Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
5.6.12 17:26
@Anonymní píše:
Jooo, já po rozvodu už taky budu vybírat pečlivějc :lol: :lol: I když nikdy nevíš jak se ten druhý bude vyvíjet. S ex jsem byla 17 let, od mých 17, to prostě neodhadneš, jak se vyvine úžasný vysokoškolák ;), s který máš pocit, že je to navždycky.

proto…STUDENTY NEBRAT :-D :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 17:30
@elis_an3 píše:
proto…STUDENTY NEBRAT :-D :-D :-D

:lol: :lol: Teď už by ke mě věkově šli jen studenti University 3.věku :lol:
Pro normální studenty už jsem vykopávka :mrgreen: A já nejsem pedofil.

• Citovat
  • Upravit
káťa
5.6.12 17:32

Souhlasím s tím, že je to hrozně o štěstí.
Mě je 35 a bylo jich 10.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
5.6.12 17:36
@Anonymní píše: :lol: :lol: Teď už by ke mě věkově šli jen studenti University 3.věku :lol:
Pro normální studenty už jsem vykopávka :mrgreen: A já nejsem pedofil.

tak já myslím, že vysokoškoláci by ke mě byli akorád věkem, ale já nikdy neměla vztah s věkově sobě rovným, vždy jsem chtěla něco vážného a tak jsem si i vybírala starší (ne moc) a vlastně pořádné vážné vztahy jsem měla jen dva.....jinak ty sexuální chvilkovky na vybouření nepočítám :-D :-D :-D těch bylo podle mě dost a dost a doufám, že číslo je už definitivní, protože teď po tom co jsem zažila jsem konečně šťastná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 17:49

@vodolejka
Ne, já zde používám jiný nick, stále jsem však anonym.
A proč? Protože chci, nemusí o mě všichni vědět všechno… :-)

• Citovat
  • Upravit
NeprihlasenaD
5.6.12 17:53

2 a je mi 28. Doufám, že 3 bude poslední…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 17:58
@JayLee píše:
vysokoskolaky maji prevazne u nas v caru jako darce spermatu :kytka: sousedka tam pracuje, tak to tuhle povidala :pankac: :kytka:

Protože vysokoškoláci potřebují peníze?? A každou možnost k výdělku berou, takže i tuto!! ;) :oops: PS: Kolik se za to platí, nevíš?? Ale já bych na to neměl asi „koule“, i když penízky by se šikly!! :mrgreen: :P A jak je to s výběrem „genetického materiálu“?? Zda bych vůbec prošel sítem a vybrali mě, tipuji, že ne!! :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
1433
5.6.12 18:09

Zakladatelka: Jsme na to stejně :D Bude mi dvacet pět a spočítala jsem to že můj manžel je 23. a už je to konečné číslo doufám. Mezi těch 22 předchozích teda počítám i jednu holku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.12 18:10

Mně je 23let a měla jsem jen jednoho :andel: , mého manžela. Jsme spolu „už“ 6,5roku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.6.12 18:10
@ddddddddd píše:
To je diskuze jak v páté obecné! Prosím vás neodpovídejte na stupidní diskuze.

TY je nemusíš číst a přispívat :jazyk: :jazyk:
Bude mi 33- a myslím, že jich bylo okolo deseti :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.6.12 18:14
@Anonymní píše:
Proč blít? Já si třeba zase nedokážu představit mít jen jednoho. :nevim:
Nechápu, co je na tom jako špatného?

Přesně lepší je blbnout mladá, než na starý kolena :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.6.12 18:21
@ArankaC. píše:
8o tak to už je na Hotel Paradise :lol:
:lol: :mrgreen: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
27029
5.6.12 18:24
@Rose-k píše:
Přesně lepší je blbnout mladá, než na starý kolena :lol: :lol: :lol:
:palec: :palec: tak tak:)jenže ono nevím teda ve 40 když jsou ženský už seschlý to asi není to pravý jako za mlada :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.6.12 18:29
@Petiik píše:
Můj současný přítel je můj první a jediný sexuální partner a neměnila bych. Jinak co se týče názoru: málo partnerů = málo zkušeností tak určitě nesouhlasíme. Už jsem zažila sex od míst typu kapota auta na cizím staveništi až po rozhlednu :lol: a o polochách se radši nebudu rozepisovat :mrgreen:
:palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
540
5.6.12 18:42

Příspěvek o seschlých 40 mě pobavil. Mám 44 a partnera o 9 let mladšího a rozešel s „věkově přiměřenou“ a našel si mě, mladých koček měl vícero, ale prý opravdu nezáleží na věku, ale na přísupu k sexu a o nadhledu a ten mladým prý chybí. A holky bacha moje kamarádky stejně staré jako já i starší se rozhodně necítí blbě, užívat si na „starý kolena“ :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí