Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
V pravidlech diskuze
„Ikonka uživatele slouží k jednodušší identifikaci uživatele dalšími uživateli webu. Doporučujeme ji tedy měnit jen výjimečně. Není povoleno vkládat si ikonku nebo podpis s provokativní či jinak rušivou grafikou (například animované ikonky).“
Ikonka uživatele slouží k jednodušší identifikaci uživatele dalšími uživateli webu. Doporučujeme ji tedy měnit jen výjimečně. Není povoleno vkládat si ikonku nebo podpis s provokativní či jinak rušivou grafikou (například animované ikonky).
Quinny uposlechla, změnila si ji a už dále neměnila. A je bloklá. Prý za porušování pravidel.
Ouuuukeeeeej…
Btw, tahle diskuse bude za pár minut sloučena s tou předchozí zamčenou. A ty budeš co? No přece zablokovaná. Tak už bych si dala ikonku do černa, ať ji nemáš moc výraznou a provokativní.
@AnastazieB děkuji, já to totiž hledala včera a nemohla jsem najít a píšu právě kvůli quinny
Oni jí zamkly a bez nějakýho vyjádření nebo sem to přehlídla??
Quinny je bloklá?? ![]()
@Prcek88 Sloučili do té první, takže je to pod zámkem dohromady. A o quinny možno číst zde: https://www.emimino.cz/…lich-179945/
@Litta píše:
Btw, tahle diskuse bude za pár minut sloučena s tou předchozí zamčenou. A ty budeš co? No přece zablokovaná. Tak už bych si dala ikonku do černa, ať ji nemáš moc výraznou a provokativní.
jo nebot neustále zakládáte diskuse o jedne a te samé věci. ![]()
@Litta a přišlo se teda na to, komu ta ikonka vadila? Teda kromě adminů
@Melody 4 Jojo, tak se raději ohneme a půjdeme zpívat oslavné písně na adminy, viď?
Já bych ti fakt přála, aby se zakázali ti andělé v ikonkách, jak tu někdo použil jako přirovnání. Schválně, jak by ses s tím smířila. ![]()
@Melody 4 no protože já než jsem se od poslední diskuze dostala k počítači, tak už byla zamknutá a zajímá mě to…
Myslíte, že Vy víte kdo lezou někomu do zadku? Jinak si to nedokážu vysvětlit. Bohužel bída dopadá na všechny a leckdo se musí snižovat k nepopulárním činnostem, aby bylo na chleba
![]()
Proč tedy není možnost vypnout ikonku, když je možnost vypnout podpis…možná by nad tím mohli zauvažovat
@Litta píše:
@Melody 4 Jojo, tak se raději ohneme a půjdeme zpívat oslavné písně na adminy, viď?Já bych ti fakt přála, aby se zakázali ti andělé v ikonkách, jak tu někdo použil jako přirovnání. Schválně, jak by ses s tím smířila.
Ikona pro mě není životně důležitá věc jako pro někoho. Ikonu si klidně smažu a je mi to šumák, rozhodně pak nezaložím tři diskuse.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat