Kolikrát týdně perete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.15 23:19

Tak si myslim ze nejsem tak divna ale budiz. Dnes po ostrejsi debate mi doslo ze stejne je ve me chyba i jinde (vsude). Nebudu se v tom dale babrat manzelstvi nepranim stejne nezachranim… :,(

• Citovat
  • Upravit
50166
1.6.15 23:28

U nás se žehlí minimálně. Žehlím si akorát košile a kalhoty do práce a chlap svoje košile. Občas přejedu i nějaké pyžamo a tričko do školky, když je trochu pomuchlané. JInak se snažím prádlo věšet tak, aby bylo vyrovnané už na šnůrách a po uschnutí ho hned uklízím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
1.6.15 23:37
@Anonymní píše:
Tak si myslim ze nejsem tak divna ale budiz. Dnes po ostrejsi debate mi doslo ze stejne je ve me chyba i jinde (vsude). Nebudu se v tom dale babrat manzelstvi nepranim stejne nezachranim… :,(

To je docela psycho, kontrolovat, jestli nepereš jeden ručník… No, chlapi jsou různí, no :nevim:

Jinak nevybočuji z průměru a 7 praček týdně dám. Někdy více, někdy méně - podle výpadku pak musím zase dohnat, co se mi nakupilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 00:09
@LadyLada píše:
To je docela psycho, kontrolovat, jestli nepereš jeden ručník… No, chlapi jsou různí, no :nevim:Jinak nevybočuji z průměru a 7 praček týdně dám. Někdy více, někdy méně - podle výpadku pak musím zase dohnat, co se mi nakupilo.

Psycho jo ale ja delam vlastne vse blbe, nevarim, neuklizim a kopu se do zadku a mam vegac na te materske. Manzel ma vzor u rodicu jak by melo vse vypadat, jen jaksi nemuze posoudit jak to meli kdyz byli mali. Vidi co je ted kdyz maji prarodice cas jen na svuj byt a zahradu.

• Citovat
  • Upravit
50166
2.6.15 00:12
@Anonymní píše:
Psycho jo ale ja delam vlastne vse blbe, nevarim, neuklizim a kopu se do zadku a mam vegac na te materske. Manzel ma vzor u rodicu jak by melo vse vypadat, jen jaksi nemuze posoudit jak to meli kdyz byli mali. Vidi co je ted kdyz maji prarodice cas jen na svuj byt a zahradu.

Tak si role vyměňte, ty jdi do práce a on at je na rodičáku a má k tomu celou domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 00:22
@MUFICE píše:
Tak si role vyměňte, ty jdi do práce a on at je na rodičáku a má k tomu celou domácnost.

To by neslo ma dobrou praci na urcitem postu a ja nemam ani kam se po materske vratit. A hlavne on by vse zvladal s pomci rodicu a to neni umeni.-

• Citovat
  • Upravit
20777
2.6.15 06:51

S takovýmto chlapem si ještě užiješ :-( Není mu nic dobré a ještě má největší vzor v mamince. To je fakt na reklamaci, ale obavám se, že jeho rodiče reklamace brát nebudou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 07:22
@Amys píše:
S takovýmto chlapem si ještě užiješ :-( Není mu nic dobré a ještě má největší vzor v mamince. To je fakt na reklamaci, ale obavám se, že jeho rodiče reklamace brát nebudou :-(

Oni to maji nastavene na dobre vychove. Jsem uz alergicka kdyz babicka vypravi jak byla na kluky tvrda a nekompromisni a jak je dobre vychovaly. Jak makaly na baraku jak vse budovali sami… A ja nemuzu nic aniz bych nemusela projit schvalovacim rizenim. Jasne je to jejich barak ale to co mam zaplatit se me taky tyka ne? Pry budujte si tady co chcete a kdyz se stane tak je to spatne…

