Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vodolejka píše:
Možná ne, ale jiné to tu tak psali…že sexovali o sto šest, ale teď mají jednoho a že už budou věrné…těžko věřit…to je jistota…
On se někdo v mládí vybouří, věkem se zklidní, rozhodne se usadit, najít si trvalý vztah, založit rodinu … nechápu, co se Ti na tom jako nepozdává. Co kdybych si o tobě pomyslela, že si měla jednoho jedinýho, po čtyřicítce ti přeskočí v palici a zjistíš, že si vlastně nic nezažila a začne ti hlodat v hlavě? Jako to je totiž úplně to samé, jen na obrácený způsob.
Jinak se omlouvám, diskuzi jsem nečetla, jen jsem prolítla prvních pár stránek a dvě poslední. Každopádně já osobně jsem měla partnerů pro mě tak akorát: rozhodně jsem nespala s každým, ale taky bych nechtěl mít jednoho jediného, protože oni když dva dělají totéž, není to totéž.
Nikoho nesoudím, kolik měl nebo neměl partnerů v posteli, je to každého věc a rozhodně by mě nenapadlo soudit člověka podle toho, kolikrát a komu roztáhl nohy ![]()
@Loki01 píše:
Zalezi co rada ctes.
Tohoto autora jsem ted cetla, mam ho fakt rada. Neni ten z UK, ale je fakt dobry.
http://en.wikipedia.org/…uki_Murakami
Tak já si neumím představit, že manžel by byl můj první, ale určitě taky nejde tvrdit, že to tak není možné…např. moje sestřenka to tak má a její manžel je fakt super a moc hezkej, potkali se v 16 a jsou spolu dodnes a jí je 33 a jemu 34 let…funguje to…ikdyž možná jí jednou zahlodá, že kdo ví, jak je to s jiným…
No nicméně, zas na druhou stranu, v tomhle mi příjdou chlapi stejní, samozřejmě nějaké niance tam jsou, ale např. pro mne nepodstatné…
@gabi.design píše:
On se někdo v mládí vybouří, věkem se zklidní, rozhodne se usadit, najít si trvalý vztah, založit rodinu … nechápu, co se Ti na tom jako nepozdává. Co kdybych si o tobě pomyslela, že si měla jednoho jedinýho, po čtyřicítce ti přeskočí v palici a zjistíš, že si vlastně nic nezažila a začne ti hlodat v hlavě? Jako to je totiž úplně to samé, jen na obrácený způsob.
@vodolejka píše:
Neměla jsem jednoho jedinnýho
Já jsem nečetla celou diskuzi, tak nevím, kolik si jich měla nebo ne (a je mi to jedno)
, ale myslela jsem to tak nějak všeobecně, i když jsem reagovala zrovna na ten Tvůj příspěvek. ![]()
Jinak diskuse se točí okolo tématu, ke kterému byla založena…samozřejmě je mi u kamarádů a kamarádek jedno, jak to mají, pro mne jsou důležité charakterové vlastnosti a ne jejich sexualita. Jen by mi vadilo, kdybych věděla, že např. můj kamarád podvádí moji kamarádku (nebo naopak) a to soustavně…to bych se radši s nimi asi nestýkala, protože by mi to jaksi rvalo srdce…
@vodolejka píše:
Možná ne, ale jiné to tu tak psali…že sexovali o sto šest, ale teď mají jednoho a že už budou věrné…těžko věřit…to je jistota…
Já bych třeba nevěrná nebyla. Pokud by mi nevyhovoval, tak bych mu to řekla a rozešla se sním a našla si lepšího. Tohle je fér. Nesnáším nevěru.
@vodolejka píše:
Jinak diskuse se točí okolo tématu, ke kterému byla založena…samozřejmě je mi u kamarádů a kamarádek jedno, jak to mají, pro mne jsou důležité charakterové vlastnosti a ne jejich sexualita. Jen by mi vadilo, kdybych věděla, že např. můj kamarád podvádí moji kamarádku (nebo naopak) a to soustavně…to bych se radši s nimi asi nestýkala, protože by mi to jaksi rvalo srdce…
Souhlasím ![]()
@Crystal87 píše:
nojá vidím ve svém okolí pravý opak že seschlý jsou ty putky![]()
![]()
to je mozny,on ma taky kazdy jiny uhel pohledu,co pro jednoho muze byt krasne,muze byt pro druheho osklive
kazdopadne top nic nemeni na tom,ze to co jsi napsala o zenskych ve 40 a sexu je kravina
Tak mě teď zaměstnal na chvíli prcek, má období, kdy se nedá jen tak přebalit a hlavně když se pokadí, tak si užívá to, že on to má všude a já taky
![]()
Jo a myslím, že on mi jednou předvede, jak jsem v sexu pozadu, protože je to neuvěřitelnej, modrookej blonďák a jestli z toho nevyroste, tak se jednou zblázním z holek kolem něj ![]()
@vodolejka píše:
Tak mě teď zaměstnal na chvíli prcek, má období, kdy se nedá jen tak přebalit a hlavně když se pokadí, tak si užívá to, že on to má všude a já taky![]()
Jo a myslím, že on mi jednou předvede, jak jsem v sexu pozadu, protože je to neuvěřitelnej, modrookej blonďák a jestli z toho nevyroste, tak se jednou zblázním z holek kolem něj
Je to ten na fotce že ? Je moc hezkej ![]()
@Loki01 píše:
Zalezi co rada ctes.
Tohoto autora jsem ted cetla, mam ho fakt rada. Neni ten z UK, ale je fakt dobry.
http://en.wikipedia.org/…uki_Murakami
@74paja
). Léňa
Asi to vyzní blbě, ale pořád ho miluju. On je to jinak moc hodnej chlap, chová se dobře ke mně i k dětem. A navíc vím, že on by mohl sexovat pořád, kdežto já na to prostě moc nejsem. Někde se to asi projevit muselo. Dříve mě ty jeho úlety hodně trápily, později jsem se s tím naučila žít, ale prostě nemusím vědět všechno. A navíc, teď už jsem z něj cca 2 roky jinou ženskou necítila, tak mám nějak pocit, že na „stará kolena“ konečně zjistil, o co by mohl přijít. Někdo si asi bude ťukat na hlavu, ale mám okolo sebe tolik nevěr, krizí, hádek, že při změně partnera bych asi měla strach, že mě ten další třeba nebude podvádět, ale třeba nepřijme děti, nebo bude povahově jiný než já nebo cokoliv jiného. Prostě i přes ty úlety miluju toho mého. Navíc máme i děti, barák, splátky a další různé společné věci. Nechci to měnit. A hlavně si říkám, že i když nesnáším nevěru, tak kdoví, jestli třeba také někdy nezahnu, pač manžel je o 10 let starší než já, začíná občas páprdatět. Nikdy nemůžu vědět, jak dlouho mě to třeba bude bavit, nebo nevím co.
Jako kdyby mi dával najevo, že stojím za starou belu, že si mě neváží, že jsem doma jen jako kus nábytku, asi bych od něj odešla, ale on je jinak opravdu zlatej (i když občas na zabití, ale kdo není?