Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
já 5 a dva považuju za naprostý omyl…
kdybych dřív věděla,co vím dnes,stačil by mi jeden-ten co snad zůstane už poslední
je mi píše: Více
@hradnipani píše:
JA se raději vyjadřovat nebudu. Některé informace nejsou důležité. Nikdy jsem je nepocitala a musim říct, ze si pamatuji hlavně ty dobre a ty s malym pindourem.
A kolik jich vybočovalo z průměru? Nemyslím velikostně!
@Heinich píše:
A kolik jich vybočovalo z průměru? Nemyslím velikostně!
dva ho meli hodne mrnaveho
i kdyz, jako citlive, rozumne devce, jsem to nekomentovala.
To by člověk neřekl, co je dneska možné. 40 sexuálních parterů a dotyčná si nepřipadá jako coura. Co by na to asi řekla její matka nebo babička. ![]()
@akulinek píše:
To by člověk neřekl, co je dneska možné. 40 sexuálních parterů a dotyčná si nepřipadá jako coura. Co by na to asi řekla její matka nebo babička.
![]()
Co by mely rikat?
Copak s nima spaly ony? ![]()
,46 let,4 partneri.Kdyz to tak procitam, propadam si skoro divne. S tim poslednim jsem uz pres 20 let.
A chulbíte se tim pak před novým partnerem nebo se tohle neříká
Nevim jestli by se mě líbilo kdybych věděla že jsme už třeba 40 v pořadí
![]()
Zajímavá diskuze
jako ženský všechny jste v pohodě, protože si to řídíte každá podle sebe
některá 40 některá 2, jednáte za sebe a jak samy chcete ![]()
„říká se“ že ženy tohle číslo schválně snižují cca o třetinu, takže jich mají více než skutečně píší ![]()
u chlapů je to naopak, přehánějí a to až o třetinu číslo nadhodnotí ![]()
jinak nikdy bych se na to své partnerky nezeptal protože se neptám na věci na které nechci znát odpověď
mám kamarádku, která toto číslo má hodně vysoké přes 100 je jí 33 ![]()
Jsem se nikdy partneru neptala. Ty co to chteli vedet, tak jsem Jim to nerekla, protoze v moments kdy to clovek vyslovi, tak bud si chlap mysli, ze je to malo a nebo moc. Nehlede, dulezite je, zda to mezi dvema lidma funguje a nebo Ne. Ja jsem s manzelem uz hodne dlouho, ale nikdy jsme to neprobirali.
Vyse tu nekdo soudi, ze slecna spala se 40. No proste nektere zeny museji polibit vice zabaku, nez najde toho praveho. ![]()