Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terka Protivinská píše:
@alialiali sem stale zamnestnana takze do prace nastoupim, az mne skonci RD. rodicak mne konci v lednu. A anobchci ho dat do skolky, pokud se uvolni miyto nekde jinde
Tak nechápu co řešíš, prostě ho dáš v prosinci do školky a půjdeš do práce ![]()
@Terka Protivinská píše:
@Arboretka proste rekl ze pribiraji az od 3let. A malej ma 3az v prosinci. Takhle mne to rekl
tak to řeš, tohle prostě není důvod, jednou ho přijal, z tohoto důvodu ho nemůže opět vyloučit, je to neplatné. Obrať se se stížností na zřizovatele školky.
@j.a.n.i1 taky teda moc nechápu o co jde… Pracovně ji tato situace neohrožuje, max si říkala, že si syn zvykne a odbude si adaptací, když ona ještě nechodí do práce nebo se chtěla vracet do práce už třeba v říjnu, ale to jsou pouhé domněnky, když zakl. Nenapíše souvislosti
@Terka Protivinská není za co. Dejte dostal vědět jako to dopadlo jsem zvědavá 😄
@Terka Protivinská píše:
@Kriss Tina jde o to ze pan reditel rekl ze je na skolku moc maly, ze pribiraj az od 3let. na zapisu mu nic takoveho nevadilo ze jeste nema 3 roky. Nepotrejuji chlacholit jen sem se prostr zeptala jestli neni nejaka moznost a hnedka totok. Misto toho abyste poradili tak hnedka ze sem ta ktera hleda moznost jak ziskat prachy.
A nepochopilas ho jen blbě? Až dovrší 3 roky v tom prosinci, tak může přijít? To by mělo jít, když je přijatý.
@Arboretka píše:
tak to řeš, tohle prostě není důvod, jednou ho přijal, z tohoto důvodu ho nemůže opět vyloučit, je to neplatné. Obrať se se stížností na zřizovatele školky.
No, on ho nevyloučil, když j to řekl jen per huba, ale možná počítá s tím, že tím pádem ona nebude platit školkovné a za to už dítě vyloučit může a hotovka… A to, co ji řekl ona v životě neprokáže.
@Terka Protivinská
Terko v Břeclavi je snad nějaká školka co mi malou vzala i po prvním září po zápisu. Je soukromá a mělo se tam platit 5000. Funguje tam ale i zdravá strava docela.. Můžu se optat.
@Anonymní píše:
@Terka Protivinská
Terko v Břeclavi je snad nějaká školka co mi malou vzala i po prvním září po zápisu. Je soukromá a mělo se tam platit 5000. Funguje tam ale i zdravá strava docela.. Můžu se optat.
Jo a vy ty době ji bylo 2,5 takže pohodička. Platit se to dalo i z té zdravotnické práce…
@Midliva píše: Ženské vy jste tady tak zlé.Nevím, jak by vám bylo, kdyby ze dne na den se vše změnilo.
Já jsem dostala pisemne rozhodnutí o přijetí do školky. Takže první den školky bych ze sebou fakt vyjebat od nikoho nenechala. ![]()
@Terka Protivinská píše:
@Kriss Tina jde o to ze pan reditel rekl ze je na skolku moc maly, ze pribiraj az od 3let. na zapisalu mu nic takoveho nevadilo ze jeste nema 3 roky. Nepotrejuji chlacholit jen sem se prostr zeptala jestli neni nejaka moznost a hnedka totok. Misto toho abyste poradili tak hnedka ze sem ta ktera hleda moznost jak ziskat prachy.
ale už několik lidí ti napsalo, že toto není možné - máš papír o přijetí do školky?
@j.a.n.i1 píše:
Ale všichni ti tu radí, že ti ředitel jen tak nemůže říct, že je dítě moc malé když je přijaté a t si tady furt meleš svou, že ti to řekl a co jako, tím, že ti to řekl, tak ty přestaneš dávat dítě do školky?
@j.a.n.i1 píše:
Ale všichni ti tu radí, že ti ředitel jen tak nemůže říct, že je dítě moc malé když je přijaté a t si tady furt meleš svou, že ti to řekl a co jako, tím, že ti to řekl, tak ty přestaneš dávat dítě do školky?
Ano ctu, nejsem blba, dcera taky mela loni tri az v… Do skolky berou i mladsi nez trilete.