Konec, nebo čekat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.18 09:11

@melasa Děkuju za rady a tipy. :kytka: Vím, že pokud spolu nezačnem spát, tak se nevrátí vůbec nic. Jenže už to je asi i v hlavě, kdy mi prostě nepřijde fér s manželem spát, když k němu cítím jen to „mít rád“. A můžu se zeptat, kolik vám je let? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4627
23.6.18 09:13

@melasa To se to pak machruje, ze nemusim hrát, ze me boli hlava. Zkreslujes nam statistiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33681
23.6.18 09:13
@Anonymní píše:
@arinecka O té chybě vím, ale čas opravdu nevrátím. Ten pocit právě mám. Jen jsem chtěla znát třeba příběhy ostatních, jestli se také nedostali do takové situace a dokázali všechno přestát a navrátit se k tomu, jaké to bylo dřív.

To by třeba i šlo, jenže na to musí být dva, jinak to asi nepůjde :nevim: Co třeba někam vyrazit na dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.6.18 09:23
@Anonymní píše:
@melasa Děkuju za rady a tipy. :kytka: Vím, že pokud spolu nezačnem spát, tak se nevrátí vůbec nic. Jenže už to je asi i v hlavě, kdy mi prostě nepřijde fér s manželem spát, když k němu cítím jen to „mít rád“. A můžu se zeptat, kolik vám je let? :kytka:

Nám už je přes čtyřicet, ale jsme spolu fakt šťastni, ale asi to bude i tím, že já ho beru takovýho jaký je a naučila jsem se být šťastná sama. Chodím hodně plavat, chodím do posilovny, mám partu přátel a emimino. :lol: Nikdy jsem na počítač nechodila, až jsem si našla manžela, jsme spolu asi devět let. Nakonec mi to fat vyhovuje, i když ze začátku to byl fakt boj. Kolikrát jsem brečela do polštáře, připadala jsem si nechtěná. Chtěla jsem si taky najít milence, ale neudělala jsem to. Navíc můj chlap je povaha, že když nejsem šťastná já, tak ho to trápí a uzavírá se do sebe. Neumí o problémech moc mluvit, ale my už mezi sebou máme takovou důvěru, že se to naučil, i když vždycky musí chtít on. Já jsem ale hodně tolerantní, nikdy mu neříkám co má dělat, nechávám mu prostor, on je nejraději zalezlý v dílně, podporuji ho v tom, tolik peněz, co nás stály ty mašiny na výrobu nábytku, za to bych už měla nábytek z masívu v celém baráku, ale tak nějak si říkám, že člověk musí toho druhýho podporovat v tom, co ho baví. Co třeba baví toho tvého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.6.18 09:26
@Tiffany1 píše:
@melasa To se to pak machruje, ze nemusim hrát, ze me boli hlava. Zkreslujes nam statistiky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to fakt nemusím, ale on by mě to asi ani nezbašli, mě v životě nikdy hlava nebolela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
23.6.18 09:36

Vem si jaký chrakter byl tvůj milenec a jaký chrakter má tvůj manžel. Je potřeba, aby sis svýho chlapa vážila za to jaký je. A ne pořád fňukala, že jsi na všechno sama. Já ti neradím, aby jsi s ním zůstala, jen si myslím, že je škoda, aby jsi všechno zahodila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.6.18 09:36

asi obligátní rada …smanželem bych to dořešila, at si může najít někoho , kdo si ho bude vážit a s kolegou to ukončit , protože to by ti štěstí určitě nepřineslo , něco jiného je milenecký vztah a pak žít s vším tím co k němu patří a patřit bude . Počkatsina toho správného a začít od začatku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
23.6.18 09:37

hmmm, takže manžel ví, že tě píchá někdo jinej a místo toho aby udělal virvál či aby se potichu sebral a odešel, (když už bydlení je tvoje), tak ještě prosí aby si s ním zůstala. Toho už nebudeš nikdy milovat, západní atrapa chlapa. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.6.18 12:48
@Annne píše:Do lasky se nemuzes prinutit, nepomuze ani racionalne „manzel je hodny a hezky“.

do lasky urcite ne. Ale je otazka, zda neni lepsi byt ve vztahu s clovekem, o kterem presne vis jaky je, jake ma klady a slabe stranky, ktery te ma rad a chce pro tebe dobre… nebo se pozenes do loterie nazyvane laska, kde si partnera idealizujes, dokud ti nespadnou ruzove bryle a neuvidis, ze je ulhany, nema problem s neverou, pod postel haze smradlave ponozky a skrabe se v zapocene prdeli.

Pro vztah je mnohdy lepsi do toho jit po hlave a ne pres srdce, protoze dost casto to konci spatne, viz statistika rozvodovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.6.18 15:52
@1Bublina píše:
Holka, s takovým přístupem zůstaneš ale do smrti sama.. Budeš vybírat tak dlouho, až přebereš. Případně budeš jen občasně hrát druhé housle vykukům jako kolega. Víš ty vůbec, co chceš? Kde se vidíš za pět, za deset let? Jo a manželovi se nedivím. Já bych do poradny taky nešla a to jsem ženská.

Já taky ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
23.6.18 15:59
@warita píše:
do lasky urcite ne. Ale je otazka, zda neni lepsi byt ve vztahu s clovekem, o kterem presne vis jaky je, jake ma klady a slabe stranky, ktery te ma rad a chce pro tebe dobre… nebo se pozenes do loterie nazyvane laska, kde si partnera idealizujes, dokud ti nespadnou ruzove bryle a neuvidis, ze je ulhany, nema problem s neverou, pod postel haze smradlave ponozky a skrabe se v zapocene prdeli.Pro vztah je mnohdy lepsi do toho jit po hlave a ne pres srdce, protoze dost casto to konci spatne, viz statistika rozvodovosti.

Jsem pro lásku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.18 17:57

Z mé zkušenosti - ano, jde se znovu zamilovat, nikdy bych nevěřila, že se mi to stane, ale stalo. A ano, měla jsem úplně stejné pocity jako Ty, že ta láska už nikdy nepůjde obnovit. Dokážeš si rozpomenout, vybavit.. proč jsi se do něj zamilovala? Vlastnosti, ale i detaily.

Tobě se to aktuálně zřejmě nestane, protože Ty máš v hlavě stále milence, jsi do něj zamilovaná. Možná paradoxně ty pocity zamilovanosti ještě zhoršuje fakt, že má Tvá láska punc nenaplnitelnosti.

Mí rodiče jsou přesně stejného ražení jako Ty a Tvůj muž. Budou spolu 50 let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky