Za co a kolik měsíčně utrácíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
17.9.17 10:00
@Burj Chalifa píše: :palec:
:pankac: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.17 09:09
@neila píše:
Jakože kdo má nový sporák nebo pračku tak se předvádí?? 8o zrovna spotřebiče a elektroniku kupovat v dnešní době jeté, to je podle mě nerozum a ne přemýšlení.
A jak kupujete dárky, když nemáte společné finance? Případně jak platíte dovolenou?

Zrovna pred pul rokem jsme sehnali susicku za 3500 z původních 23000. Pan se stehoval do mensiho a nemel ji kam dat. Energ. trida A + 3 roky stara. Takze kdyz bude fungovat alespon 3 roky, jsem spokojena. Darky kupujeme kazdy své rodině. Nebo kdyz on zrovna koupi darek me mame, koupim ja darek te jeho. Darky pro deti taky koupime tak jak se nam chce. Neco ja, neco on. Ja vetsinou koupim obleceni, on drobnou hracku. Kola kupujeme taky bazarove a vylepsime si je. Prestrikame ram a tak. Syn ma timto zpusobem luxusni kolo za 400. Dovolenou plati on a ja zaplatim treba veceri nebo aquapark.

• Citovat
  • Upravit
16186
22.9.17 09:28
@Anonymní píše:
Zrovna pred pul rokem jsme sehnali susicku za 3500 z původních 23000. Pan se stehoval do mensiho a nemel ji kam dat. Energ. trida A + 3 roky stara. Takze kdyz bude fungovat alespon 3 roky, jsem spokojena. Darky kupujeme kazdy své rodině. Nebo kdyz on zrovna koupi darek me mame, koupim ja darek te jeho. Darky pro deti taky koupime tak jak se nam chce. Neco ja, neco on. Ja vetsinou koupim obleceni, on drobnou hracku. Kola kupujeme taky bazarove a vylepsime si je. Prestrikame ram a tak. Syn ma timto zpusobem luxusni kolo za 400. Dovolenou plati on a ja zaplatim treba veceri nebo aquapark.

Kolo, nebo podobné věci budiž. Ale sušičku ani jiný spotřebič bych si nikdy jeté nekoupila. Tyhle věci si obstarávám proto, aby mi sloužily a ne abych přemýšlela, kdy odejdou…
To s těmi dárky máte teda naprosto šílené, to si nedovedu představit.
Ale každý to máme nějak, chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.8.18 15:46

Nákup spodního prádla

Studuji na VŠ a vybrala jsem si téma cenového mixu resp. cenové citlivosti u nákupu spodního prádla (podprsenek). Našla jsem tuto diskuzi a i zde se na vás obracím s prosbou o vyplnění mého dotazníku. Stěžejní část dotazníku tvoří otázky k vybraným 4 podprsenkám a vaše názory, co vám přijde levné / drahé / optimální cena. Účast ve výzkumu je anonymní a dobrovolná - dotazník je určen pouze pro ženy. Ráda bych vás požádala o co nejpřesnější a pravdivé vyplnění dotazníku. Vyplnění zabere v průměru 3 minuty.

Předem velké díky všem, které mi vyplněním dotazníkům velmi pomohou.
DĚKUJI MNOHOKRÁT.

POZOR - Na poslední straně je nutné kliknout na políčko „dokončit průzkum“, aby se data uložila.

Odkaz na dotazník zde:
http://www.click4survey.cz/…707/e92b0e2f

:kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11176
20.8.18 15:55

Vyplnila jsem na telefonu a na poslední straně tlačítko nebylo, takže asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76938
20.8.18 16:20

@Hunkem tak takový typ dotazníku mě vůbec nebaví, takže bohužel nevyplním, je to nuda, a např. vyplňovat o nevyztužené podprsence, když kupuji pouze vyztužené, je o ničem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
20.8.18 17:00

nevyplním nechápu systém pro bych měla zaškrtnout cenu a pak jí jak trotl znova psát do rámečku, nuda a je to dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.8.18 18:24

Neposuzuji podprsenku dle ceny, ale dle toho, jestli je pro mne vhodna. Kdyz 10 zen z 10 napise, ze by si ji rozhodne nekoupilo, nebude to kvuli cene a zadna sleva na tom nic nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8513
20.8.18 19:25

Mas spatne udelany dotaznik. Melo by tam byt moznost „nevim“. Ja treba krajkove nekupuji, nedala bych za to ani korunu a nevim, jak se cenove pohybuji, kdy jsou levne a kdy drahe. Z tohoto duvodu jsem nedokoncila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.18 23:30

dotazník taky vyplním, ale hned u první mi chybí možnost - nekoupila bez ohledu na cenu - a to vážně ani zadarmo, protože pro mě je to naprosto špatný střih - tenká ramínka na velké košíčky, blbě umístěné - budou řezat, musí být více zestrany, je vidět že podprsenka nesedí ani modelce)
Krajkové bych si nekoupila taky, protože mi krajka vadí, navíc nosím upnutá trička, kdy je krajka vidět a na krajích se krajka „roluje“, ale jsem schopna se od tohodle odprostit spíš, než u špatného střihu

• Citovat
  • Upravit
12
25.8.18 22:28

@Fazulina Děkuji moc za příspěvek / upozornění. Zkusím zjistit, kde nastala chyba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.18 22:32

@stinga I Vám děkuji moc za příspěvek. Pokud byste podprsenku nekoupila, stačilo označit, že si ji rozhodně nekoupíte. Také proto jsem se snažila vybrat 4 diametrálně odlišné podprsenky z širokého sortimentu vybrané společnosti. 2 z vybraných 4 jsou vystužené a ta poslední má dokonce double vystužení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.18 22:35

@ka2ka A kde jste zaškrtávala a zároveň vypisovala cenu? U dotazu na to, co považujete za levné či drahé jsou nabídnuty cenová rozmezí a pokud by Vám ani jedno nabídnuté rozmezí nestačilo, pak je možné zatrhnout poslední variantu a vypsat konkrétní částku. Pokud se „najdete v daném rozmezí“, nikde nic vypisovat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.18 22:37

@kacakaca I Vám moc děkuji za názor. Myslím, ale že na rozdíl od Vás je spousta žen, které výše slevy ovlivní při rozhodování o koupi… to se také touto cestou snažím „zjistit“ respektive dokázat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.18 22:38

@Limi123 Kde Vám chybí možnost nevím? U každé ze 4 uvedených podprsenek možnost nevím je - viz. níže: …
Koupila byste si produkt za 649 Kč?*
rozhodně ano
spíše ano
nevím
spíše ne
rozhodně ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie