Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27029
5.6.12 18:46

bambu nic proti znám jednu takovou co si užívá smladýma…oni jí nahání víkend co víkend po hospodách jen aby si za… :nevim: což mi přijde fakt moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.6.12 19:00

Nemyslím nejaký rozhoďnožky, ty byly takové i ve dvaceti. Prostě ženský, který jsou rozvedený, nebo mají maželství na prd. Mají mladšího přítele, nebo milence. Ani nechtějí vztah, ale jen společnost a sex.
Sice s tím moc nesouhlasím, ale je tam i nějakej ženáč, co má doma mladou ženu a chodí si užívat jinam, protože ho to doma nebaví, ale nechce odcházet od rodiny. Některý jsou vlstně „zachránkyně“ těch manželství. Jen si užívají, toho chlapa doma nechtějí, on je spokojenej a manželka doma taky i když vůbec o ničem netuší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.12 19:04

Ahoj,
vzala jsem si prvniho kluka/panna do 19/.Nemela jsem zadne zkusennosti s predchozim chozenim s jinymi,nemela jsem moznost srovnani. On byl Sexualni drak. A vydrzela jsem to deset let......A az pak pochopila,ze aby clovek mohl rict,ze je nebo neni spokojeny ve vztahu,potrebuje mit srovnani. Kdyz jsem ho ja ziskala,muj manzel v teze okamziku propadl.
Uz davno mam druheho manzela a ted teprve, ja i dcery, ZIJEM..A ja mam pocit,ze davam i beru stejnym dilem.
A co jsem tim chtela rict hlavne?
Pokud by si me dcery chtely vzit prvniho kluka,se kterym budou chodit,tak jim zprelamu ruce i nohy :jazyk: :P :lol: Slovo do pranice,coz?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.12 19:06
@bambula píše:
Nemyslím nejaký rozhoďnožky, ty byly takové i ve dvaceti. Prostě ženský, který jsou rozvedený, nebo mají maželství na prd. Mají mladšího přítele, nebo milence. Ani nechtějí vztah, ale jen společnost a sex.
Sice s tím moc nesouhlasím, ale je tam i nějakej ženáč, co má doma mladou ženu a chodí si užívat jinam, protože ho to doma nebaví, ale nechce odcházet od rodiny. Některý jsou vlstně „zachránkyně“ těch manželství. Jen si užívají, toho chlapa doma nechtějí, on je spokojenej a manželka doma taky i když vůbec o ničem netuší.

Znam take podobne pripady. A co se veku tyka-mam spoustu 40letych kamaradu a 90%z nich extra mlade kocky nechteji. Svorne tvrdi,ze v zene se zenskost probouzi az po 35.roce veku ,ze uz zena vi,co chce-a zna se nejlip. Toz a ja jim i verim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
5.6.12 19:10

Mě je tedy 22 let a bylo jich okolo 19-ti. A to jsem nezačínala vůbec brzy :mrgreen: teď jsem už 4 roky zadaná a svatba na krku..rozhodně už toto číslo neporoste :twisted: za sebe můžu říct, že jsem se vyřádila a mládí si náležitě užila..a přitom stále užívám se svým přítelem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.12 19:12
@Nikimu píše:
Mě je tedy 22 let a bylo jich okolo 19-ti. A to jsem nezačínala vůbec brzy :mrgreen: teď jsem už 4 roky zadaná a svatba na krku..rozhodně už toto číslo neporoste :twisted: za sebe můžu říct, že jsem se vyřádila a mládí si náležitě užila..a přitom stále užívám se svým přítelem :srdce:

