Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody
@Crystal87 píše:![]()
tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada
![]()
![]()
![]()
Seschlá čtyřicátnice
Jsi mě pobavila
. A co se týče chuti na sex, je to stále lepší…
Vím o čem mluvím. Je mi 40.
@vodolejka píše:
Manžel na to stejně jednou příjde…to bych nedělala už kvůli dětem, když už ne z lásky k muži…njn, ale jak už to bylo napsáno, každýho věc…
A co s tím mají co dělat děti? Ty u toho nemívám ![]()
@Anonymní píše:
Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil.Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…
@Anonymní píše:
A co s tím mají co dělat děti? Ty u toho nemívám
Chápal bych to snad jedině, kdybys pracovala jako prostitutka, ale jinak fakt ne… Možná jen jako důkaz, že ne jen muži jsou kurevníci…
![]()
@etatinek píše:
Chápal bych to snad jedině, kdybys pracovala jako prostitutka, ale jinak fakt ne… Možná jen jako důkaz, že ne jen muži jsou kurevníci…![]()
Chlapi jsou borci a kanci. Ženský jsou kurvy a prostitutky ![]()
@Anonymní píše:
Chlapi jsou borci a kanci. Ženský jsou kurvy a prostitutky
Teda sice nesouhlasim s tvym zpusobem zivota, ale libi se mi tvoje odpoved.
Bohuzel je to tak…
@74paja píše:
Teda sice nesouhlasim s tvym zpusobem zivota, ale libi se mi tvoje odpoved.Bohuzel je to tak…
Je mi jasné, že spousta lidí s tím nesouhlasí. Na druhou stranu tak, ale spousta lidí žije. Ať už to dělají za peníze nebo ne, stačí kouknout na inzerci
Většina chlapů, když jim ženská řekne dvojciferné číslo je v šoku, ale když jim to řekne kámoš u piva s hrdostí ho poplácaj po zádech ![]()
@Anonymní píše:
A co s tím mají co dělat děti? Ty u toho nemívám
@vodolejka píše:
A jak myslíš, že to dopadne, až manžel příjde na to, že se pelešíš s několika jinde? Ani tak nemyslíš na děti, bože![]()
Ne! Nemyslím u toho na děti.
Ale teď vážně, jinak jsem mamina jako každá jiná. Jestli to myslíš, že až to manžel zjistí, tak nás opustí a ubohé děti zůstanou bez tatínka. Tak to ne. On o mých nevěrách sice neví, ale já o jeho ano. Takže v tomto důvod rozvodu nebude.
@Anonymní píše:
Ne! Nemyslím u toho na děti.Ale teď vážně, jinak jsem mamina jako každá jiná. Jestli to myslíš, že až to manžel zjistí, tak nás opustí a ubohé děti zůstanou bez tatínka. Tak to ne. On o mých nevěrách sice neví, ale já o jeho ano. Takže v tomto důvod rozvodu nebude.
@Anonymní píše:
Ne! Nemyslím u toho na děti.Ale teď vážně, jinak jsem mamina jako každá jiná. Jestli to myslíš, že až to manžel zjistí, tak nás opustí a ubohé děti zůstanou bez tatínka. Tak to ne. On o mých nevěrách sice neví, ale já o jeho ano. Takže v tomto důvod rozvodu nebude.
No vy budete „super dvojka“..
![]()
Anonymko a myslis, ze by se vztah s tvym manzelem rozklizil, kdybyste si odkryli vzajemne karty? Nebo by to uz nemelo to kouzlo? Trebas pro tebe…
@vodolejka Já tohle taky nechápu, to můžou být rovnou každý sám..A až se to jednou děti dozví, a že se to dozví jak si maminka s tatíkem žily, co si jako na tom vemou to mají pěkný vzor do života ![]()
Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody