]()
Já teda ne. ![]()
@Hroznej puberťák píše:
Jenže tohle tím lízáním neubejvá, naopak se to tím vylepšuje![]()
![]()
Souhlasím. Až na to, že nejlepší je být jedinou majitelkou toho nanuku. ![]()
@nostress já taky ne, naštěstí jsme se poznali ještě jako mladí a nezkušení a hlavně nezkažení
asi i proto jsme na vše měli dost času a možná i výhoda že nebylo s kým porovnávat
A hlavně jsme nemusela řešit můj panický strach z pohlavních nemocí
a manžel byl taky rád ![]()
@Markéta80 : přesně, my měli první sex až po půl roce, nahý před sebou až po 2 měsících… ráda na to vzpomínám… můj říká, že si nedovede představit mít sex s nějakou, do který ho strkal někdo jinej před ním ![]()
@Markéta80 píše:
@nostress já taky ne, naštěstí jsme se poznali ještě jako mladí a nezkušení a hlavně nezkaženíasi i proto jsme na vše měli dost času a možná i výhoda že nebylo s kým porovnávat
A hlavně jsme nemusela řešit můj panický strach z pohlavních nemocí
a manžel byl taky rád
@Anonymní píše:
@Markéta80 : přesně, my měli první sex až po půl roce, nahý před sebou až po 2 měsících… ráda na to vzpomínám… můj říká, že si nedovede představit mít sex s nějakou, do který ho strkal někdo jinej před ním
my skoro po roce a do ted manžel říká že by ještě klidně počkal ale že jsme ho překecala. Manžel to taky říká že by nechtěl použitou což jsme mu řekla že v jeho věku seznámení to reálné bylo ale ted by jen těžko hledal navíc už by nemohl nabídnout to samé
![]()
@Markéta80
já toho svýho taky překecala, jinak by to bylo na dýl
a jak jste spolu už dlouho? nemrzí někoho z vás, že nemá s čím porovnat? u nás zatím dobrý, ale spoustu let mám eještě před sebou ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80já toho svýho taky překecala, jinak by to bylo na dýl
a jak jste spolu už dlouho? nemrzí někoho z vás, že nemá s čím porovnat? u nás zatím dobrý, ale spoustu let mám eještě před sebou
dlouho, v říjnu to bude už 20 let od seznámení a v prosinci 16 let od svatby
. Asi jsme měli oba dva štěstí že jsme našli toho druhého a vyhovujeme si
Strašně to uteklo a ani mne to nepřijde že jsme spolu tolik let. Nejstarší syn někdy ke konci roku přišel, koukal na nás a říkal to už jste spolu dlouho co? Myslíte že už spolu zůstanete, asi jo co na starý kolena se rozvádět
Syn se už jednou ptal co jsem dělala jako malá bez počítače a internetu když jsem mu vysvětlila že jsme chodili normálně ven kde byli i spolužáci ze školy tak chvíli koukal a prý jestli pod okny běhali i dinosauři
a nejvíc se smál když jsem mu řekla že ani mobily nebyly ![]()
@Hroznej puberťák píše:
30 je zdatný?![]()
![]()
Do 34, to vychází v průměru tak na dvě za rok, takže v podstatě dlouhodobé vztahy… Don Chuan by byl, kdyby měl jednu na tejden
![]()
To je fakt. Reknu mu, ze ma jeste co dohanet
![]()
Jenže tohle tím lízáním neubejvá, naopak se to tím vylepšuje