• Citovat
  • Upravit
148990
2.6.15 07:24

Jsme 3 dospeli, dorostenec a dvouleta holcicka.Peru denne 1 pracku. Proste se to nashromazdi.Kdyz vyjimecne neperu1-2 dny za sebou, pak mi to ty dve pracky najednou da. Zehlim veci do skoly a holce veci do prace, tam musi vypadat :mrgreen: jinak mi to kolikrat taky vytahaji driv nez to vyzehlim :roll:.Zakl. Je mi liro tve situace.Me chlap nemluvi do takovych veci.Tam je asi chyba nekde uplne jinde, nez v tom, jak casto peres :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.6.15 07:25
@Anonymní píše:
A jeste se zeptam stava se vam ze proste berete pradlo z hromady jeste nez je vyzehlene?? Me se to tady kupi a nejak nezvladam zehlit. Se… me to ale kdyz deti usnou vecer tak bud usnu u televize a nebo jsme si dali a muzem kafe a probirali co se pre den delo a v polnoci uz to nedam. Prez den to s hyperaktivnim synem moc nejde. A pak posloucham jaky mame doma chliv. :oops: :evil: :,(

Tak si prostě stanov priority, co je třeba žehlit. Mně se hromádka na hoďku žehlení sbírá i 2 měsíce. Teda manžel nemá pracovní košile.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.6.15 07:32

Děti 3 roky a 8 měsíců, v průměru peru 1-2 pračky denně. Naštěstí to vše házím rovnou do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.6.15 07:35

Zakladatelko a co sušička? Skvělá pomocnice, ušetří mi plno času a energie. Původně jsem myslela, že ji budu používat jen přes zimu, ale používám ji pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 07:38

Ec a dvouleta holcicka.Peru denne 1 pracku. Proste se to nashromazdi.Kdyz vyjimecne neperu1-2 dny za sebou, pak mi to ty dve pracky najednou da. Zehlim veci do skoly a holce veci do prace, tam musi vypadat :mrgreen: jinak mi to kolikrat taky vytahaji driv nez to vyzehlim :roll:.Zakl. Je mi liro tve situace.Me chlap nemluvi do takovych veci.Tam je asi chyba nekde uplne jinde, nez v tom, jak casto peres :kytka:
Ono je spatne v podstate vse. Pry nema co na sebe, pak nema co k jidlu, mam doma bordel… No nevim jak to semnou do ted vydrzel, a to jsem chodila do prace a doma mela rok a pul syna. No nic je jasne ze se rozvedeme ale to je na jinou diskuzi.

• Citovat
  • Upravit
148990
2.6.15 07:44

To mi pripada ze je naockovanej od te maminky :think: Tam je ta pracka uz jen „kdo chce psa bit“ hůl si najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.15 07:45
Ec a dvouleta holcicka.Peru denne 1 pracku. Proste se to nashromazdi.Kdyz vyjimecne neperu1-2 dny za sebou, pak mi to ty dve pracky najednou da. Zehlim veci do skoly a holce veci do prace, tam musi vypadat :mrgreen: jinak mi to kolikrat taky vytahaji driv nez to vyzehlim :roll:.Zakl. Je mi liro tve situace.Me chlap nemluvi do takovych veci.Tam je asi chyba nekde uplne jinde, nez v tom, jak casto peres :kytka:
Ono je spatne v podstate vse. Pry nema co na sebe, pak nema co k jidlu, mam doma bordel… No nevim jak to semnou do ted vydrzel, a to jsem chodila do prace a doma mela rok a pul syna. No nic je jasne ze se rozvedeme ale to je na jinou diskuzi.
@Zuzlounek píše:
Zakladatelko a co sušička? Skvělá pomocnice, ušetří mi plno času a energie. Původně jsem myslela, že ji budu používat jen přes zimu, ale používám ji pořád.

To asi jo ale nemela bych ji kam dat mame to malinke. A hlavne mame venku susak. To je dalsi boj abych nemusela porad tahat deti sebou kdyz zrovna nejsme venku tak mam susak doma, a problem je hned na svete, proc ne venku. A mam to stereo i od tchyne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný