Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bambula píše:
Máš pravdu, tělo nemám jako ve 20, ale sex je hodně o hlavě![]()
![]()
a bohužel někomu to schází i ve dvaceti a někomu to v hlavě funguje ve 40 i pozděj, znám ženy, kter souloží i v 65 a 70, sice ne tak často, ale sakra si to užívají
no nekecej nějak si 75 letou babičku neumím představit
možná tak Knopáčkovou ale jinak fakt ne
![]()
Taky nevidím souvislost s věkem…a co, tak kůže není napjatá a tělo jako ve 20, ale jakej to má vliv, to mi hlava nebéře
![]()
@bambula píše:
Crystal, kolik ti je? 15, že si myslíš, 40 a smrt
.
@vodolejka píše:
Já myslím, že dle Nicku je ročník 87
hmmm někteří mají stále zkreslené názory, to já jsem ještě mladší (pokud ten rok v niku sedí) a myslím, že sex ve 40 je zcela normální a běžný!!!!
Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil.
Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…
@Anonymní píše:
Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil.Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…
@vodolejka píše:
proč ses vdávala?
Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody ![]()
@Anonymní píše:
Kvůli dětem a manžel to chtěl. Za sebe, ale je to jen cár papíru, a daňové výhody
@Crystal87 píše:![]()
tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada
![]()
![]()
![]()
Seschlá čtyřicátnice
Jsi mě pobavila
. A co se týče chuti na sex, je to stále lepší…
Vím o čem mluvím. Je mi 40.
@vodolejka píše:
Manžel na to stejně jednou příjde…to bych nedělala už kvůli dětem, když už ne z lásky k muži…njn, ale jak už to bylo napsáno, každýho věc…
A co s tím mají co dělat děti? Ty u toho nemívám ![]()
@Anonymní píše:
Tak to mě zaujalo, že musím napsat. Ze začátku se tam někdo pohoršoval nad dvaceti. Já bych to nespočítala ani za bezesných nocí. Určitě stovky. V poslední době asi 3roky jen manžel, nějak mě to přestalo bavit, ale po návratu do práce počet určitě zase poroste. Nestydím se za to, ale občas nakukuje i manžel a to by se asi divil.Ví co bylo před ním, ale co během to netuší. Baví mě to, jsem opatrná, samozřejmě s ochranou a komu se to nelíbí…