Kolik vás stojí miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12658
6.1.11 17:05

tak to mi pride ako docela dost penazi.. tiez sme na um , dokonca HA, je ale fakt ze sklenicky mam ako nudzovku, vacsinou kupim nieco na trhoch a varim z toho .. narobim do zasoby do mrazaku … plienky sme tiez mali pampers, teraz uz sme na latkovkach, jogurty teda na doporucenie mudry davam kostikov a nie tie od nestle.. pridu mi nemiestne predrazene ;-)
ale odhadla by som ze plienky a um kym sme mali tak sme sa do lita vosli ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
6.1.11 17:15

lowel nemá otesánka, má normální dítě, to je přesnídávka v plastovém kelímku jsou 4 v balení a v jednom předraženém pidi kelímku je jen nějakých 50 gramů (cca tak půl banánu). Pravda je to dobré - to občas koupím. A to balení trvanlivých ovocných jogurtů dto - to jsem koupila jednou na dovolenou, to je chuťově nic moc. Nemléčné kaše kupuji ve zdravé výživě, za pár korun. Zahušťuji s ní to co mu uvařím.

a rodičák stát dává na matku za to že se stará o dítě a nemůže pracovat, dítě/děti si má uživit ten kdo si ho udělal. Proto se počet dětí nezohledňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 17:17

My právě měli taky UM Nutrilon HA 400g to byla asi největší měsíční položka z celého toho jídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.1.11 17:18

Já kupuju plíny kupuju za 200kč je jich tam 50ks, to na vyjde tak na týden když jsme doma tak ji davá hadrové plíny. Ale to je taky . K jidlu kupuju sunar velké balení 180kč to tet vystačí na 14 dní dostavá už pojívky a jablko. to si navařím nekupuju ty co prodávaji ve skleničkach. Takže nakoupim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
6.1.11 17:21

No tak já tyhle frutapury a podobný nesmysly včetně skleniček koupila teď nedávno když jsem jeli na týden na dovolenou poprvé. Jen mi lezly oči z důlků, co takový věci stojí. Neuvěřitelný, za co je někdo schopnej prodávat namačkanej banán nebo natrouhaný jabko. A ještě neuvěřitelnější kolik lidí to kupuje.
Ne, že bysme si to nemohli dovolit, ale doma mu vyrobím kvalitativně mnohem lepší jídlo za třetinu ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 17:24

to já vím s tím rodičákem, jen si říkám, že pro některé rodiny to bude záhul, mě se samozřejmě netýká :mrgreen: .
Aha to jsem nevěděla, že jsou to ty pidi kelímky, a není lepší rozmixovat ovoce přímo? Nějak si nedovedu představit, kolik maminek by tohle koupilo, pokud teda nechce jen pro spestření(na chuť). Jinak 4× kaše mléčná a 4× kaše nemléčná to mi třeba přijde taky strašně moc :nevim: , třeba místo nějakých bebe sušenek jsme kupovali běžné piškoty takový ten megapytel, to vyšlo daleko míň, jogurty když bylo doma ovoce bylo zbytečné kupovat ovocné atd. Když třeba zbylo i z přesnídávky, tak se dalo do jogurtu přidat, já se jen podivila nad tou sumou nic víc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.1.11 17:25

ty 4 kelimky po 100g mi prijdou opravdu zbytecne…to radeji vezmu 220g rozdelim jednou s piskoty, jednou s jogurtem a ma to na dvakrat za polovinu ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
6.1.11 17:26

tak mě se těch 5000 zdá taky moc.
máme taky pampersky, sunar- toho vypije za den a noc 4500ml, večer kaši, v poledne příkrm, odpol. ovoc. přesnídávku, jogurt, čerstvý ovoce, křupky, sušenky - jíme všechno, přesně spočítaný to nemám ale odhaduju tak max. 3000. :nevim:
nakupuju zásadně v akcích - sunar byl v Globusy za 180 tak mám doma 5 krabic, příkrmy podle toho kde je akce - Globus, DM… ovocné přesnídávky se daji sehnat za 9kč.
Chce to opravdu sledovat akce a nakoupit do zásoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.1.11 17:27

Taky mi to přijde za cca roční dítě hodně 8-o Co mají říkat maminky dvojčat nebo dokonce trojčat? :wink:
Náš malý nás v tomhle věku stál zhruba polovinu co tebe - pleny Tesco nebo Babylove, UM Hami, vlhčené ubrousky Babylove, kaše Sunarka nebo Hipp, bílé choceňské jogurty. Všechno jsem kupovala v akcích ve velkých baleních nebo povícero kusech. Klidně jsem si udělala zásobu plen nebo kaší na 3 měsíce dopředu.
Obědy jsem mu vařila sama a k svačinkám dostával čerstvé ovoce.

• Citovat
  • Upravit
Lena F.
6.1.11 17:28
motika píše:
holky opravdu to je tolik tady,čtěte:měsíčně
mléčná kaše:4krát-280kč
neml.kaše:4krát-200kč
plínky:5krát-1800kč
masozelenina:30krát-645kč
ovoce:8krát balení po 4ks-400kč
ovocné jogurty:8krát baleni po 4ks-480kč
jogurty choceňské 30krát:270kč
sunarky sušenky:1krát-35kč
sunar:4krát-1000kč
celá častka je 5110kč!
a tohle vše on opravdu měsíčně spotřebuje
Moty to doma vůbec nevaříš? A kupovat vyrobky podle nejlepší reklamy je taky zbytečné. Jestli máš možnost vzit od kamaradek levnějši plínky na vyzkoušení udělej to. Kužička časem sili a tolik luxusu nepotřebuje. Mléčné instantní kaše v takovem množství taky nejsou zapotřebi, můžeš vařit dítěti obiloviny jahly, pohanku, rýži, kukuřičnou krupici. Jsou levnějši a vyživnější.

Příspěvek upraven 06.01.11 v 17:34

• Citovat
  • Upravit
15054
6.1.11 17:30
motika píše:
holky opravdu to je tolik tady,čtěte:měsíčně
mléčná kaše:4krát-280kč
neml.kaše:4krát-200kč
plínky:5krát-1800kč
masozelenina:30krát-645kč
ovoce:8krát balení po 4ks-400kč
ovocné jogurty:8krát baleni po 4ks-480kč
jogurty choceňské 30krát:270kč
sunarky sušenky:1krát-35kč
sunar:4krát-1000kč
celá častka je 5110kč!
a tohle vše on opravdu měsíčně spotřebuje

nápodobně,akorát za plenky míň asi 1200kč,a místo těch kelímků přesnídávky a ještě ubrousky a čaje takže jsem byla asi na 4000tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.1.11 17:32

http://www.kupujete.cz/miminka nebo registrovat se v nejakem klubu podobne jak to ma DM slev.knizky apod.

Jeste se zeptam co ty kase ze zdrave vyzivy, pls jake pouzivate? a do ceho pridavate? diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
6.1.11 17:36

náš malej mi doma dělané věci plival,dávil takže jsme skleničkovali a ono to těma skleničkama fakt naskočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 17:37

myslíš pohanku a tak? Já třeba dávala i do Nutrilonu HA, ale chutnalo to děsně, teda mě ne,ale holky se po tom mohly utlouct stačilo pak jen dochutit , ale v tom má Lena pravdu víc to na noc sytilo a líp se po tom i vyprazdňovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10802
6.1.11 17:40
Monjie píše:
Jeste se zeptam co ty kase ze zdrave vyzivy, pls jake pouzivate? a do ceho pridavate? diky!

Dávám je k večeři, všechny druhy, pohanková, špaldová, ovesná… klukům chutná všechno. Je teda potřeba to dát do mlíka nebo UM.
Mají krabicové Nomina nebo pytlíkové Country life, vyzkoušela jsem oboje, a ty Nomina mi připadají lepší, takové jemnější a líp se rozmíchávají.
300gr kaše stojí 33-37Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky