Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja nastoupila po skoro sedmi letech pred Vanoci, stale si uzivam moznost soustredit se na jednu vec, mit i jinou roli nez jen matka. Po 14denni dovolene se mi do prace taky moc nechtelo. Vic se ale bojim zari, povinnosti ohledne skoly, krouzku…tri deti a matka chaotik no ![]()
Mám práci, která mě moc baví, přitom mi vždycky bylo úzko, že končí prázdniny a začíná nový školní rok.
Jakmile ten kolotoč začal, bavilo mě to, ale nesdílela jsem s kolegy nadšení, že prázdniny byly dlouhé a konečně půjdeme zase učit. Jsem 4 roky na mateřské, práce jako taková mi nechybí, jsem ráda doma.
![]()
Já tě chápu. Mně stačí jen víkend a už v neděli mám depky
14 dní dovolené jsem měla před měsícem a sla jsem tam jak na popravu. U mě je to ale kolektivem, samé ženské, pomluvy, furt samé stěžovani moc práce, málo peněz, vše mě bolí, venku dusno /zima atd. Takže 8 hod denně člověk poslouchá jak je vše špatně a věř i když tam přicházím s dobrou náladou, odcházím s depkou. Kolikrát si říkám proč si tak na vše stěžují, proč jsou tak nespokojení. Já jsem taky pesimista ale toto už je silné kafe i na mě. Musím se hold naučit to neposlouchat, což mi nejde. Drž se, za pár dní se do toho zase dostaneš ![]()
K práci si i sednu dobrovolně, ale zase začne semestr, zasklila jsem sestavení rozvrhu tak jsem včera strachy nespala, do čeho to zase lezu ![]()
@Anonymní píše:
Já tě chápu. Mně stačí jen víkend a už v neděli mám depky14 dní dovolené jsem měla před měsícem a sla jsem tam jak na popravu. U mě je to ale kolektivem, samé ženské, pomluvy, furt samé stěžovani moc práce, málo peněz, vše mě bolí, venku dusno /zima atd. Takže 8 hod denně člověk poslouchá jak je vše špatně a věř i když tam přicházím s dobrou náladou, odcházím s depkou. Kolikrát si říkám proč si tak na vše stěžují, proč jsou tak nespokojení. Já jsem taky pesimista ale toto už je silné kafe i na mě. Musím se hold naučit to neposlouchat, což mi nejde. Drž se, za pár dní se do toho zase dostaneš
U nás v práci úplně stejné. Všechno blbě, práce moc - práce málo, horko - zima, sucho - déšť, málo peněz - tamta má o tisícovku víc, je to kráááááááááva… drb drb, fňuk fňuk… jak nic umořilo vola ![]()