Koncert Harlej - nemám s kým jít

133
24.11.22 21:53

Koncert Harlej - nemám s kým jít

Zdravím, Řeším takové dilema, mám ráda skupinu Harlej a chci jít na jejich koncert v Praze v Lucerně… ovšem nikdo z mých kamarádek nemá buď čas nebo to neposlouchají. Sestra je v tu dobu mimo republiku.
A manžel to opravdu nesnáší, toho nutit nebudu. Jenže mě je dost blbý jít sama. Ale zároveň bych hrozně chtěla.
Ale nechci tam mít ten pocit, že se nemám ke komu „přifařit“ dokonce jsem psala i na stránky fanoušků, ale bez odpovědi.
Co vy ostatní, šly byste samy? Já z toho mám obavu a zároveň tam jít chci..tak nevím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76817
24.11.22 21:58
@Markeetkam píše:
Zdravím, Řeším takové dilema, mám ráda skupinu Harlej a chci jít na jejich koncert v Praze v Lucerně… ovšem nikdo z mých kamarádek nemá buď čas nebo to neposlouchají. Sestra je v tu dobu mimo republiku.
A manžel to opravdu nesnáší, toho nutit nebudu. Jenže mě je dost blbý jít sama. Ale zároveň bych hrozně chtěla.
Ale nechci tam mít ten pocit, že se nemám ke komu „přifařit“ dokonce jsem psala i na stránky fanoušků, ale bez odpovědi.
Co vy ostatní, šly byste samy? Já z toho mám obavu a zároveň tam jít chci..tak nevím. :)

běž klidně sama, tvař se sebevědomě a buď v pohodě, já občas také jezdím na koncerty sama, kromě Kabátů miluju Ewu Farnou, a tu z mého okolí nikdo nemusí - tak normálně jedu sama, lístky mívám na stání pod podiem, ale jestli máš na sezení, také v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.11.22 22:18
@Markeetkam píše:
Co vy ostatní, šly byste samy? Já z toho mám obavu a zároveň tam jít chci..tak nevím. :)

@Ram16G Nechceš jít?

• Citovat
  • Upravit
106
24.11.22 22:24

Je, taky jsem za mlada vyrážela na koncerty sama..i na Harlej…takže klidně bez, v davu se člověk ztrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.11.22 22:34

Kdyby to nebylo tak blbý datum těsně před Vánocemi, tak klidně jdu hned s tebou :-D
Jinak tedy nevidím důvod, že bys nemohla jít sama. Mně přijde, že na koncertech je člověk stejně většinou sám za sebe, aspoň tedy já, i když jdu s někým, tak třeba vnímám, že je vedle mě a občas na sebe třeba koukneme, ale jinak si užívám naplno akci na pódiu a vnímám atmosféru, zpívám, tleskám, hrozím a nikoho bych s sebou ani vlastně nepotřebovala :-D
Chodím teda na hlučné rockové a metalové akce, tam si stejně ani s nikým během koncertu člověk nepokecá :-D A kdybych někdy někam chtěla jít a neměla parťáka, tak bych sama určitě šla.
Ve frontě na pivo klidně s někým můžeš i dát řeč, nebo ve chvíli, kdy si stoupneš do davu, tak se na člověka vedle sebe usmát, říct ahoj a třeba taky něco prohodit. Na Arakainech jsem jednou stála sama v první řadě, kámoška, co šla se mnou, se někde vykecávala s nějakou jinou kámoškou venku a já chtěla být v první linii. Tak jsem se prostě chlápka, který stál vedle mě, ještě před začátkem koncertu zeptala jak se těší, odkud je atd. a skvěle jsme si pokecali, sranda je, že jsme se v té první řadě potkali pak ještě asi na dvou dalších koncertech. A to já jsem z Prahy a on na ty koncerty jezdil z Varů.
No a jestli nejsi ten typ, že bys tam s někým chtěla povídat, tak prostě jen budeš stát a koukat se. Rozhodně nebudeš single sama, ne každý tam jezdí v partě. Užij si to! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
24.11.22 23:09
@Gina píše:
Kdyby to nebylo tak blbý datum těsně před Vánocemi, tak klidně jdu hned s tebou :-D
Jinak tedy nevidím důvod, že bys nemohla jít sama. Mně přijde, že na koncertech je člověk stejně většinou sám za sebe, aspoň tedy já, i když jdu s někým, tak třeba vnímám, že je vedle mě a občas na sebe třeba koukneme, ale jinak si užívám naplno akci na pódiu a vnímám atmosféru, zpívám, tleskám, hrozím a nikoho bych s sebou ani vlastně nepotřebovala :-D
Chodím teda na hlučné rockové a metalové akce, tam si stejně ani s nikým během koncertu člověk nepokecá :-D A kdybych někdy někam chtěla jít a neměla parťáka, tak bych sama určitě šla.
Ve frontě na pivo klidně s někým můžeš i dát řeč, nebo ve chvíli, kdy si stoupneš do davu, tak se na člověka vedle sebe usmát, říct ahoj a třeba taky něco prohodit. Na Arakainech jsem jednou stála sama v první řadě, kámoška, co šla se mnou, se někde vykecávala s nějakou jinou kámoškou venku a já chtěla být v první linii. Tak jsem se prostě chlápka, který stál vedle mě, ještě před začátkem koncertu zeptala jak se těší, odkud je atd. a skvěle jsme si pokecali, sranda je, že jsme se v té první řadě potkali pak ještě asi na dvou dalších koncertech. A to já jsem z Prahy a on na ty koncerty jezdil z Varů.
No a jestli nejsi ten typ, že bys tam s někým chtěla povídat, tak prostě jen budeš stát a koukat se. Rozhodně nebudeš single sama, ne každý tam jezdí v partě. Užij si to! :-)

