Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@etatinek píše:
No jo no, svět se v prdel obrací…
Proc? Protoze se zenske rozhodly, ze si taky mohou uzivat? Ze se nechteji citit jako neci trofej?
Nebo co presne ti vadi?
@74paja píše:
A vite holky, ze jsem si myslela, ze jste feministkyMe by trebas osloveni feministka urazilo, ja o sobe tvrdim, ze jsem zdrave emancipovana, vyrovnat muzum se urcite nechci a ani to neni mozne.
To bude asi tim, ze nevis co to je feminismus. Asi jsi o tom videla jenom na Nove nebo cetla v Blesku.
Mě fascinuje věta, co tomu řeknou děti? Copak vy víte o svých rodičích kolik měli sexuálních partnerů? Já teda ne, tato informace mě nezajímá, nikdy jsme se o tom nebavili. Takže odpověď zní, že z dětí vyrostou normální děti.
@Loki01 Tak urcite si to vysvetluju podle sebe, stejne tak, jako ty si z toho vezmes to svoje. Me na tomhle muzsko-zenskym svete sere akorat to, ze maji chlapi za stejnou praci vetsi penize.
Ja mam rada svet pekne postaru. Mam rada, kdyz mi chlap pomuze do kabatu, pridrzi dvere. Mam rada, kdyz me svadi on {nebo si to aspon mysli
}. Kdyz vymeni pneumatiku u auta {i kdyz si ji umim vymenit ja sama}.
Ja proste nechci byt holka do nepohody, ja chci byt dama v pohode ![]()
No a kdyby mymu chlapovi bylo jedno, ze kouka na chlapa, se kterym jsem spala, tak bych si myslela, ze si me nevazi a je mu vlastne jedno s kym spi…
@Loki01 píše:Že se ŽENY chovají jako MUŽI!!
Proc? Protoze se zenske rozhodly, ze si taky mohou uzivat? Ze se nechteji citit jako neci trofej?
Nebo co presne ti vadi?
@etatinek píše: Že se ŽENY chovají jako MUŽI!!
hold nemá být na každé pohlaví jiný metr
@74paja píše:
@Loki01 Tak urcite si to vysvetluju podle sebe, stejne tak, jako ty si z toho vezmes to svoje. Me na tomhle muzsko-zenskym svete sere akorat to,ze maji chlapi za stejnou praci vetsi penize.
Ja mam rada svet pekne postaru. Mam rada, kdyz mi chlap pomuze do kabatu, pridrzi dvere. Mam rada, kdyz me svadi on {nebo si to aspon mysli}. Kdyz vymeni pneumatiku u auta {i kdyz si ji umim vymenit ja sama}.
Ja proste nechci byt holka do nepohody, ja chci byt dama v pohode
No a kdyby mymu chlapovi bylo jedno, ze kouka na chlapa, se kterym jsem spala, tak bych si myslela, ze si me nevazi a je mu vlastne jedno s kym spi…
Pokavaď je to stéjná práce, mají mít stejný plat, ALE… Zrovna posledně jsem dostal k pomáhání místo mého kolegy ženu, a vím jistě, že máme stéjný plat, pokavaď ona nemá větší teda… No a stéjnou práci jsme teda rozhodně neudělali… Ona totiž byla všude, jen né tam, kde by měla být, kde byla „těžší práce“… A já jsem hodinu dřel za dva a myslel jsem, že pojdu, no ještě, že jsme dojížděli, a pak se mělo čistit, nebo bych s tím flákl a šel normálně domů… ![]()
@74paja píše:
@Loki01 Tak urcite si to vysvetluju podle sebe, stejne tak, jako ty si z toho vezmes to svoje. Me na tomhle muzsko-zenskym svete sere akorat to, ze maji chlapi za stejnou praci vetsi penize.
Ja mam rada svet pekne postaru. Mam rada, kdyz mi chlap pomuze do kabatu, pridrzi dvere. Mam rada, kdyz me svadi on {nebo si to aspon mysli}. Kdyz vymeni pneumatiku u auta {i kdyz si ji umim vymenit ja sama}.
