Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsou jen takové češtinářské vsuvky, aby se to lépe zaobalilo a znělo to lépe ![]()
Taky mě to zaujalo.. zkusím popřemýšlet.. Nápad s papírem asi nebude marný.. Jdu počítat.. ![]()
Je mi 24 a mám víc jak 3× méně sexuálních partnerů jako ty, zakladatelko. A pořád si říkám, že je to moc
ale asi se moc dobře necítíš, když píšeš anonymně.
Taky si nepamatuju kolik jich bylo, vazne si je nezapisuju, ale uz jsem o tom premyslela
. Vzdy si rikam, ze si vzpomenu jen na ty co za neco staly
kolik jich bylo ani priblizne psat nebudu, jeste by me tu nektere zakously ![]()
Tak za pomoci papírku jsem došla k číslu co asi ani nechci napsat..
Ale zase na druhou stranu, proč ne. Když už dě*ka tak se vším všudy..
30 z toho 20 chlapů.. A přidám i to slůvko asi.. Jistá si fakt nejsem, ale jsem ráda za každou tuhle zkušenost. Holt divoké začátky.. ![]()
Zivot je od toho, aby si clovek uzival, pokud muze! Parada myslim, ze moc jolek co by se priznaly tu neni ![]()
Pokud nepočítám orální sex.. tak jsem měla jen jednoho sexuálního partnera..se kterým jsem 2 roky.. máme úúžasný vztah.. bydlíme spolu.. jsme spolu moc šťastní.. ![]()
No já měla 3 na sex na jednu noc, všechny bych nejradši zapoměla a 3 ve vztahu.. Takže 6 a doufám že je to konečné číslo, víc jich nechci… už tak si říkám že je to dost, ale jak tady čtu přes 20 nebo když si vemu svého přítele, tak jsem ještě hooodně nezkušená… ![]()
JA se raději vyjadřovat nebudu. Některé informace nejsou důležité. Nikdy jsem je nepocitala a musim říct, ze si pamatuji hlavně ty dobre a ty s malym pindourem. ![]()
@triada píše:
Já bych si snad sebe sama nemohla ani vážit, kdybych jich měla třeba 30.Přišla bych si jako opotřebovaná hračka s kterou si hrálo tolik chlapů..
Zajímavý nazor. Ono asi záleží zda v sexu mas aktivní a nebo pasivní postoj.