Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mandle-v-cokolade píše:
Ja bych mu rekla ze ti volali z gyndy, ze ve vyteru nasli nejakou chorobu (neco si vymysli), ktera se prenasi jen stykem. A at teda prizna kde s kym co ma, protoze ty vis jiste, ze to na tebe mohl prenest jedine on.
Tohle je dobrý nápad.
Určitě bych mu řekla, že vím. Jestli bude zapírat, tak snad taky na chlapovi něco poznáš. A pak už záleží na vás, jak se k tomu postavíte a zda spolu budete.
A na tu gyndu bych si určitě zašla.
@mandle-v-cokolade píše:
Ja bych mu rekla ze ti volali z gyndy, ze ve vyteru nasli nejakou chorobu (neco si vymysli), ktera se prenasi jen stykem. A at teda prizna kde s kym co ma, protoze ty vis jiste, ze to na tebe mohl prenest jedine on.
Tak na tohle by se chytl jedině naprostý pitomec ![]()
@Mava píše:
Tohle je dobrý nápad.Určitě bych mu řekla, že vím. Jestli bude zapírat, tak snad taky na chlapovi něco poznáš. A pak už záleží na vás, jak se k tomu postavíte a zda spolu budete.
A na tu gyndu bych si určitě zašla.
Snad používá kondom… privát není milenka
@Kralikcek píše:
Snad používá kondom… privát není milenka
Kondom není záruka že nedostaneš pohlavní nemoc. Bohužel
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Prosím o radu. Nevím co dělat. S manželem jsme spolu 9 let - máme spolu roční dítě. Vztah nám klape, od začátku je manžel méně sexu chtivy, ale po vselijakych pokusech jsem to už vzala jako fakt, ze není chyba u mě, ale on má proste menší potřebu.
Dneska jsem v jeho telefonu našla kontakt na prostitutku. V i phonu když zavřete některé aplikace, tak se vám porad zobrazuje miniatura toho co jste zavřeli, jakoby na pozadí. Snad chápete, co myslím. Byl tam otevřeny kontakt v jeho firemním watsappu, kde byl kontakt pojmenovaný jen prvním písmenem jména a městem -,,A Liberec,,. Manžel jezdí pracovně po republice, nepřišlo by mi to divné, ale fotka kontaktu byla naha. Po dohledat tel čísla na internetu jsem zjistila, ze je to slečna, která poskytuje sexuální služby u ni doma.. V telefonu kontakt, konverzaci, případnou historii - všechno smazal. Je mi jasné, ze mi vše zapre, ze u ni nebyl atd.. Verily byste mu to? Když už si uložil kontakt ve firemním watsappu - kdyby nezůstala v telefonu ikona, tak by na to nikdo nikdy nepřišel.
Nevím si rady, klepu se z nervů, nemůžu jít vedle měj jen tak spát do postele
Kontaktovala jsem tu slečnu, ta mi ale kvůli diskrernosti nechce nic říctporaďte prosím!!!Zoufalá zakladatelka
Prostě chodí za prostitutkami. To se stává. Je to služba, jako každá jiná. Slečna odvede svoji práci, on zaplatí.
Je to stejné, jako kdyby šel třeba do kadeřnictví se ostříhat.
Služba jako služba.
Kdyby měl milenku, bylo by to horší.
Té slečně už nevolej, odvádí svoji práci a to, že jí voláš/píšeš ji zákonitě otravuje. Je možné, že si Tvého chlapa ani nepamatuje, zajisté není jejím jediným klientem.
@mackA159 píše:
Kondom není záruka že nedostaneš pohlavní nemoc. Bohužel
100% není nic, ani hormonální antikoncepce, kondom chrání na 99,99% před pohlavními chorobami. Nic účinnějšího není. Kondom je super vynález.
@Klopotkova píše:
100% není nic, ani hormonální antikoncepce, kondom chrání na 99,99% před pohlavními chorobami. Nic účinnějšího není. Kondom je super vynález.
K přenosu HPV viru nezabrání ani kondom. Nedivila bych se kdyby tím prostitutky byly prolezlé.
@Cenarius fotku z profilovky facebooku bere mesenger na whatsupu si člověk může dát co chce…to není propojené s facebookem - whatsup si bere kdyžtak fotky co má člověk u kontaktů v telefonu
Příspěvek upraven 20.06.21 v 07:47
@mackA159 píše:
K přenosu HPV viru nezabrání ani kondom. Nedivila bych se kdyby tím prostitutky byly prolezlé.
Nejsou. Chvíli jsem jako společnice kdysi pracovala a jsem v kontaktu se známou, která vlastní nightclub.
@mackA159 píše:
A ta smazana historie?
Jak jsem psal. Nemusela vůbec žádná existovat a jen si to celý vymyslela.
Třeba tam chodí kvuli tomu, že mu ta prostitutka poskytne to, co ty ne. Třeba má nějakou „uchylku“ se kterou prostitutka nemá problém, ale tobě se stydí nebo boji sverit.
Být tebou, tak si s ním vážně promluvim a uvidí se.
@mandle-v-cokolade píše:
Proč takhle zbytečně lhát? Když už mu šmejdí v telefonu, ať se k tomu postaví čelem, a zeptá se přímo.
@lísteček1 píše:
Třeba tam chodí kvuli tomu, že mu ta prostitutka poskytne to, co ty ne. Třeba má nějakou „uchylku“ se kterou prostitutka nemá problém, ale tobě se stydí nebo boji sverit.
Být tebou, tak si s ním vážně promluvim a uvidí se.
Přesně tak, když už se to provalilo, taky by mě zajímaly důvody proč tam chodí.
Tady toho moc nevymyslíš, prostě chodí do privatu a ty mu to nemáš jak dokázat. Buď si s ním promluvis s tím, že to prostě víš a nehodláš to tolerovat nebo to necháš být. Víc možností v tuhle chvíli asi nemáš.