Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bambu nic proti znám jednu takovou co si užívá smladýma…oni jí nahání víkend co víkend po hospodách jen aby si za…
což mi přijde fakt moc
Nemyslím nejaký rozhoďnožky, ty byly takové i ve dvaceti. Prostě ženský, který jsou rozvedený, nebo mají maželství na prd. Mají mladšího přítele, nebo milence. Ani nechtějí vztah, ale jen společnost a sex.
Sice s tím moc nesouhlasím, ale je tam i nějakej ženáč, co má doma mladou ženu a chodí si užívat jinam, protože ho to doma nebaví, ale nechce odcházet od rodiny. Některý jsou vlstně „zachránkyně“ těch manželství. Jen si užívají, toho chlapa doma nechtějí, on je spokojenej a manželka doma taky i když vůbec o ničem netuší.
Ahoj,
vzala jsem si prvniho kluka/panna do 19/.Nemela jsem zadne zkusennosti s predchozim chozenim s jinymi,nemela jsem moznost srovnani. On byl Sexualni drak. A vydrzela jsem to deset let......A az pak pochopila,ze aby clovek mohl rict,ze je nebo neni spokojeny ve vztahu,potrebuje mit srovnani. Kdyz jsem ho ja ziskala,muj manzel v teze okamziku propadl.
Uz davno mam druheho manzela a ted teprve, ja i dcery, ZIJEM..A ja mam pocit,ze davam i beru stejnym dilem.
A co jsem tim chtela rict hlavne?
Pokud by si me dcery chtely vzit prvniho kluka,se kterym budou chodit,tak jim zprelamu ruce i nohy
Slovo do pranice,coz?? ![]()
@bambula píše:
Nemyslím nejaký rozhoďnožky, ty byly takové i ve dvaceti. Prostě ženský, který jsou rozvedený, nebo mají maželství na prd. Mají mladšího přítele, nebo milence. Ani nechtějí vztah, ale jen společnost a sex.
Sice s tím moc nesouhlasím, ale je tam i nějakej ženáč, co má doma mladou ženu a chodí si užívat jinam, protože ho to doma nebaví, ale nechce odcházet od rodiny. Některý jsou vlstně „zachránkyně“ těch manželství. Jen si užívají, toho chlapa doma nechtějí, on je spokojenej a manželka doma taky i když vůbec o ničem netuší.
Znam take podobne pripady. A co se veku tyka-mam spoustu 40letych kamaradu a 90%z nich extra mlade kocky nechteji. Svorne tvrdi,ze v zene se zenskost probouzi az po 35.roce veku ,ze uz zena vi,co chce-a zna se nejlip. Toz a ja jim i verim ![]()
Mě je tedy 22 let a bylo jich okolo 19-ti. A to jsem nezačínala vůbec brzy
teď jsem už 4 roky zadaná a svatba na krku..rozhodně už toto číslo neporoste
za sebe můžu říct, že jsem se vyřádila a mládí si náležitě užila..a přitom stále užívám se svým přítelem ![]()
@Nikimu píše:
Mě je tedy 22 let a bylo jich okolo 19-ti. A to jsem nezačínala vůbec brzyteď jsem už 4 roky zadaná a svatba na krku..rozhodně už toto číslo neporoste
za sebe můžu říct, že jsem se vyřádila a mládí si náležitě užila..a přitom stále užívám se svým přítelem
To je hezky.,.Tohle bych prala i dceram..
Teda,mozna by jich mohlo byt krapet min…
![]()
@Crystal87 píše:![]()
tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada
![]()
![]()
![]()
@vodolejka píše:
ha ha, ve 40 letech seschlý ženský…tak to je hláška![]()
pak sem dej fotku, uvidíš to jinak…ikdyž možná ty který vojedou x chlapů, tak seschlý jsou…ty co se šetřej, třeba ne
Je mi 24 a měla jsem dva a půl chlapa.
(Půl proto, že ten jeden byl z prvního sexu tak nervózní, že se mu nepostavil
Mělo to být společné poprvé
).
Svému prvnímu jsem „dala“ asi po půl roce, ale to proto, že bydlel daleko.
Svému nynějšímu po 14 dnech.
Dost mě vytočila poznámka o šeredkách. To že jsem měla 2 partnery neznamená, že jsem ošklivá, ale znamená to, že jsem vybíravá… a docela dost.. Sex na jednu noc s neznámým jsem odmítala vždycky, ikdyž se mi líbil a já byla mokrá jen s polibku takovým způsobem, že mi málem podklouzávaly nohy..
Pak jsem taky dost zásadová a zadaný chlapy neberu..
Neřikám, že by jich nebylo víc, jen prostě ti nejkrásnější byli vždycky zadaní
(Popravdě několika odmítnutí do dneška lituju
)
@74paja píše:
Me by jeste docela zajimalo, jaky mate pocity, kdyz tak potkate nekolik svych ex „partneru“ trebas nekde na porade v praci nebo na diskotece nebo ja nevim kde… To musi byt docela sranda ne? Preci je musite potkavat ne? Svet je malej…
Já měla prvního přítele a dalšího sex, partnera na slovenksu kde už nežiji takže ani mé ![]()
@Crystal87 píše:![]()
tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada
![]()
![]()
![]()
Jseš dobrá, jediný štěstí je, že jsi ženská, kdyby to napsal chlap, tak je ukřižovanéj!!
Jinak si osobně nemyslím, že by žena ve 40ti byla seschlá a měla přestat sexuálně žít, ale jestli si to myslíš!!
No jen nevím nevím, jak budeš mluvit ty, až ti bude čtyřicet, to už ti do smíchu myslím tak nebude a budeš souložit jak o život, jak kdyby to mělo být naposled… ![]()
PS: Seschlé můžou být, pokavaď budou pít kafe a kouřit od „nácti“, tak to pak možná jo… Ale vony to stéjně „schovaj pod tunu makeupu“, tak co… ![]()
EDIT: Myslel jsem tím, kouřit cigarety, to jen aby nedošlo k méjlce!! ![]()
tak myslela jsem to tak že hold to není do bývalo proboha vidím denně 40 cetiletý ženský a rozhodně kůže není napnutá jako u dvacítky prsa jak bysmet
a nemyslím že by na tom bylo něco špatnýho prostě to tak je léta jsou znát to se dámy rozčilujte ale tak to je
roky se prostě nezapřou
BTW:a ty ženský měly chlapa jednoho nebo dva,takže tím to taky nebude ![]()
Máš pravdu, tělo nemám jako ve 20, ale sex je hodně o hlavě
a bohužel někomu to schází i ve dvaceti a někomu to v hlavě funguje ve 40 i pozděj, znám ženy, kter souloží i v 65 a 70, sice ne tak často, ale sakra si to užívají ![]()