Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 22 a jsem na čísle 10. Nikdy to nebyl sex na jednu noc! Nemyslím si, že je to málo, ale jak to tu čtu, tak může být i hůř!:D
Já 1. Ve 20 na VŠ jsem poznala svého manžela a ten byl první a bude poslední. Je mi 34 a máme 2 krásné děti.
Na vysoké jsem 3 spolužačkám rozdala papíry a říkám jim, pište, křestní jméno a já si to pak sečtu
Studovaly jsme při zaměstnání, takže věkové rozmezí 30-40 let… ještě týden potom mi volaly, ať jim tam připíšu pana xy
Skleróza to nebyla, spíš někteří nezanechali žádný dojem ![]()
No uzivala jsem si… Nebudu se tím tajit… Zvlcila jsem na VŠ ale kdyz miluji jsem verna…
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
doufám, že stejné téma tady není, hledala jsem, ale nenašla. Tak jsem ho tedy založila
Včera jsem viděla film ,,Co ty jsi za číslo?´´ No a kdo film viděl, ví, že hlavní hrdinka řeší počet svých sexuálních partnerů…
No a nedalo mi to a dnes jsem si udělala inveturu a došla jsem k hrozivému číslu 22A to je mi 25! Ale jako coura si nepřipadám
Vždyť je to za celých dlouhých 10 let…
Podle všeho jsou mezi muži v sexu větší rozdíly než mezi ženami. Je tomu tak? A nemyslím jen velikost, rozdíly by měly být i ve výdrži, šikovnosti atd. Pro muže v sexu tak velké rozdíly mezi ženami nejsou. Když to přeženu, muž zasune a udělá se. Zjednodušil jsem to, ale myslím že to ve srovnání se ženskou složitejší sexualitou prostě tak je.
Je mi 25 let, sexuálně žiju od patnácti…spala jsem s 43 muži a nepřipadám si jako coura, když si to vypočítáte, tak je to 4,3 chlapa za rok…někdy jsem byla třeba rok věrná a po rozchodu přišlo divoké období si dokazování toho, že je o mě ještě zájem. Poslední tohle období bylo dost extrémní jelikož jsem spávala s klukama, kterým bylo okolo devatenácti nebo dvaceti roků…nikdy jsem nebyla na zajíčky, vždy jsem byla na starší muže,,, ale byla to zajímavá zkušenost
![]()
Linda
Ženy, já bych se vás, co zde píšete před počtem vašich sex. partnerů slůvka jako „asi“, „přibližně“ nebo „cca“ zeptala, jestli si to buď nepamatujete nebo se vám po tom nechce přesně pátrat v minulosti? Zajímalo by mě, co znamená třeba „asi 10“. A nebo nevíte, co se počítá už jako sex? Díky za odpovědi. ![]()
No prostě si nepamatuju kolik jich bylo… nemám na ně notýsek
takže prot asi, ccam, přibližně…
9