Právě že já bych si i povídala… hlavně bych tam nechtěla být úplně „sama“ ale asi to budu muset překonat. Ono se to ještě váže s tím, že já mám schizofrenii ( teď docela dobrý),ale necítím se úplně komfortně, když jsem na koncertě sama a nemůžu tam s někým být. A takhle jsem to už jednou vynechala, právě proto že nikdo nechtěl. A mrzelo mě to. Tak se odhodlávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.11.22 23:20

Já vždycky říkám, že na rockovém koncertu není nikdo nikdy sám. Tam je prostě vždycky taková sounáležitost té bandy lidí v černém oblečení, že mi fakt přijde, že není nikdy problém komukoliv jen tak říct ahoj nebo začít tykat, všichni tě prostě hned berou „do rodiny“ a všichni jsou hrozně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.11.22 01:18

Harlej bez Šafránka, no nevím…

• Citovat
  • Upravit
75767
25.11.22 01:29
@Prostě Vodnář píše:
Harlej bez Šafránka, no nevím…

Prosimtě, Šafránek není v Harleji od roku 2006.
Z těch 16 let už ses s tím mohl vyrovnat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.11.22 06:45

Byla jsem nekolikrat na ruznych koncertech a akcich sama :nevim: Jako jo, je lepsi, kdyz si muzes zaskakat s nekym a pak to cestou domu probrat, ale i tak jsem si to vzdy uzila :nevim: Jdi do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
25.11.22 09:44

Jsem vyrovnán i bez Harleje a žiji si spokojeně.

@sirikit píše:
Prosimtě, Šafránek není v Harleji od roku 2006.
Z těch 16 let už ses s tím mohl vyrovnat. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
75767
25.11.22 10:19
@Prostě Vodnář píše:
Jsem vyrovnán i bez Harleje a žiji si spokojeně.

Jistě. Potom mi tedy zcela unikl smysl tvé poznámky o Šafránkovi, ale děkuju, nevysvětluj mi to. Ty asi se zakladatelkou na Harlej nevyrazíš a já taky ne, do Prahy to mám celkem z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
25.11.22 10:22
@Markeetkam píše:

Miluju je. Šla bych sama. :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
22566
25.11.22 10:43
@Markeetkam píše:

V létě mi podobně odpadla kámoška a šla jsem sama a bylo to super. Byla jsem v kotli a že jsem tam sama vůbec nikomu a ničemu nevadilo.
Jdi a užij si to.

Co to je vůbec za žánr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
25.11.22 11:20

Běž i sama :-)

Taky chodím sama. Sice radši chodím s někým, ale často se mi stane, že nemám nikoho k sobě. Tak si říkám, jestli radši budu sedět doma a nic nezažiju nebo se půjdu na koncert, který mě zajímá, podívat sama. Tak jdu, zatancuju si, zazpívám…
Neříkám, že mi občas třeba po koncertě není trochu líto, že tam nemám někoho s sebou.
Ale i tak mi to přijde lepší než nejít vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová