Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
neposle ale ukaze - on zasadne nic neposila ale ukaze u nej doma trebas kdyz nema rodinu doma to jako cajknoo ale je to asi tak taťko jak pises …i to s tim souvisi
No jasně ukáže, a pak „ukáže“, a ani nemusí ukecávat… Má to chytře vymyšlený chlapec jeden!!
Takovýho chlapa si pak mnohdy ženy předávají z ruky do ruky a jeho „výkonnost a přednosti“ ho předcházejí… Takový o ženy nikdy nebude mít nouzi…
![]()
PS: Jinak jak víš, že mu jeho žena dává jednou za měsíc, to ti říkal on, nebo ona??
![]()
@JayLee píše:
jj to je paradoxkdyz nam ji predstavoval s tim kde dela pac je ING a PPlk fakt chytra holka ale hroooozne naivni
On neprehnul pulku mesta to pozor … on bydlel co ja ve meste ale tady uz byl proflaklej tak sel delat do Prahy a tam si nasel tuhle ale pak otehotnela neplanovane takze svatba, barak, hypoteka atd. takze 80% voprznil tady u nas takze JČ a zbytek je ostatní CŘ protozema praci, kde jezdi po zakaznikach a to kamufluje za sluzebky a o vikendech si ocas prividelalive sexem nebo stypem ale to taky netusi …protim my jsme byli uz asi 3× na jeho vystoupeni zatim co jeno mamgelka povida jak ma hodne prace a maka aby je uzivil atd
kdyby tusila mno …
Pravda, ještě mu schází asi 750 000 žen, aby se dostal na polovinu Prahy…
![]()
@etatinek Teda já bych na to video koukat nechtěla. A už vůbec bych po zhlédnutí nechtěla jeho. Ani před ním. BTW píšeš, jako bys mu částečně rozuměl…
To budou skryté touhy.
@ArankaC. píše:
@etatinek Teda já bych na to video koukat nechtěla. A už vůbec bych po zhlédnutí nechtěla jeho. Ani před ním. BTW píšeš, jako bys mu částečně rozuměl…![]()
![]()
To budou skryté touhy.
PS: Spíš jen vím, že tací existují, a že jsou pro mnohé ženy (bojím se říci většinu) neodolatelně přitažliví, hormony, feromony, chemie, síla přesvědčování (ukecávání) na jejich straně… Tomu nejde odolat, jedině před tím utéct!!
![]()
Příspěvek upraven 05.06.12 v 16:53
@JayLee píše:
je a ja s tebou souhlasim plne …ale ono opravdu kdyz se nad tim zamyslis jak by to taky mohlo dopadnout a jak ty z toho vyjit a jak se vse nakonec obratit, tak by jsi asi taky mlcela a neresila tojeho rodice jsou i s nasima dobrý znamý takze by to melo i vliv dal ..proto rikam, ze ho odsuzuju a vůůůbec to nechapu ale je to jen jeho vec
@etatinek píše:No jo, spíš to bude závist… Já jsem totiž pravý opak jeho…
PS: Spíš jen vím, že tací existují, a že jsou pro mnohé ženy (bojím se říci většinu) neodolatelně přitažliví, hormony, feromony, chemie, síla přesvědčování (ukecávání) na jejich straně… Tomu nejde odolat, jedině před tím utéct!!
![]()
Příspěvek upraven 05.06.12 v 16:52
Jo, tihle chlapi to mají až nechutně vychytaný, umí mluvit, umí se zeptat tak, že holka vyklopí co se jí líbí a oni jí to pak cíleně nabídnou nebo dají (nemyslím věci, ale přístup, sliby…)… Znám moc dobře, chce to hodně se obrnit
Ale zase z takový chlap může být dobrý kamarád, když jsou pevně dané hranice ![]()
@vodolejka píše:
nj, jeho věc a chudák ta žena, ale asi je dost nevšímavá…některým chlapům by prostě měl upadnout
A čeho by sis všimla ty, kdyby ti tvrdil, že je dýl v práci, když víš, že je ve vyšší funkci a že pak kolikrát maká na pc i doma, že jede na služebku, když má na starosti pobočky po celé ČR. Ale jinak se chlap doma chová normálně, kromě služebek každou noc spí doma, s manželkou má sex, snaží se o dítě (chodí se ženou na IVF). A ty nejsi žádná stíhačka abys mu prohlížela mobil nebo email, protože by tě to ani ve snu nenapadlo.