Ja proste nechci byt holka do nepohody, ja chci byt dama v pohode
Vidim, ze ctes Pavlovskou takze se mi to dosazuje. ![]()
Feminismus a gentlemanstvi se nevylucuje, opravdu navrhuju si o tom neco precist. To ze jsem feministka jeste neznamena, ze se budu vrhat s heverem k autu, to je usmevna predstava. Bohuzel uplne zcestna.
Nevim jestli memu muzi pohled na nej vadi, nijak jsme se o tom nebavili. Dokaze respektovat moje prani aby tam byl. Taky me asi nepovazuje za nejaky majetek co mu nekdo nejak zprznil, ale jako rovnopravnou bytost co mela i jine sexualni partnery. Predstav si, ze je natolik sebevedomi, ze to zvladne. Ale chapu, ze takoveho chlapa uz tezko pohledas ![]()
A ja taky nepotrebuju aby vypadal, ze to nezvlada. Nepotrebuju aby mi nekdo neustale daval najevo jak na mne zarli a jak o me stoji. Vim, ze me miluje i bez hloupych gest a chovani muze jeskynneho. Spis by me to urazilo.
@Crystal87 píše:
hold nemá být na každé pohlaví jiný metr
Holt nemá být 365 dní v roce, nemá být Země kulatá a Slunce vycházet na východě a zapadat na západě… Není normální stavět se proti přírodě a překrucovat ji!! ![]()
@etatinek píše: Že se ŽENY chovají jako MUŽI!!
A co ti na tom tak vadí zrovna v sexu? To nemá s počtem partnerů co dělat? Prostě někdo má rád sex a někdo jiný ne, o otm to je? I když má člověk víc parterů, může se ženská chovat pořád jako ženská, nechat se dobývat a tak.
@74paja píše:
A vite holky, ze jsem si myslela, ze jste feministkyMe by trebas osloveni feministka urazilo, ja o sobe tvrdim, ze jsem zdrave emancipovana, vyrovnat muzum se urcite nechci a ani to neni mozne.
Taky si nemyslím, že feminismus znamená vyrovnat se mužům, ale mít stejná práva, moc dělat to co chci aniž bych musela mít svolení od muže (např. volit, řídit auto, pracovat…). Nevím proč by jedno pohlaví mělo rozhodovat o tom co smí a nesmí dělat to druhé. Od dětství mě nevýslovně štvala věta mé babičky, proč já musím(nebo nemůžu) a brácha jo a odpovědí bylo - protože jsi holka !
Taky jsem ráda, když je muž k ženě galantní a v podstatě mi vyhovuje „staré“ mužsko ženské rozdělení rolí, ale musím to tak chít já a ne aby mě k tom někdo nutil. A když má nějaká žena potřebu dělat kariéru, nebo „mužský“ sport nebo cokoliv, tak nevím proč by jí to měl kdokoliv zakazovat jenom proto, že je žena.
@etatinek píše:
Holt nemá být 365 dní v roce, nemá být Země kulatá a Slunce vycházet na východě a zapadat na západě… Není normální stavět se proti přírodě a překrucovat ji!!
Rok nema presne 365 dni, zeme neni kulata, ale ma tvar geoidu a Slunce vychazi na vychode jenom z Tveho pohledu, ne? Ne z pohledu vesmiru.
Hloupe stereotypy.
@Loki01 No, ale to sis pak taky „vybrala“ z feminismu jen to svoje. Kdyz rovnopravnost, tak rovnopravnost! Pujdes farat do uranovych dolu?
@74paja píše:
@Loki01 No, ale to sis pak taky „vybrala“ z feminismu jen to svoje. Kdyz rovnopravnost, tak rovnopravnost! Pujdes farat do uranovych dolu?
To prece neni pravda. Opravdu si pocti, nema cenu se o feminismu bavit s nekym kdo o tom nic nevi.
A taky jsem nerekla, ze si z nej neco vybiras, ale ze o nem nic nevis.
Mimochodem prace v dolech je zenam zakazana. ![]()