Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nás se žehlí minimálně. Žehlím si akorát košile a kalhoty do práce a chlap svoje košile. Občas přejedu i nějaké pyžamo a tričko do školky, když je trochu pomuchlané. JInak se snažím prádlo věšet tak, aby bylo vyrovnané už na šnůrách a po uschnutí ho hned uklízím ![]()
@Anonymní píše:
Tak si myslim ze nejsem tak divna ale budiz. Dnes po ostrejsi debate mi doslo ze stejne je ve me chyba i jinde (vsude). Nebudu se v tom dale babrat manzelstvi nepranim stejne nezachranim…
To je docela psycho, kontrolovat, jestli nepereš jeden ručník… No, chlapi jsou různí, no ![]()
Jinak nevybočuji z průměru a 7 praček týdně dám. Někdy více, někdy méně - podle výpadku pak musím zase dohnat, co se mi nakupilo.
@LadyLada píše:
To je docela psycho, kontrolovat, jestli nepereš jeden ručník… No, chlapi jsou různí, noJinak nevybočuji z průměru a 7 praček týdně dám. Někdy více, někdy méně - podle výpadku pak musím zase dohnat, co se mi nakupilo.
Psycho jo ale ja delam vlastne vse blbe, nevarim, neuklizim a kopu se do zadku a mam vegac na te materske. Manzel ma vzor u rodicu jak by melo vse vypadat, jen jaksi nemuze posoudit jak to meli kdyz byli mali. Vidi co je ted kdyz maji prarodice cas jen na svuj byt a zahradu.
@Anonymní píše:
Psycho jo ale ja delam vlastne vse blbe, nevarim, neuklizim a kopu se do zadku a mam vegac na te materske. Manzel ma vzor u rodicu jak by melo vse vypadat, jen jaksi nemuze posoudit jak to meli kdyz byli mali. Vidi co je ted kdyz maji prarodice cas jen na svuj byt a zahradu.
Tak si role vyměňte, ty jdi do práce a on at je na rodičáku a má k tomu celou domácnost.
@MUFICE píše:
Tak si role vyměňte, ty jdi do práce a on at je na rodičáku a má k tomu celou domácnost.
To by neslo ma dobrou praci na urcitem postu a ja nemam ani kam se po materske vratit. A hlavne on by vse zvladal s pomci rodicu a to neni umeni.-
S takovýmto chlapem si ještě užiješ
Není mu nic dobré a ještě má největší vzor v mamince. To je fakt na reklamaci, ale obavám se, že jeho rodiče reklamace brát nebudou ![]()
@Amys píše:
S takovýmto chlapem si ještě užiješNení mu nic dobré a ještě má největší vzor v mamince. To je fakt na reklamaci, ale obavám se, že jeho rodiče reklamace brát nebudou
Oni to maji nastavene na dobre vychove. Jsem uz alergicka kdyz babicka vypravi jak byla na kluky tvrda a nekompromisni a jak je dobre vychovaly. Jak makaly na baraku jak vse budovali sami… A ja nemuzu nic aniz bych nemusela projit schvalovacim rizenim. Jasne je to jejich barak ale to co mam zaplatit se me taky tyka ne? Pry budujte si tady co chcete a kdyz se stane tak je to spatne…
Jsme 3 dospeli, dorostenec a dvouleta holcicka.Peru denne 1 pracku. Proste se to nashromazdi.Kdyz vyjimecne neperu1-2 dny za sebou, pak mi to ty dve pracky najednou da. Zehlim veci do skoly a holce veci do prace, tam musi vypadat
jinak mi to kolikrat taky vytahaji driv nez to vyzehlim
.Zakl. Je mi liro tve situace.Me chlap nemluvi do takovych veci.Tam je asi chyba nekde uplne jinde, nez v tom, jak casto peres ![]()
@Anonymní píše:
A jeste se zeptam stava se vam ze proste berete pradlo z hromady jeste nez je vyzehlene?? Me se to tady kupi a nejak nezvladam zehlit. Se… me to ale kdyz deti usnou vecer tak bud usnu u televize a nebo jsme si dali a muzem kafe a probirali co se pre den delo a v polnoci uz to nedam. Prez den to s hyperaktivnim synem moc nejde. A pak posloucham jaky mame doma chliv.![]()
![]()
Tak si prostě stanov priority, co je třeba žehlit. Mně se hromádka na hoďku žehlení sbírá i 2 měsíce. Teda manžel nemá pracovní košile.
Děti 3 roky a 8 měsíců, v průměru peru 1-2 pračky denně. Naštěstí to vše házím rovnou do sušičky.
Zakladatelko a co sušička? Skvělá pomocnice, ušetří mi plno času a energie. Původně jsem myslela, že ji budu používat jen přes zimu, ale používám ji pořád.
Ec a dvouleta holcicka.Peru denne 1 pracku. Proste se to nashromazdi.Kdyz vyjimecne neperu1-2 dny za sebou, pak mi to ty dve pracky najednou da. Zehlim veci do skoly a holce veci do prace, tam musi vypadat
jinak mi to kolikrat taky vytahaji driv nez to vyzehlim
.Zakl. Je mi liro tve situace.Me chlap nemluvi do takovych veci.Tam je asi chyba nekde uplne jinde, nez v tom, jak casto peres ![]()
Ono je spatne v podstate vse. Pry nema co na sebe, pak nema co k jidlu, mam doma bordel… No nevim jak to semnou do ted vydrzel, a to jsem chodila do prace a doma mela rok a pul syna. No nic je jasne ze se rozvedeme ale to je na jinou diskuzi.
To mi pripada ze je naockovanej od te maminky
Tam je ta pracka uz jen „kdo chce psa bit“ hůl si najde.
@Zuzlounek píše:
Zakladatelko a co sušička? Skvělá pomocnice, ušetří mi plno času a energie. Původně jsem myslela, že ji budu používat jen přes zimu, ale používám ji pořád.
To asi jo ale nemela bych ji kam dat mame to malinke. A hlavne mame venku susak. To je dalsi boj abych nemusela porad tahat deti sebou kdyz zrovna nejsme venku tak mam susak doma, a problem je hned na svete, proc ne venku. A mam to stereo i od tchyne.
Tak si myslim ze nejsem tak divna ale budiz. Dnes po ostrejsi debate mi doslo ze stejne je ve me chyba i jinde (vsude). Nebudu se v tom dale babrat manzelstvi nepranim stejne nezachranim…