Kolik sexuálních partnerek měl váš přítel/muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hroznej puberťák
24.7.18 16:44

Jenže tohle tím lízáním neubejvá, naopak se to tím vylepšuje :jazyk: :D :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14642
24.7.18 16:45
@Markéta80 píše:
@nostress kdo by si líznul jako 21 :jazyk: :mrgreen:

Já teda ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.7.18 16:48
@Hroznej puberťák píše:
Jenže tohle tím lízáním neubejvá, naopak se to tím vylepšuje :jazyk: :D :mavam:

Souhlasím. Až na to, že nejlepší je být jedinou majitelkou toho nanuku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
24.7.18 16:52

@nostress já taky ne, naštěstí jsme se poznali ještě jako mladí a nezkušení a hlavně nezkažení :palec: asi i proto jsme na vše měli dost času a možná i výhoda že nebylo s kým porovnávat :mrgreen: A hlavně jsme nemusela řešit můj panický strach z pohlavních nemocí :palec: a manžel byl taky rád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 16:54

@Markéta80 : přesně, my měli první sex až po půl roce, nahý před sebou až po 2 měsících… ráda na to vzpomínám… můj říká, že si nedovede představit mít sex s nějakou, do který ho strkal někdo jinej před ním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
24.7.18 16:54
@Markéta80 píše:
@nostress já taky ne, naštěstí jsme se poznali ještě jako mladí a nezkušení a hlavně nezkažení :palec: asi i proto jsme na vše měli dost času a možná i výhoda že nebylo s kým porovnávat :mrgreen: A hlavně jsme nemusela řešit můj panický strach z pohlavních nemocí :palec: a manžel byl taky rád :mrgreen:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.7.18 16:56

Kolik jich měl nevím a je mi to jedno

• Citovat
  • Upravit
59410
24.7.18 16:56
@Anonymní píše:
@Markéta80 : přesně, my měli první sex až po půl roce, nahý před sebou až po 2 měsících… ráda na to vzpomínám… můj říká, že si nedovede představit mít sex s nějakou, do který ho strkal někdo jinej před ním :mrgreen:

my skoro po roce a do ted manžel říká že by ještě klidně počkal ale že jsme ho překecala. Manžel to taky říká že by nechtěl použitou což jsme mu řekla že v jeho věku seznámení to reálné bylo ale ted by jen těžko hledal navíc už by nemohl nabídnout to samé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 17:00

@Markéta80 :srdce: já toho svýho taky překecala, jinak by to bylo na dýl :lol: a jak jste spolu už dlouho? nemrzí někoho z vás, že nemá s čím porovnat? u nás zatím dobrý, ale spoustu let mám eještě před sebou :srdce:

• Citovat
  • Upravit
59410
24.7.18 17:08
@Anonymní píše:
@Markéta80 :srdce: já toho svýho taky překecala, jinak by to bylo na dýl :lol: a jak jste spolu už dlouho? nemrzí někoho z vás, že nemá s čím porovnat? u nás zatím dobrý, ale spoustu let mám eještě před sebou :srdce:

dlouho, v říjnu to bude už 20 let od seznámení a v prosinci 16 let od svatby ;). Asi jsme měli oba dva štěstí že jsme našli toho druhého a vyhovujeme si :lol: Strašně to uteklo a ani mne to nepřijde že jsme spolu tolik let. Nejstarší syn někdy ke konci roku přišel, koukal na nás a říkal to už jste spolu dlouho co? Myslíte že už spolu zůstanete, asi jo co na starý kolena se rozvádět :cert: :cert: :mrgreen: Syn se už jednou ptal co jsem dělala jako malá bez počítače a internetu když jsem mu vysvětlila že jsme chodili normálně ven kde byli i spolužáci ze školy tak chvíli koukal a prý jestli pod okny běhali i dinosauři :mrgreen: :mrgreen: a nejvíc se smál když jsem mu řekla že ani mobily nebyly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
24.7.18 20:19
@Hroznej puberťák píše:
30 je zdatný? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Do 34, to vychází v průměru tak na dvě za rok, takže v podstatě dlouhodobé vztahy… Don Chuan by byl, kdyby měl jednu na tejden :jazyk: :mavam:

To je fakt. Reknu mu, ze ma jeste co dohanet :pankac:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria