Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza1986 píše:
Hlavně lidem to má být jedno,tak jaký souhlasí/nesouhlasí.Mně třeba tenhle styl života neuráží…proč taky?Sama sis to vybrala,tak asi víš,co děláš.Ale aby tady někdo dával k tvým příspěvkům blijící smajlíky,to je úroveň
.
Když oni si někteří asi myslí, že jsou tak bez chyby, že můžou soudit. V reálu je to ovšem někdy o něčem jiném. V každé diskuzi tady je ale pár lidí co místo diskutování uráží a soudí, to už ale není můj problém. Nikdo se nezeptá proč, nebo co z toho, ale blijou a nechápou ![]()
@Tereza1986 A mimochodem my se tak trošku známe. A vidíš nevíš kdo jsem a co provádím po nocích ![]()
Tak já nesoudím, vyjádřila jsem názor a snažím se to pochopit, což bez diskuse nejde…blicí smajlíky jsem použila jednou u jednoho příspěvku, který mi přišel drsný, jinak ne, tak se omlouvám a kaju
ale v reálu opravdu nejsem stejná jako ty, takže pokrytecký můj postoj není ![]()
@vodolejka píše:
Tak já nesoudím, vyjádřila jsem názor a snažím se to pochopit, což bez diskuse nejde…blicí smajlíky jsem použila jednou u jednoho příspěvku, který mi přišel drsný, jinak ne, tak se omlouvám a kajuale v reálu opravdu nejsem stejná jako ty, takže pokrytecký můj postoj není
Toto nebylo myšleno na Tebe ![]()
pádím spát, brou
snad se to tu nerozhádá, každý nějak žijem a každý nějak myslíme a o tom je život ![]()
@Anonymní píše:
Toto nebylo myšleno na Tebe
Tak jestli to bylo myšleno na mě, tak mě je úplně šumák jak žiješ. Jen mě udivuje proč jste teda spolu a co vám to jako přináší. A blicí smajly jsem nikde nadávala…
![]()
@vodolejka píše:
pádím spát, brousnad se to tu nerozhádá, každý nějak žijem a každý nějak myslíme a o tom je život
Dobrou! A třeba si nějakou tu bokovku užiješ aspoň ve snu ![]()
@Rose-k píše:
Tak jestli to bylo myšleno na mě, tak mě je úplně šumák jak žiješ. Jen mě udivuje proč jste teda spolu a co vám to jako přináší. A blicí smajly jsem nikde nadávala…![]()
Na nikoho kdo tady píše! Jelikož vás neznám, brala jsem to z okruhu známých, asi jsem to měla líp vysvětlit
A jsme spolu, protože se máme rádi, máme děti, společný majetek, zájmy. Rozumíme si, zasmějeme se spolu.
@Anonymní píše:
Na nikoho kdo tady píše! Jelikož vás neznám, brala jsem to z okruhu známých, asi jsem to měla líp vysvětlitA jsme spolu, protože se máme rádi, máme děti, společný majetek, zájmy. Rozumíme si, zasmějeme se spolu.
Tak to jo, a jinak je to vaše volba. ![]()
Je tu na Emiminu někdo, kdo miluje sex a svedení pěknýho kluka bere jako potěšení ? Bez ohledu na to, jestli sex bude pokračovat ve vztah ? Prostě jen si užít tělo a mužnou blízkout toho protějšku ? Je tu někdo takový neanonymní ? ![]()
@muffinka89 píše:
@elis_an3 taky si myslím i když asi ne tak častý.........
nooo myslím, že by ses divila…mám hoooodně upovídanou maminku ![]()
@dada12 :Byla jsem už nejsem
Asi jsem tak dlouho podvědomě přebírala a hledala až jsem našla ![]()
@Anonymní píše:
Ne! Nemyslím u toho na děti.Ale teď vážně, jinak jsem mamina jako každá jiná. Jestli to myslíš, že až to manžel zjistí, tak nás opustí a ubohé děti zůstanou bez tatínka. Tak to ne. On o mých nevěrách sice neví, ale já o jeho ano. Takže v tomto důvod rozvodu nebude.
Tak to Ti vážně všechny závidíme
.
Jinak k tématu: Já čekala na toho pravého, našla jsem jej a jsme spolu spokojení a šťastní už řádku let. Byl to můj první a poslední a za několik let jsme se taky vzali
. O nic jsem nepřišla, naopak, díky důvěře a dlouhodobému vztahu jsme vyzkoušeli kdejakou pitomost a hračku a dělali jsme to taky bůhvíkde - od romantiky až po kdovíco ![]()
Tak jako zpestření těch dvouciferných čísel a milenců se já hrdě hlásím k číslu JEDEN! ![]()
@Barush píše:
@dada12 :Byla jsem už nejsemAsi jsem tak dlouho podvědomě přebírala a hledala až jsem našla
Díky, já jsem teď taky ve vztahu, zamilovaná a věrná ![]()
No jasně, že žárlím. Proto taky dělám vše proto, aby na nic nepřišel. Proč zbytečně ubližovat, když už jsem taková jaká jsem.