A pak najednou řekne, že na další IVF s tebou nepůjde, protože čeká dítě s kolegyní, některé služebky nebyly služebky a některé přesčasy nebyly přesčasy.
@Anonymní píše:
A čeho by sis všimla ty, kdyby ti tvrdil, že je dýl v práci, když víš, že je ve vyšší funkci a že pak kolikrát maká na pc i doma, že jede na služebku, když má na starosti pobočky po celé ČR. Ale jinak se chlap doma chová normálně, kromě služebek každou noc spí doma, s manželkou má sex, snaží se o dítě (chodí se ženou na IVF). A ty nejsi žádná stíhačka abys mu prohlížela mobil nebo email, protože by tě to ani ve snu nenapadlo.
A pak najednou řekne, že na další IVF s tebou nepůjde, protože čeká dítě s kolegyní, některé služebky nebyly služebky a některé přesčasy nebyly přesčasy.
@Anonymní píše:
přesně z tohoto důvodu se vyhýbám užům, co mají vyšší funkce, peníze, moc, jeszí na služebky, můj partner má průměrnou práci, jsme šťastní je s námi doma a divné chování bych poznala.....bohužel u chlapů co mají služebk y přesčasy atd atd to nejde jen tak lehce poznat
@elis_an3 píše:
přesně z tohoto důvodu se vyhýbám užům, co mají vyšší funkce, peníze, moc, jeszí na služebky, můj partner má průměrnou práci, jsme šťastní je s námi doma a divné chování bych poznala.....bohužel u chlapů co mají služebk y přesčasy atd atd to nejde jen tak lehce poznat
@elis_an3 píše:
Jo, když ho potkáš, je mu 19, studuje a má prázdnou kapsu a on se vypracuje, tak se s ním přece nerozejdeš jen proto, že se mu v práci daří
. No bohužel to tak asi funguje, že tím získá i vyšší ego a holky na to letí, že je úspěšný.
@Anonymní píše:
Jo, když ho potkáš, je mu 19, studuje a má prázdnou kapsu a on se vypracuje, tak se s ním přece nerozejdeš jen proto, že se mu v práci daří. No bohužel to tak asi funguje, že tím získá i vyšší ego a holky na to letí, že je úspěšný.
neeeee to samozřejmě ne
beru to z mého pohledu, nikdy jsem nechodila se studentem nebo tak, po rozvodu jsem si hledala muže v rozumném věku okolo 30 to už je budoucnost až na vyjímky jistá
ale vím, že lásce se neporučí, mě prostě mocné typy asi ani nepřitahují.....
@elis_an3 píše:
neeeee to samozřejmě ne![]()
beru to z mého pohledu, nikdy jsem nechodila se studentem nebo tak, po rozvodu jsem si hledala muže v rozumném věku okolo 30 to už je budoucnost až na vyjímky jistá
ale vím, že lásce se neporučí, mě prostě mocné typy asi ani nepřitahují.....
Jooo, já po rozvodu už taky budu vybírat pečlivějc
I když nikdy nevíš jak se ten druhý bude vyvíjet. S ex jsem byla 17 let, od mých 17, to prostě neodhadneš, jak se vyvine úžasný vysokoškolák
, s který máš pocit, že je to navždycky.
nic…co bylo, to bylo, pozdrav a konec, už mě k nim nic nepřitahuje tak co…