Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Navíc, ty naše mušličky nejsou z mýdla, ty se nevymydlí…
@Prdolinka86 píše:
@Crystal87![]()
![]()
naprosto souhlasím, nechápu co někteří chtějí slyšet![]()
![]()
No jako treba to, cim te teda zaujal ten, kterymu hodlas byt nejakou dobu verna? Cim je jinej od tech x ostatnich? Vim, ze je to na jinou disusi, ale strohe sdelovani cisel je ponekud nezazivne…
Mě je 35 a partnery jsem měla 2 a k tomu jednu „půlku“. s tou půlkou nám sex prostě nějak nešel.
A po dalším fakt netoužím, manžel mi vyhovuje po všech stránkách…
Ale mě osobně se sex na 1 noc dost hnusí. Ale to opravdu není důvod k tomu, abych ostatní odsuzovala. když jim to vyhovuje, tak ať si každý dělá, co chce a co se mu líbí. ![]()
@JayLee píše:
holky ale on neni jedinej takovejch je vic …on si to alespon prizna a dokaze se o tom bavit![]()
ja tohle taky nechapu ale vubec ..ma krasnej barak, dve deti, manzelku na Interpolu, ktera kdyby nebyla tak naivni a a obcas si overila trebas jen zavolanim na firmu zda je opravdu v tom meste, kde ji rekl, ze je, tak by ho setrela jednim vrzem ale hlavni slovo u nich doma ma on mno
Ty jo dělá na Interpolu, takže pátrá po zločincích světa, ale toho, že má doma proutníka, co přehnul půlku města, si ani nevšimne, kovářova kobyla… ![]()
Néééé já nejsem zakladatelka, jen mi překvapilo to, že to tu rozebíráte.
Prostě nynější chlap mě chytil tak za srdce (v uvozovkách), že dokud to bude klapat, a budeme se milovat, tak s ním budu.
@JayLee píše:
néé to zas ne jezis on neni zvrhlik nebo ze by se nekdy vuci me o neco pokusil nebo tak neco to fakt neee holkyje ujetej a normalni to neni ale neni to zadnej znasilnovatel ani vyvrhel
dokaze tu zenskou ukecat, ze semu poda sama
![]()
Taky znám jednoho, co umí ukecat i šutr a taky svou ženu podvádí. Ne teda tak s tolika ženami, za to měl po sobě několik jdoucích paralelních vztahů - myslím tím jako milenku na pár let a pak zas pár let jinou. Taky to nechápu, ale je to jeho život a jeho ženě to rozhodně řikat nebudu.
A bohužel se mi teď potvrzuje, že to dělá víc chlapů než jsem si kdy dovedla představit. Ale když chlapi chtějí a holky do toho jdou i když ví, že je ženatej (a ono to samozřejmě funguje i obráceně) … tak co s tím, že. ![]()
@74paja píše:
No jako treba to, cim te teda zaujal ten, kterymu hodlas byt nejakou dobu verna? Cim je jinej od tech x ostatnich? Vim, ze je to na jinou disusi, ale strohe sdelovani cisel je ponekud nezazivne…
Já osobně jsem se prostě opravdicky zamilovala… to mi stačí jako důvod pro to být věrná. I když jsem nikdy nevěrná nebyla, užívala jsem si za svobodna.
@JayLee píše:
no jasne ze ji znam i jsme v kontaktu docela casto my s nima oni u nas ale to neudelam ani nahodou protoze bych jim tim mohla rozvratit manzelstvi a timpadem bych prisla o kamarada a i o ni protoze bych byla obvinena ze jsem to celou dobu vedela a nic ji nerekla a to uz kdyz se brali pac byla tehotna nebyt tehule otazka zda by s ni sel do hypoteky, svatby, baraku, druhyho ditete atd. ona s nim spi max 1× za mesic neni typ na sex a on tim hrozne strada coz ho ale vubec neomlouva ale tyhle veci si musi vyreist oni dva nikoliv ja za ne ono se to nevyplaci a nejhorsi bych byla ja a mozna by se to jeste vuci me obratilo …navic kdyz chces nekoho obvinit tak musim mit dukaz nevim jak by on zareagoval kdyby na nej uderila ze to vi tak zda by zapiral nebo vse priznal ale tohle bych neudelala nikomu abych ho praskla …je to jen kazdeho veca ze zkusenosti sveho okolivim, ze se to opravdu nevyplaci a je z toho jen dalsi zbytecny zle
@vodolejka píše:
Já si myslím, že kritika vzešla od těch, co jich měli víc…já to počítat nebudu, 1 to nebyl, ale spíš si myslím, že kdo měl např. 2 a dost, že je to normálnější než mít ve 20 na triku 25 odfajknutých…
Od jakého čísla tedy berete promiskuitu?
To asi takhle brát nejde, jde o to za: A) V jakém časovém rozmezí, B) Za jak dlouho po seznámení spolu skončí v posteli, C) Zda jde o sex při jednorázovém úletu či ve vztahu… Prostě jak rychle a často střídají své sexuální partnery a za jakým účelem…
![]()
@Prdolinka86 píše:
Néééé já nejsem zakladatelka, jen mi překvapilo to, že to tu rozebíráte.
Prostě nynější chlap mě chytil tak za srdce (v uvozovkách), že dokud to bude klapat, a budeme se milovat, tak s ním budu.
Me by jeste docela zajimalo, jaky mate pocity, kdyz tak potkate nekolik svych ex „partneru“ trebas nekde na porade v praci nebo na diskotece nebo ja nevim kde… To musi byt docela sranda ne? Preci je musite potkavat ne? Svet je malej…
@ArankaC. píše:
@JayLee To je fakt děs. Cassanova hadr. Za prvé bych mu to moc nevěřila zní to fakt šíleně, a za druhé, pokud připustíme, že je to možné, tak je to už fakt za hranicí mého chápání, zvlášť když má chudáka manželku, co o ničem neví, to už nepíšu o riziku pohlavně přenosných chorob u takto záletného manžela. Síla.
Tak mu přes Jay řekni, myslím, že ti mile rád pošle nějakéj jeho sestřih… A já se tomu vůbec nedivím, když má chlap v sobě hodně testosteronu, vypadá jako Om nadsamec a má velký „EGO“, ehm tedy konto, auto, byt (barák) a péro, tak proč ne?? Známe některý ženský…
![]()