To je hezky.,.Tohle bych prala i dceram.. 8) Teda,mozna by jich mohlo byt krapet min… :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.6.12 19:39
ha ha, ve 40 letech seschlý ženský…tak to je hláška :lol: :lol: pak sem dej fotku, uvidíš to jinak…ikdyž možná ty který vojedou x chlapů, tak seschlý jsou…ty co se šetřej, třeba ne :mrgreen:
@Crystal87 píše: :palec: :palec: tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
5.6.12 19:49
@vodolejka píše:
ha ha, ve 40 letech seschlý ženský…tak to je hláška :lol: :lol: pak sem dej fotku, uvidíš to jinak…ikdyž možná ty který vojedou x chlapů, tak seschlý jsou…ty co se šetřej, třeba ne :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka_111
5.6.12 20:02

Je mi 24 a měla jsem dva a půl chlapa. :mrgreen: (Půl proto, že ten jeden byl z prvního sexu tak nervózní, že se mu nepostavil :mrgreen: Mělo to být společné poprvé :mrgreen: ).
Svému prvnímu jsem „dala“ asi po půl roce, ale to proto, že bydlel daleko.
Svému nynějšímu po 14 dnech.

Dost mě vytočila poznámka o šeredkách. To že jsem měla 2 partnery neznamená, že jsem ošklivá, ale znamená to, že jsem vybíravá… a docela dost.. Sex na jednu noc s neznámým jsem odmítala vždycky, ikdyž se mi líbil a já byla mokrá jen s polibku takovým způsobem, že mi málem podklouzávaly nohy..
Pak jsem taky dost zásadová a zadaný chlapy neberu..

Neřikám, že by jich nebylo víc, jen prostě ti nejkrásnější byli vždycky zadaní :-( (Popravdě několika odmítnutí do dneška lituju :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
24603
5.6.12 20:10
@74paja píše:
Me by jeste docela zajimalo, jaky mate pocity, kdyz tak potkate nekolik svych ex „partneru“ trebas nekde na porade v praci nebo na diskotece nebo ja nevim kde… To musi byt docela sranda ne? Preci je musite potkavat ne? Svet je malej…

Já měla prvního přítele a dalšího sex, partnera na slovenksu kde už nežiji takže ani mé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.6.12 20:11
@Crystal87 píše: :palec: :palec: tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada :lol: :lol: :lol: :lol:

Jseš dobrá, jediný štěstí je, že jsi ženská, kdyby to napsal chlap, tak je ukřižovanéj!! :think: Jinak si osobně nemyslím, že by žena ve 40ti byla seschlá a měla přestat sexuálně žít, ale jestli si to myslíš!! :nevim: No jen nevím nevím, jak budeš mluvit ty, až ti bude čtyřicet, to už ti do smíchu myslím tak nebude a budeš souložit jak o život, jak kdyby to mělo být naposled… ;)

PS: Seschlé můžou být, pokavaď budou pít kafe a kouřit od „nácti“, tak to pak možná jo… Ale vony to stéjně „schovaj pod tunu makeupu“, tak co… :roll:

EDIT: Myslel jsem tím, kouřit cigarety, to jen aby nedošlo k méjlce!! :oops:

• Citovat
  • Upravit
27029
5.6.12 20:22

tak myslela jsem to tak že hold to není do bývalo proboha vidím denně 40 cetiletý ženský a rozhodně kůže není napnutá jako u dvacítky prsa jak bysmet :nevim: a nemyslím že by na tom bylo něco špatnýho prostě to tak je léta jsou znát to se dámy rozčilujte ale tak to je :lol: :mrgreen: :nevim: roky se prostě nezapřou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
5.6.12 20:27

BTW:a ty ženský měly chlapa jednoho nebo dva,takže tím to taky nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.6.12 20:32

Máš pravdu, tělo nemám jako ve 20, ale sex je hodně o hlavě :jazyk: :jazyk: :jazyk: a bohužel někomu to schází i ve dvaceti a někomu to v hlavě funguje ve 40 i pozděj, znám ženy, kter souloží i v 65 a 70, sice ne tak často, ale sakra si to užívají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.12 20:41
@Rose-k píše:
Přesně lepší je blbnout mladá, než na starý kolena :lol: :lol: :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek