Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@elis_an3 píše:
proto…STUDENTY NEBRAT![]()
![]()
Teď už by ke mě věkově šli jen studenti University 3.věku ![]()
Pro normální studenty už jsem vykopávka
A já nejsem pedofil.
Souhlasím s tím, že je to hrozně o štěstí.
Mě je 35 a bylo jich 10.
@Anonymní píše:![]()
Teď už by ke mě věkově šli jen studenti University 3.věku
Pro normální studenty už jsem vykopávkaA já nejsem pedofil.
tak já myslím, že vysokoškoláci by ke mě byli akorád věkem, ale já nikdy neměla vztah s věkově sobě rovným, vždy jsem chtěla něco vážného a tak jsem si i vybírala starší (ne moc) a vlastně pořádné vážné vztahy jsem měla jen dva.....jinak ty sexuální chvilkovky na vybouření nepočítám
těch bylo podle mě dost a dost a doufám, že číslo je už definitivní, protože teď po tom co jsem zažila jsem konečně šťastná ![]()
@vodolejka
Ne, já zde používám jiný nick, stále jsem však anonym.
A proč? Protože chci, nemusí o mě všichni vědět všechno… ![]()
@JayLee píše:
vysokoskolaky maji prevazne u nas v caru jako darce spermatusousedka tam pracuje, tak to tuhle povidala
![]()
Protože vysokoškoláci potřebují peníze?? A každou možnost k výdělku berou, takže i tuto!!
PS: Kolik se za to platí, nevíš?? Ale já bych na to neměl asi „koule“, i když penízky by se šikly!!
A jak je to s výběrem „genetického materiálu“?? Zda bych vůbec prošel sítem a vybrali mě, tipuji, že ne!!
![]()
Zakladatelka: Jsme na to stejně
Bude mi dvacet pět a spočítala jsem to že můj manžel je 23. a už je to konečné číslo doufám. Mezi těch 22 předchozích teda počítám i jednu holku ![]()
Mně je 23let a měla jsem jen jednoho
, mého manžela. Jsme spolu „už“ 6,5roku ![]()
@ddddddddd píše:
To je diskuze jak v páté obecné! Prosím vás neodpovídejte na stupidní diskuze.
TY je nemusíš číst a přispívat
![]()
Bude mi 33- a myslím, že jich bylo okolo deseti
![]()
@Anonymní píše:
Proč blít? Já si třeba zase nedokážu představit mít jen jednoho.
Nechápu, co je na tom jako špatného?
Přesně lepší je blbnout mladá, než na starý kolena
![]()
@Rose-k píše:
Přesně lepší je blbnout mladá, než na starý kolena![]()
![]()
@Petiik píše:
Můj současný přítel je můj první a jediný sexuální partner a neměnila bych. Jinak co se týče názoru: málo partnerů = málo zkušeností tak určitě nesouhlasíme. Už jsem zažila sex od míst typu kapota auta na cizím staveništi až po rozhlednua o polochách se radši nebudu rozepisovat
Příspěvek o seschlých 40 mě pobavil. Mám 44 a partnera o 9 let mladšího a rozešel s „věkově přiměřenou“ a našel si mě, mladých koček měl vícero, ale prý opravdu nezáleží na věku, ale na přísupu k sexu a o nadhledu a ten mladým prý chybí. A holky bacha moje kamarádky stejně staré jako já i starší se rozhodně necítí blbě, užívat si na „starý kolena“
![]()
proto…STUDENTY NEBRAT