Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tencovsevi
2.8.15 15:49

Nejsem žádný puritán, ale co tu čtu je docela sranda, zdější holky bych rozdělil do tří skupin.

a. holky, které našly toho pravého velmi brzo a měli do 5 partnerů
b. holky, co měly smůlu a hledaly dýl nebo se nechali oblbnout nějakým panem nepravým a měli do 10–15 kuků
c. holky, co rádi roztahují nohy a svádějí to na to, že nemůžou najít toho pravého…hledám toho pravého a z toho důvodu roztáhnu po týdnu známosti každýmu--- co kdyby to byl ten pravý a utekl mi? trapná výmluva pro coury :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
2.8.15 16:05
@tencovsevi píše:
Nejsem žádný puritán, ale co tu čtu je docela sranda, zdější holky bych rozdělil do tří skupin.a. holky, které našly toho pravého velmi brzo a měli do 5 partnerů
b. holky, co měly smůlu a hledaly dýl nebo se nechali oblbnout nějakým panem nepravým a měli do 10–15 kuků
c. holky, co rádi roztahují nohy a svádějí to na to, že nemůžou najít toho pravého…hledám toho pravého a z toho důvodu roztáhnu po týdnu známosti každýmu--- co kdyby to byl ten pravý a utekl mi? trapná výmluva pro coury :D
:palec: Taky mě tu některé příspěvky nutí kulit očima 8o :D
  • Citovat
  • Upravit
2.8.15 16:32
@tencovsevi píše:
Nejsem žádný puritán, ale co tu čtu je docela sranda, zdější holky bych rozdělil do tří skupin.

Jasná páka, že nejsi žádný puritán, když je tvoje oblíbená krevní skupina právě C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tencovsevi
2.8.15 16:35

Tak samozřejmě, nebudu se vydávat za pana pravého a lámat holkám srdce, na sex jsou nejlepší holky ze třetí skupiny, kterým se ani lhát nemusí :D

• Citovat
  • Upravit
3
2.8.15 19:54

22 let - 4 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.15 10:03

Je mi 43, do 34 měla jsem 23 partnerů soukromě, a kolem 300 “pracovně” začala jsem v 13, ted deset let jsem šťastne zadaná a věrná, mam 3 děti.

Anonym proto, že si nemyslím, že by zrovna tohle o mě musel vědět úplně každý, to je věc mě a mého manžela, případně tady do statistiky. Ale ne pro sousedky, co čtou stejný server.

• Citovat
  • Upravit
1349
12.12.15 10:14
@Anonymní píše:
Je mi 43, do 34 měla jsem 23 partnerů soukromě, a kolem 300 “pracovně” začala jsem v 13, ted deset let jsem šťastne zadaná a věrná, mam 3 děti.Anonym proto, že si nemyslím, že by zrovna tohle o mě musel vědět úplně každý, to je věc mě a mého manžela, případně tady do statistiky. Ale ne pro sousedky, co čtou stejný server.

nechapu jak muze met zenska tolik sex partneru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9783
12.12.15 10:18

@B4RC3LON4
To víš, COURA. A teď do mě! Já se za svůj názor nestydím. A kdo se ozve, tak je potrefená husa. Hawk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
12.12.15 10:20

300? To uz je dost nechutny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
12.12.15 10:30

Tak úplně nechápu, proč to sem píšeš a oživuješ kvůli tomu diskuzi. :nevim: Když to bylo pracovně, tak se to do této „statistiky“ stejně nepočítá a celkem o ničem to nevypovídá. Jinak si můžeš gratulovat, že jsi po takové šílenosti zůstala zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.12.15 11:09

@B4RC3LON4 tak kdž píše pracovně tak mě ten počet nepřekvapuje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 11:24
@Doctus píše:
@B4RC3LON4
To víš, COURA. A teď do mě! Já se za svůj názor nestydím. A kdo se ozve, tak je potrefená husa. Hawk.

Třeba ma jen rada sex. I kdyz to já taky a hodně a mam na kontě 3 chlapy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
12.12.15 11:27

@MilijonDolarBejby jseš lepší no :mrgreen: :mrgreen: ale pod slovem pracovní to asi nic lichotivého nebude :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.15 12:05
@Markéta80 píše:
@MilijonDolarBejby jseš lepší no :mrgreen: :mrgreen: ale pod slovem pracovní to asi nic lichotivého nebude :jazyk:

Prace jako kazda jiná :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.12.15 12:07
@Anonymní píše:
Je mi 43, do 34 měla jsem 23 partnerů soukromě, a kolem 300 “pracovně” začala jsem v 13, ted deset let jsem šťastne zadaná a věrná, mam 3 děti.Anonym proto, že si nemyslím, že by zrovna tohle o mě musel vědět úplně každý, to je věc mě a mého manžela, případně tady do statistiky. Ale ne pro sousedky, co čtou stejný server.

to je hrozný, já za celý život měla a mám jen jednoho sexuálního partnera. Moc se to nevidí, ale mít tolik partnerů jako ty? To je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí