Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
5.6.12 16:29
@74paja píše:
Me by jeste docela zajimalo, jaky mate pocity, kdyz tak potkate nekolik svych ex „partneru“ trebas nekde na porade v praci nebo na diskotece nebo ja nevim kde… To musi byt docela sranda ne? Preci je musite potkavat ne? Svet je malej…

nic…co bylo, to bylo, pozdrav a konec, už mě k nim nic nepřitahuje tak co…

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 16:41
@JayLee píše:
neposle ale ukaze - on zasadne nic neposila ale ukaze u nej doma trebas kdyz nema rodinu doma to jako cajk :pankac: noo ale je to asi tak taťko jak pises …i to s tim souvisi :|

No jasně ukáže, a pak „ukáže“, a ani nemusí ukecávat… Má to chytře vymyšlený chlapec jeden!! :mrgreen: :P Takovýho chlapa si pak mnohdy ženy předávají z ruky do ruky a jeho „výkonnost a přednosti“ ho předcházejí… Takový o ženy nikdy nebude mít nouzi… ;) :oops:

PS: Jinak jak víš, že mu jeho žena dává jednou za měsíc, to ti říkal on, nebo ona?? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 16:44
@JayLee píše:
jj to je paradox :mrgreen: kdyz nam ji predstavoval s tim kde dela pac je ING a PPlk fakt chytra holka ale hroooozne naivni :nevim:On neprehnul pulku mesta to pozor … on bydlel co ja ve meste ale tady uz byl proflaklej tak sel delat do Prahy a tam si nasel tuhle ale pak otehotnela neplanovane takze svatba, barak, hypoteka atd. takze 80% voprznil tady u nas takze JČ a zbytek je ostatní CŘ protozema praci, kde jezdi po zakaznikach a to kamufluje za sluzebky a o vikendech si ocas prividelalive sexem nebo stypem ale to taky netusi …protim my jsme byli uz asi 3× na jeho vystoupeni zatim co jeno mamgelka povida jak ma hodne prace a maka aby je uzivil atd :cert: kdyby tusila mno … :roll:

Pravda, ještě mu schází asi 750 000 žen, aby se dostal na polovinu Prahy… :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
5.6.12 16:48

@etatinek Teda já bych na to video koukat nechtěla. A už vůbec bych po zhlédnutí nechtěla jeho. Ani před ním. BTW píšeš, jako bys mu částečně rozuměl… :lol: :lol: :lol: To budou skryté touhy.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
5.6.12 16:49
@ArankaC. píše:
@etatinek Teda já bych na to video koukat nechtěla. A už vůbec bych po zhlédnutí nechtěla jeho. Ani před ním. BTW píšeš, jako bys mu částečně rozuměl… :lol: :lol: :lol: To budou skryté touhy.
:lol: No jo, spíš to bude závist… Já jsem totiž pravý opak jeho… :P

PS: Spíš jen vím, že tací existují, a že jsou pro mnohé ženy (bojím se říci většinu) neodolatelně přitažliví, hormony, feromony, chemie, síla přesvědčování (ukecávání) na jejich straně… Tomu nejde odolat, jedině před tím utéct!! ;) :oops:

Příspěvek upraven 05.06.12 v 16:53

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 16:50
nj, jeho věc a chudák ta žena, ale asi je dost nevšímavá…některým chlapům by prostě měl upadnout :lol:
@JayLee píše:
je a ja s tebou souhlasim plne …ale ono opravdu kdyz se nad tim zamyslis jak by to taky mohlo dopadnout a jak ty z toho vyjit a jak se vse nakonec obratit, tak by jsi asi taky mlcela a neresila to :kytka: jeho rodice jsou i s nasima dobrý znamý takze by to melo i vliv dal ..proto rikam, ze ho odsuzuju a vůůůbec to nechapu ale je to jen jeho vec :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.6.12 16:51

EDIT: Místo editace, citace… :zed: 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 16:56
@etatinek píše: :lol: No jo, spíš to bude závist… Já jsem totiž pravý opak jeho… :P PS: Spíš jen vím, že tací existují, a že jsou pro mnohé ženy (bojím se říci většinu) neodolatelně přitažliví, hormony, feromony, chemie, síla přesvědčování (ukecávání) na jejich straně… Tomu nejde odolat, jedině před tím utéct!! ;) :oops:Příspěvek upraven 05.06.12 v 16:52

Jo, tihle chlapi to mají až nechutně vychytaný, umí mluvit, umí se zeptat tak, že holka vyklopí co se jí líbí a oni jí to pak cíleně nabídnou nebo dají (nemyslím věci, ale přístup, sliby…)… Znám moc dobře, chce to hodně se obrnit :lol: Ale zase z takový chlap může být dobrý kamarád, když jsou pevně dané hranice :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 17:02
@vodolejka píše:
nj, jeho věc a chudák ta žena, ale asi je dost nevšímavá…některým chlapům by prostě měl upadnout :lol:

A čeho by sis všimla ty, kdyby ti tvrdil, že je dýl v práci, když víš, že je ve vyšší funkci a že pak kolikrát maká na pc i doma, že jede na služebku, když má na starosti pobočky po celé ČR. Ale jinak se chlap doma chová normálně, kromě služebek každou noc spí doma, s manželkou má sex, snaží se o dítě (chodí se ženou na IVF). A ty nejsi žádná stíhačka abys mu prohlížela mobil nebo email, protože by tě to ani ve snu nenapadlo.
A pak najednou řekne, že na další IVF s tebou nepůjde, protože čeká dítě s kolegyní, některé služebky nebyly služebky a některé přesčasy nebyly přesčasy.

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 17:03
Já bych si všimla určitě, protože můj muž se chová jak se chová :)
@Anonymní píše:
A čeho by sis všimla ty, kdyby ti tvrdil, že je dýl v práci, když víš, že je ve vyšší funkci a že pak kolikrát maká na pc i doma, že jede na služebku, když má na starosti pobočky po celé ČR. Ale jinak se chlap doma chová normálně, kromě služebek každou noc spí doma, s manželkou má sex, snaží se o dítě (chodí se ženou na IVF). A ty nejsi žádná stíhačka abys mu prohlížela mobil nebo email, protože by tě to ani ve snu nenapadlo.
A pak najednou řekne, že na další IVF s tebou nepůjde, protože čeká dítě s kolegyní, některé služebky nebyly služebky a některé přesčasy nebyly přesčasy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
5.6.12 17:06
@Anonymní píše:

přesně z tohoto důvodu se vyhýbám užům, co mají vyšší funkce, peníze, moc, jeszí na služebky, můj partner má průměrnou práci, jsme šťastní je s námi doma a divné chování bych poznala.....bohužel u chlapů co mají služebk y přesčasy atd atd to nejde jen tak lehce poznat

• Citovat
  • Upravit
35489
5.6.12 17:10
já to nechtěla původně takto napsat, udělala jsi to za mě ;) ;) přesně tak, než takovýho manažera a HIV výměnou za prachy, tak radši normálního chlapa…je to o volbě parnera…
@elis_an3 píše:
přesně z tohoto důvodu se vyhýbám užům, co mají vyšší funkce, peníze, moc, jeszí na služebky, můj partner má průměrnou práci, jsme šťastní je s námi doma a divné chování bych poznala.....bohužel u chlapů co mají služebk y přesčasy atd atd to nejde jen tak lehce poznat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 17:13
@elis_an3 píše:
přesně z tohoto důvodu se vyhýbám užům, co mají vyšší funkce, peníze, moc, jeszí na služebky, můj partner má průměrnou práci, jsme šťastní je s námi doma a divné chování bych poznala.....bohužel u chlapů co mají služebk y přesčasy atd atd to nejde jen tak lehce poznat

Jo, když ho potkáš, je mu 19, studuje a má prázdnou kapsu a on se vypracuje, tak se s ním přece nerozejdeš jen proto, že se mu v práci daří :) . No bohužel to tak asi funguje, že tím získá i vyšší ego a holky na to letí, že je úspěšný.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
5.6.12 17:18
@Anonymní píše:
Jo, když ho potkáš, je mu 19, studuje a má prázdnou kapsu a on se vypracuje, tak se s ním přece nerozejdeš jen proto, že se mu v práci daří :) . No bohužel to tak asi funguje, že tím získá i vyšší ego a holky na to letí, že je úspěšný.

neeeee to samozřejmě ne :-D :-D beru to z mého pohledu, nikdy jsem nechodila se studentem nebo tak, po rozvodu jsem si hledala muže v rozumném věku okolo 30 to už je budoucnost až na vyjímky jistá :-D ale vím, že lásce se neporučí, mě prostě mocné typy asi ani nepřitahují.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 17:25
@elis_an3 píše:
neeeee to samozřejmě ne :-D :-D beru to z mého pohledu, nikdy jsem nechodila se studentem nebo tak, po rozvodu jsem si hledala muže v rozumném věku okolo 30 to už je budoucnost až na vyjímky jistá :-D ale vím, že lásce se neporučí, mě prostě mocné typy asi ani nepřitahují.....

Jooo, já po rozvodu už taky budu vybírat pečlivějc :lol: :lol: I když nikdy nevíš jak se ten druhý bude vyvíjet. S ex jsem byla 17 let, od mých 17, to prostě neodhadneš, jak se vyvine úžasný vysokoškolák ;), s který máš pocit, že je to navždycky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky