Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
1.3.13 09:03

9

• Citovat
  • Upravit
AnnaAnna
19.3.13 16:01

Je mi 22 a jsem na čísle 10. Nikdy to nebyl sex na jednu noc! Nemyslím si, že je to málo, ale jak to tu čtu, tak může být i hůř!:D

• Citovat
  • Upravit
Vandicka1211
5.4.13 15:02

Já 1. Ve 20 na VŠ jsem poznala svého manžela a ten byl první a bude poslední. Je mi 34 a máme 2 krásné děti.

• Citovat
  • Upravit
4465
6.4.13 22:05

Ve 20 letech je přítel můj 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
6.4.13 22:18

Na vysoké jsem 3 spolužačkám rozdala papíry a říkám jim, pište, křestní jméno a já si to pak sečtu :lol: Studovaly jsme při zaměstnání, takže věkové rozmezí 30-40 let… ještě týden potom mi volaly, ať jim tam připíšu pana xy :mrgreen: Skleróza to nebyla, spíš někteří nezanechali žádný dojem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.13 22:23

Je mi 27 a celkového počet 40…ale jako coura si nepripadam…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 22:27

Jak jsi to stihla??? Já v 28 letech jsem na čísle 1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 23:01

No uzivala jsem si… Nebudu se tím tajit… Zvlcila jsem na VŠ ale kdyz miluji jsem verna…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.13 23:04

25 32sex. partneru.

• Citovat
  • Upravit
116
6.4.13 23:19

11…je mi 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavelevy40
22.4.13 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
doufám, že stejné téma tady není, hledala jsem, ale nenašla. Tak jsem ho tedy založila :lol:
Včera jsem viděla film ,,Co ty jsi za číslo?´´ No a kdo film viděl, ví, že hlavní hrdinka řeší počet svých sexuálních partnerů…
No a nedalo mi to a dnes jsem si udělala inveturu a došla jsem k hrozivému číslu 22 8o A to je mi 25! Ale jako coura si nepřipadám :pankac: Vždyť je to za celých dlouhých 10 let… :D
  • Citovat
  • Upravit
lihow
22.4.13 13:57

rozdíly mezi muži asi větší než mezi ženami

Podle všeho jsou mezi muži v sexu větší rozdíly než mezi ženami. Je tomu tak? A nemyslím jen velikost, rozdíly by měly být i ve výdrži, šikovnosti atd. Pro muže v sexu tak velké rozdíly mezi ženami nejsou. Když to přeženu, muž zasune a udělá se. Zjednodušil jsem to, ale myslím že to ve srovnání se ženskou složitejší sexualitou prostě tak je.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.13 14:06

Je mi 25 let, sexuálně žiju od patnácti…spala jsem s 43 muži a nepřipadám si jako coura, když si to vypočítáte, tak je to 4,3 chlapa za rok…někdy jsem byla třeba rok věrná a po rozchodu přišlo divoké období si dokazování toho, že je o mě ještě zájem. Poslední tohle období bylo dost extrémní jelikož jsem spávala s klukama, kterým bylo okolo devatenácti nebo dvaceti roků…nikdy jsem nebyla na zajíčky, vždy jsem byla na starší muže,,, ale byla to zajímavá zkušenost :D :D :D

Linda

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 16:04

Ženy, já bych se vás, co zde píšete před počtem vašich sex. partnerů slůvka jako „asi“, „přibližně“ nebo „cca“ zeptala, jestli si to buď nepamatujete nebo se vám po tom nechce přesně pátrat v minulosti? Zajímalo by mě, co znamená třeba „asi 10“. A nebo nevíte, co se počítá už jako sex? Díky za odpovědi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.14 16:06

No prostě si nepamatuju kolik jich bylo… nemám na ně notýsek :mrgreen: takže prot asi, ccam, přibližně…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky