Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
5.6.12 23:00
@74paja píše:
Anonymko a myslis, ze by se vztah s tvym manzelem rozklizil, kdybyste si odkryli vzajemne karty? Nebo by to uz nemelo to kouzlo? Trebas pro tebe…

Asi už by to nebyl ten adrenalín..

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 23:05
@Anonymní píše:
Chlapi jsou borci a kanci. Ženský jsou kurvy a prostitutky :jazyk:

Ne, to nejsou borci a kanci, to jsou normální kurevníci a každý to o nich moc dobře ví!! :cert: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 23:07
@vodolejka píše:
chjo, to je strašný teda oboustranně…já se omlouvám, že na to reaguju negativně, když já tohle fakt nepochopím no…proč jsou spolu dva lidi, kteří se vzájemně podvádějí? A opakovaně…

No já si spíš kladu otázku, co z jejich dětí jednou vyroste… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 23:08
@Rose-k píše:
@vodolejka Já tohle taky nechápu, to můžou být rovnou každý sám..A až se to jednou děti dozví, a že se to dozví jak si maminka s tatíkem žily, co si jako na tom vemou to mají pěkný vzor do života :roll:

A kdo by jim to asi vykládal? Já aspoň dělám vše proto, aby se manžel nic nedozvěděl, co oči nevidí-srdce nebolí, že on je blb a není opatrný je věc jiná. A co manželství kde spolu spí jednou měsíčně a veškerý rozhovor se točí kolem účtů a nákupů? To by taky mohli být každý sám :palec: Nám to v sexu celkem klape a rozumíme si, pořád si máme o čem povídat.

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 23:08

Já tedy budu doufat, že se to nedozvědí…pokud by to zázrakem neprasklo (což je nepravděpodobné), pak snad se jim rodiče jednou nepochlubí :(

E-tatinku, že ty jsi ženská, přiznej se! :mrgreen:
@etatinek píše:
No já si spíš kladu otázku, co z jejich dětí jednou vyroste… :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
5.6.12 23:10
a já předpokládám, že vy spolu spíte každý den :mrgreen:
@Anonymní píše:
A kdo by jim to asi vykládal? Já aspoň dělám vše proto, aby se manžel nic nedozvěděl, co oči nevidí-srdce nebolí, že on je blb a není opatrný je věc jiná. A co manželství kde spolu spí jednou měsíčně a veškerý rozhovor se točí kolem účtů a nákupů? To by taky mohli být každý sám :palec: Nám to v sexu celkem klape a rozumíme si, pořád si máme o čem povídat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 23:14
@etatinek píše:
No já si spíš kladu otázku, co z jejich dětí jednou vyroste… :think: :nevim:

Ale my doma fungujeme naprosto normálně. Své soukromé věci zásadně neřešíme před dětmi. Ani mí nejbližší o nás nic neví.

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 23:15
Jenže ty nemůžeš vědět, jak tvůj parner by zareagoval na tvou opakovanou nevěru…takže děti jsou touto informací stejně ohrožené…
@Anonymní píše:
Ale my doma fungujeme naprosto normálně. Své soukromé věci zásadně neřešíme před dětmi. Ani mí nejbližší o nás nic neví.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 23:16
@vodolejka píše:
a já předpokládám, že vy spolu spíte každý den :mrgreen:

Teď momentálně 2-3krát do týdne, když Tě to zajímá :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 23:17
@vodolejka píše:
Jenže ty nemůžeš vědět, jak tvůj parner by zareagoval na tvou opakovanou nevěru…takže děti jsou touto informací stejně ohrožené…

Pokud už by něco prasklo tak určitě ne vše. Navíc jsem psala, že poslední tři roky z mé strany žádná nevěra neproběhla.

• Citovat
  • Upravit
4476
5.6.12 23:18

Ty jo a to na nej vuuubec, ale vuuubec nezarlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.6.12 23:18

Anonymní, ale nevěra se zatím VŽDYCKY!!!!dřív nebo pozdějc provalí!!!!A co pak ty děti????

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.6.12 23:20
@Anonymní píše:
Pokud už by něco prasklo tak určitě ne vše. Navíc jsem psala, že poslední tři roky z mé strany žádná nevěra neproběhla.

To jsi borka teda…

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 23:22

Nj, konec výměny…není šance na shodu, každá to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
5.6.12 23:28
@Anonymní píše:
Je mi jasné, že spousta lidí s tím nesouhlasí. Na druhou stranu tak, ale spousta lidí žije. Ať už to dělají za peníze nebo ne, stačí kouknout na inzerci 8o Většina chlapů, když jim ženská řekne dvojciferné číslo je v šoku, ale když jim to řekne kámoš u piva s hrdostí ho poplácaj po zádech :mrgreen:

Hlavně lidem to má být jedno,tak jaký souhlasí/nesouhlasí. :nevim: Mně třeba tenhle styl života neuráží…proč taky?Sama sis to vybrala,tak asi víš,co děláš.Ale aby tady někdo dával k tvým příspěvkům blijící smajlíky,to je úroveň :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí