Konec vztahu? Závislost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6720
6.7.26 16:25
@Anonymní píše: Více

Ok, hele drogy, nasili do hezkeho rodinneho vztahu nepatri, budes to muset kvuli detem a sobe rozseknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40506
6.7.26 16:28

Můžeš se v poradně poradit i ty, jak postupovat.

Zřejmě budeš „spoluzávislá“ a odejít nedokážeš, tam by tě mohli nasměrovat jak si pomoct.
Známá, co byla závislá na svém alkoholikovi a skončilo to, až když on si v léčebně našel jinou ženskou, chodí dodnes k psychiatrovi a na terapie.
Jde o „spoluzávislost“.

Být tebou bych se i bála, aby tě nezadlužil, drogy lezou do peněz, navíc tam mohou být vazby na pochybné existence (dealeři, závislí kamarádi) a to snad nikdo nechce i kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
6.7.26 16:31

Já bych zase nechtěla, aby ve svém stavu vozil děti autem, kamkoliv. To bych se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13305
6.7.26 16:35

Nechápu spojení „můj manžel a otec mých dětí bere pervitin“… Je pro tebe důležitější než tvoje děti, že ještě pořád je to tvůj manžel??? Nikdy jsi neslyšela i tom jak to končí a jak to zničí celou rodinu? Lžou a sypou peníze do drog, jsou nebezpeční. Jak se k tomu dostal? Co bylo tím spouštěčem? Nad čím váháš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27762
6.7.26 16:39

tohle píše ai? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
6.7.26 17:17

Odejdi.

Upřímně, já tohle nechápu.

Uvědomuješ si, jakému riziku vystavuješ děti? Téměř kdykoliv, kdy se v černé kronice v novinách objeví článek typu „ubil dítě, způsobil mu vážné zranění apod.“, jedná se o týpky pod vlivem pervitinu. Je to droga, která naprosto devastuje osobnost, a to poměrně rychle.

O možnosti toxické psychózy, ve kt. právě často k napadení okolí dochází – něco si o tom nastuduj – ani nemluvě.

Navíc dealeři, vařiči této drogy – dokážeš si vůbec představit, co je tohle za svoloč, že by jí jednou dlužil peníze a oni by na vás přišli zvonit? 8o A navíc, nosí si fet i domů? Co když to děti v kapse najdou, budou to chtít vyzkoušet?

Tam je prostě špatně úplně všechno. Vůbec nechápu, jak nad tím ještě nějaká „normální“ ženská může filosofovat, že by zůstala s chlapem závislým na piku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
6.7.26 18:03

Chapu, je to tezke. Ale jinak to proste nejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
6.7.26 21:27

pokud je to pravda - musíš mu dát ultimátum, šancí už dostal dost..
U pervitinu je totiž závislost kvůli účinné látce a jejímu působení úplně jiná, než u thc, proto velké procento i dlouholetých huličů dokáže normálně fungovat, chodit do práce…
u pervitinu neznám nikoho, kdo dlouhodobě dokázal udržet jeho užívání na rekreační úrovni.. sklouzne to do závislosti těžkého kalibru se vším všudy a ty máš povinnost ochránit před tím vaše děti. Takže buď přestane, nebo rozvod. Nic jiného nebude dlouhodobě fungovat. Věř mi. Ty konce vidět nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.26 21:59
@Lucy75 píše: Více

Začal s tím, když jsem byla těhotná. Doteď nepřestal a očividně si neuvědomuje závažnost situace. Hodně se změnil, nemá chuť někdy cokoliv dělat. Další věc je ta, že emocionálně jsem úplně vyčerpaná. Vím, že měl nějaké pauzy, ale vždy si opět dal. Takže je opravdu závislý? I kdyby to užíval cca 3× do měsíce? Děkuji za příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
1389
7.7.26 05:11

Opravdu se musí dospělá ženská ptát, jestli má být s někým, kdo bere pervitin? Poslední dobou mi přijde, že ženský fakt nemají žádný hranice a neznají svoji hodnotu… A nakonec ho ještě omlouvají - on to nebere denně, jen 3× do měsíce :roll: :zed: řekni, zakladatelko, co pro tebe bude ten správný impulz? Ať bude zfetovaný a, nedej bože, vám něco s dětma udělá? A prosím tě, ještě nezapomeň dodat, že nechceš zničit rodinu a vzít dětem tátu..
Pro mě by tohle dávno byla stopka. Buď bude na prvním místě rodina a bude se léčit nebo se může sebrat a jít.. nedopustila bych, aby ho děti měly na očích pod vlivem a jednoho dne myslely, že takové chování je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.7.26 09:02

Čtu tady podobné diskuze dost často. Doma mám to samé, děti nemáme a i když vím, že je to celé špatně, nejsem schopná odejít. Takže radu bohužel nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
7.7.26 09:08

A to vám třeba nevadí, že vás může nakazit žloutenku nebo něčím horším?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4040
7.7.26 09:22
@Mall126 píše: Více

Nemají mozek a soudnost. Tak až je zfetovaný seřeže, dobře jim tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
7.7.26 09:30
@884135 píše: Více

To seřezání je pak ta lepší možnost, bohužel… Fakt nechápu, jak v tomto může někdo dobrovolně být :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4040
7.7.26 10:04
@Mall126 píše: Více

A ještě se ptát, zda je to v pořádku :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...