Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je teda skóre 7:3 pro manžela. Přes 15 let už se ovšem nezměnilo ale já bych ještě tak ráda nějakého hezkého, svalnatého, mladšího… no fantazie mi někdy hodně pomáhá ![]()
@lada-m píše:
U nás je teda skóre 7:3 pro manžela. Přes 15 let už se ovšem nezměnilo ale já bych ještě tak ráda nějakého hezkého, svalnatého, mladšího… no fantazie mi někdy hodně pomáhá
Mně se manžel v toho svalouše změnil po skoro 17 letech.
15-17let, to je asi ten časový moment, kdy je zkrátka nějaká ta „změna“ potřeba. U mě je to možná dané i malým počtem partnerů. Asi jsem se nevybouřila za mlada a teď mi to prostě chybí. Není to o tom, že by bylo doma málo sexu, to vůbec ne. Ale je to v mém případě spíš nějaká ta touha po poznání lehce namíchaná s kapkou vzrušení… No asi trošku větší kapkou ![]()
@lada-m píše:
U nás je teda skóre 7:3 pro manžela. Přes 15 let už se ovšem nezměnilo ale já bych ještě tak ráda nějakého hezkého, svalnatého, mladšího… no fantazie mi někdy hodně pomáhá
Ideálně ročník 92-95. Hrněte je sem ve velkém ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ideálně ročník 92-95. Hrněte je sem ve velkém
Nech mi nejaky drobky od stolu
.
@Mango_Lassi píše:
@vonajebohyne píše:
Nech mi nejaky drobky od stolu.
@Mango_Lassi píše:
Hrnte mi sem rocnik 80-85 a mladicky sezenu! ![]()
No tvl to jste tak ošklivé čarodějnice, že o tom musíte akorát takhle psát?
Ta, která vypadá trochu k světu a reálně opravdu chce, sežene mladíčka i staršího během chvilky
![]()
Znam cislo ke kteremu se manzel priznal..me cislo jsem hodne snizila. byla jsem divoka, promiskuitni mrcha ![]()
@Hroznej puberťák píše:
No tvl to jste tak ošklivé čarodějnice, že o tom musíte akorát takhle psát?Ta, která vypadá trochu k světu a reálně opravdu chce, sežene mladíčka i staršího během chvilky
![]()
Jojo, no. Ošklivé čarodějnici jako já nezbývá nic než to psaní ![]()
Fronty před dveřmi nemám
![]()
@nikitice píše:
Já si myslím, že není důležité být první, ale poslední
Nejlepší je být první i poslední. ![]()
Mel jich mraky, predpokladam, ze dopocitat se celkovemu cislu s jistotou nejde… a vubec mi to nevadi, nikdy nevadilo, pokud se pocet nebude zvysovat behem naseho manzelstvi ![]()
@Mango_Lassi píše:
Jojo, no. Ošklivé čarodějnici jako já nezbývá nic než to psaní
Fronty před dveřmi nemám![]()
![]()
ja taky ne, ale u mne je to tim, ze ja nemam ani zajem. Ono je to dost citit, kdyz zena nechce. Prijde mi, ze chlapy se dokazou motat i kolem osklivky, kdyz se tvari povolne a flirtuje. Ja neflirtuju, nemam na to bunky a nic mi to nedava. A nekdy si rikam, ze je to takto lepsi… reduje to miru slizkeho chovani vuci mne.