Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.6.12 23:35
@74paja píše:
Ty jo a to na nej vuuubec, ale vuuubec nezarlis?

No jasně, že žárlím. Proto taky dělám vše proto, aby na nic nepřišel. Proč zbytečně ubližovat, když už jsem taková jaká jsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 23:42
@Tereza1986 píše:
Hlavně lidem to má být jedno,tak jaký souhlasí/nesouhlasí. :nevim: Mně třeba tenhle styl života neuráží…proč taky?Sama sis to vybrala,tak asi víš,co děláš.Ale aby tady někdo dával k tvým příspěvkům blijící smajlíky,to je úroveň :roll: .

Když oni si někteří asi myslí, že jsou tak bez chyby, že můžou soudit. V reálu je to ovšem někdy o něčem jiném. V každé diskuzi tady je ale pár lidí co místo diskutování uráží a soudí, to už ale není můj problém. Nikdo se nezeptá proč, nebo co z toho, ale blijou a nechápou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 23:44

@Tereza1986 A mimochodem my se tak trošku známe. A vidíš nevíš kdo jsem a co provádím po nocích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 23:46

Tak já nesoudím, vyjádřila jsem názor a snažím se to pochopit, což bez diskuse nejde…blicí smajlíky jsem použila jednou u jednoho příspěvku, který mi přišel drsný, jinak ne, tak se omlouvám a kaju :mrgreen: ale v reálu opravdu nejsem stejná jako ty, takže pokrytecký můj postoj není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 23:47
@vodolejka píše:
Tak já nesoudím, vyjádřila jsem názor a snažím se to pochopit, což bez diskuse nejde…blicí smajlíky jsem použila jednou u jednoho příspěvku, který mi přišel drsný, jinak ne, tak se omlouvám a kaju :mrgreen: ale v reálu opravdu nejsem stejná jako ty, takže pokrytecký můj postoj není :)

Toto nebylo myšleno na Tebe :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 23:50

pádím spát, brou :mavam: snad se to tu nerozhádá, každý nějak žijem a každý nějak myslíme a o tom je život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.6.12 23:59
@Anonymní píše:
Toto nebylo myšleno na Tebe :mavam:

Tak jestli to bylo myšleno na mě, tak mě je úplně šumák jak žiješ. Jen mě udivuje proč jste teda spolu a co vám to jako přináší. A blicí smajly jsem nikde nadávala… :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.12 00:00
@vodolejka píše:
pádím spát, brou :mavam: snad se to tu nerozhádá, každý nějak žijem a každý nějak myslíme a o tom je život :)

Dobrou! A třeba si nějakou tu bokovku užiješ aspoň ve snu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.12 00:04
@Rose-k píše:
Tak jestli to bylo myšleno na mě, tak mě je úplně šumák jak žiješ. Jen mě udivuje proč jste teda spolu a co vám to jako přináší. A blicí smajly jsem nikde nadávala… :mavam: :mavam:

Na nikoho kdo tady píše! Jelikož vás neznám, brala jsem to z okruhu známých, asi jsem to měla líp vysvětlit :think: A jsme spolu, protože se máme rádi, máme děti, společný majetek, zájmy. Rozumíme si, zasmějeme se spolu.

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
6.6.12 00:07
@Anonymní píše:
Na nikoho kdo tady píše! Jelikož vás neznám, brala jsem to z okruhu známých, asi jsem to měla líp vysvětlit :think: A jsme spolu, protože se máme rádi, máme děti, společný majetek, zájmy. Rozumíme si, zasmějeme se spolu.

Tak to jo, a jinak je to vaše volba. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2400
6.6.12 06:47

Je tu na Emiminu někdo, kdo miluje sex a svedení pěknýho kluka bere jako potěšení ? Bez ohledu na to, jestli sex bude pokračovat ve vztah ? Prostě jen si užít tělo a mužnou blízkout toho protějšku ? Je tu někdo takový neanonymní ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
6.6.12 07:53
@muffinka89 píše:
@elis_an3 taky si myslím i když asi ne tak častý.........

nooo myslím, že by ses divila…mám hoooodně upovídanou maminku :-D

• Citovat
  • Upravit
1433
6.6.12 08:44

@dada12 :Byla jsem už nejsem :mrgreen: Asi jsem tak dlouho podvědomě přebírala a hledala až jsem našla 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.6.12 08:52
@Anonymní píše:
Ne! Nemyslím u toho na děti. :mrgreen: Ale teď vážně, jinak jsem mamina jako každá jiná. Jestli to myslíš, že až to manžel zjistí, tak nás opustí a ubohé děti zůstanou bez tatínka. Tak to ne. On o mých nevěrách sice neví, ale já o jeho ano. Takže v tomto důvod rozvodu nebude.

Tak to Ti vážně všechny závidíme :mrgreen:.

Jinak k tématu: Já čekala na toho pravého, našla jsem jej a jsme spolu spokojení a šťastní už řádku let. Byl to můj první a poslední a za několik let jsme se taky vzali :). O nic jsem nepřišla, naopak, díky důvěře a dlouhodobému vztahu jsme vyzkoušeli kdejakou pitomost a hračku a dělali jsme to taky bůhvíkde - od romantiky až po kdovíco :mrgreen:

Tak jako zpestření těch dvouciferných čísel a milenců se já hrdě hlásím k číslu JEDEN! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
6.6.12 08:55
@Barush píše:
@dada12 :Byla jsem už nejsem :mrgreen: Asi jsem tak dlouho podvědomě přebírala a hledala až jsem našla 8)

Díky, já jsem teď taky ve vztahu, zamilovaná a věrná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria