Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vodolejka píše:
ha haať žije Praha, ale já jsem z ní taky…jestli to nebude tím, že mám VŠ? Třeba je to postižení, asi někam zajdu
Nejsem z Prahy.
Nevim co ma VS spolecneho s „sustilkama“ ![]()
Nebo si myslis, ze ja VS nemam?:)
@Loki01 píše:
Nejsem z Prahy.
Nevim co ma VS spolecneho s „sustilkama“
Nebo si myslis, ze ja VS nemam?:)
@mmonica píše:
tak to jsi me pobavila,nekdo seschne a nekdo holt zraje jako vino,uprimne vidim kolem sebe,ze nejvice seschnou,takovy ty vyzily zensky
nojá vidím ve svém okolí pravý opak že seschlý jsou ty putky
![]()
Též mám ráda sex a nepotřebuji k tomu min. 2× do roka měnit chlapa
![]()
Tak já se připojuju k názoru, že seschliny bývají ty co hulí a vymetají diska…kolikrát potkám holku, myslím si jasná 30tka a pak zjistím, že je jí 19 ![]()
@vodolejka píše:
Ne to byla reakce na to, že divně píšu…třeba jo?
To ale nema se tim jakou mas skolu co delat ![]()
aháááá, to jsem fakt nikdy neslyšela ![]()
@Loki01 píše:
http://en.wikipedia.org/wiki/Chav
@vodolejka píše:
Též mám ráda sex a nepotřebuji k tomu min. 2× do roka měnit chlapa![]()
A ja jo?
![]()
@Loki01 píše:
To ale nema se tim jakou mas skolu co delat
@vodolejka píše:
Já nevím no, když má někdo takto hodně rád sex, tak ať mi nevykládá, že jak potká jednoho úžasňáka, že tím s tím končí…to je pokrytectví, protože za nějakou dobu takovou ženu ten úžasňák v posteli omrzí a už je to normální chlap a ne pan nej…Takže jestli nás nelakují tady, tak bohužel lakují samy sebe…
A to je právě o tom, že jsi to nezažila. Pořád tu opakujeme, že se nejedná o podvádění (teda většina
), ale o tom, že když je holka bez vztahu a třeba žádnej vztah zrovna nechce, tak má sex s někým kdo to má podobě, protože to oba chtějí a je to oběma příjemný (bez podvádění, bez výčitek).
To se vůbec nevylučuje s tím, že když pak vztah má a chce být věrná, tak je věrná.
To co ty vytahuješ (ošustit každýho kvůli tělu) je extrém.
@vodolejka píše:
Tak já se připojuju k názoru, že seschliny bývají ty co hulí a vymetají diska…kolikrát potkám holku, myslím si jasná 30tka a pak zjistím, že je jí 19
Ale to prece nema nic spolecneho s tim, ze mas vic sexualnich partneru za zivot.
Ja treba nekourim a moc nepiju.
@Loki01 píše:
A ja jo?![]()
![]()
@vodolejka píše:
aháááá, to jsem fakt nikdy neslyšelaNemáte některá tip na nějakou dobrou knížku v angličtině? (to zas z jiného soudku)
Zalezi co rada ctes.
Tohoto autora jsem ted cetla, mam ho fakt rada. Neni ten z UK, ale je fakt dobry.
http://en.wikipedia.org/…uki_Murakami
@vodolejka píše:
Možná ne, ale jiné to tu tak psali…že sexovali o sto šest, ale teď mají jednoho a že už budou věrné…těžko věřit…to je jistota…
Tak jisty si asi nemuze byt nikdo. Nekdo by se zase bal, ze ses treba nevyradila a zacne ti „utikat mladi“ a sibne ti ![]()
Nevim, jsme spolu 4 roky a za mesic a pul mame svatbu. A je faaaaakt dobry ![]()