Kolik sexuálních partnerek měl váš přítel/muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
995
21.7.14 08:42

Vunec netusim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
21.7.14 08:44

Hodně, ale jelikož já taky, tak je pro mně důležité, aby už dál žádné nebyly :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 08:48

Z každýho chlapa jsem se snažila vytáhnout kolik jich bylo. Někdo řekl, někdo ne. Někdo se rozpovídal víc, někdo míň. Bylo to jen ze zvědavosti. Nikdy mě nenapadlo přemýšlet nad tím, jestli byla některá lepší nebo horší. Teť mám super chlapa, víme o sobě úplně všechno. I o kdo měl kolik partnerů..

• Citovat
  • Upravit
31292
21.7.14 09:01

Nenapadlo by mě tahat z chlapa přesné číslo :roll: když to bude málo nebo moc, tak bude dost možná lhát, takže je takové vyptávání k ničemu…

Já vím jmenovitě o třech, bylo jich určitě víc, ale přesné číslo vědět ani nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.7.14 09:02
@Krkael píše:
píše: Více
:lol:

OT :Ty jsi v tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.7.14 09:03
@Rebelka007 píše:
@Krkael
Nechtěla jsi napsat 112? Nebo taky 150, 155, 158 :mrgreen:

911 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
21.7.14 09:04

Radsej nevediet.. nuti to pytat sa zbytocne otazky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
21.7.14 09:07

@JayLee
Tak já myslím, že pokud jich měl chlap tolik, tak v tom má takovej guláš, že už ani nemůže vědět která, kdy a jak :lol:. Aspoň můj chlap si nepamatuje co mu kdo říkal před týdnem, natož co kde dělal před deseti lety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
21.7.14 09:08
@JayLee píše:
Ja se ti vůbec nedivim mam takového kamaráda co jich mel snad 330 a o kazde si vedl i svůj denicek, nejaky si i natacel atd. :zed: proste hezkej a primovej chlap uz na první pohled a sex je pro nej vsim :kytka: jeho manželka to ma uplne stejne jako ty - vi jakej je a vi ze mu v posteli nedava to všechno ceho si on žada ze to proste neni ono i když ji a jejich deti miluje a zarli na všechny ty co mel před ni :nevim: a jemu když se ho zeptam, tak to hodne moc chybi a i se priznal ze uz několikrát ujel ale jen kvůli potrebe pac doma s manželkou clovek vi co ho ceka kod když ma 3 deti, je po 3 porodech takze figura :? takze zadna hitparáda kdezto on chodi do práce a ma mrak kamaradek moznosti atd. takze o nevere, nevi ale zarli na všechny ty prdd ni co mel a nejaky ma dodnes jako kamarádky a ona mozna jestli dve zna a vi, ze to byly hodne hezky a sikovny hlky nejen po strance sexu takze i komplex ma z toho no :nevim: a i on priznava ze podvedome kazdej chap mysli na ty co mel před manželkou z hlavy mu to nikdo nevymaze a vzpomínky zustavaji :pankac: ehoz si je ona vedoma :roll: jj je to minulost ale mit chlapa co jich mel hodne, tak bych to citila uplne stejne :zed:

No tak tohle bych nedala ani já. To je síla… Jako 330, to není ani možný, s takovým bych si teda nic nezačínala… a nemyslím si, že podvědomě každý chlap myslí na ty předchozí.. To je hloupost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
21.7.14 09:28

Určitě jsem se o tom s chlapem na začátku bavili, ale neudržím ani co jsem měla včera k večeři natož takovou nepodstatnou informaci :lol: Ale žádný hrůzný číslo v tisících to nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 09:39

Ahoj,
přítel je můj první a dost mě to na začátku žralo, ale to už je pryč. Občas to rozdmíchala nějaká ta fotka z různých mejdanů, kde mu na klíně seděla nějaká holka a on na ní koukal zcela zamilovaně. To mne rozohnilo (zamilované pohledy patří přeci jen zcela mně). Dneska se tomu už směju. Chce to čas.

• Citovat
  • Upravit
9374
21.7.14 09:46

Ano, skutečné číslo neznám a ani nechci, jen mám pocit, že kam se hneme, tam má ex přítelkyni nebo milenku. Opravdu to skousávám hodně těžko, za rok vztahu jsem se s tím ještě nesmířila a ta představa je mi nechutná :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.7.14 09:58

0 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2370
21.7.14 10:18

No:)) ja nevim presne číslo..ale malo jich nebylo…a co vypravel na vojne dva roky jako muzikant kazdy den na nej skocila jina..a to je pomalu 30 let zpatky a od te doby nebyl v klastere..ale to je minulost neresim to a ani mi to nevadi..ted mu verim ze jsem jedina a vim ze jsem..uzil si v mladi ted uz je pry rad ze ma sve jiste..:)) a ma to vyhodu ma hodne zkusenosti a musim rict ze tem holkam dekuju porad me necim prekvapuje..:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.14 11:40

Omluva za anonym, taky je to pro mě citlivé téma. Cítím to podobně jako anonym na str.2. Já jsem měla s nynějším partnerem dva, sex byl pro mě vždy úplný vrchol, pletu do toho jenom city, nedokázala bych s někým jen tak jít a užít si, pokud se mi pouze líbí, měla jsem příležitostí spousty a mám stále. A můj chlap příležitostí využíval do třicítky a pěkně se to taky nasčítalo. Já to nějak pořád nedokážu strávit, ale samozřejmě opustit ho kvůli tomu nemůžu. Jen mi vadí, že v téhle pro mě tak důležité oblasti nejsme na stejné vlně. Můj první přede mnou taky nikoho neměl a co se týká sexu, nemohli jsme si ani jeden stěžovat, učili jsme se a poznávali jsme spolu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky